- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.701
çıkmadı kuzum ya bekliyorum sabahtan bu yanaKuzum test sonucun çıktı mı ? İnşallah güzel sonuclar alırsın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkmadı kuzum ya bekliyorum sabahtan bu yanaKuzum test sonucun çıktı mı ? İnşallah güzel sonuclar alırsın .
Burdayım Teyzoşgüzel haftalarımız olsun kızlar. bu hafta kimlerin randevusu var. azıcık bebek görmeyelim mi
Ferrum Hausmann Fort vermiş canım.maşallah benim detaylı 21 şubata verdi 15 ocakta gitmiştim. kan ilacını ve vitamini ocaktaki randevumda vermişti bana. kan ilacının adını biliyor musun aynı mı vermiş aceba :)
Teşekkür ederim canımOuyyyy, çok şükür canım.
Gözünüz aydın.
Maşallah kilosuna.
FL’yi 7 ile çarpabilirsin boyu için.
.
Doğum günün kutlu olsun canım, hediyeni de almışsın bizim almamıza gerek kalmadı
Dualarımız seninle olur ancak
Ahhh o beklemek Dün akşam geçmek bilmedi zaman. Benim koku kaybı da başladı, parfüm sıktım bileğime çooook az alıyorum kokusunuçıkmadı kuzum ya bekliyorum sabahtan bu yana
Çok teşekkür ederim sabah içtim hurma özü vardı evde pekmez niyetine bir de limonlu su yaptım iyi geldi gibi anneannem ayvalı karanfilli bir tarif bulmuş onu deneyeceğim bir de
Geçecek inşallah, öksürük olmasın da o kötü ya öksürdükçe vicdan azabı çekiyorum karın kaslarım hep gerildi ağrıyor, bebişler korunaklı yerde onlar iyi inşallah hep iyi olsunlar
bende sürekli kolonya kokluyorum koku var henüz sonra ne olur bilmiyorumAhhh o beklemek Dün akşam geçmek bilmedi zaman. Benim koku kaybı da başladı, parfüm sıktım bileğime çooook az alıyorum kokusunu
Oy içim rahatladı zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerinebi keresinde benim tırtıl kontrolde uyuyodu doktor kuvvetli öksürttü ki uyansın diye
ben şimdi bazen hapşırınca öksürünce o da tepki veriyo tepikleöksürünce bi şey olmaz kuzum korkma
Oy içim rahatladı zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerine
canım yazdıysan kaçırmış olabilirim. test vermiş miydinOy içim rahatladı zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerine
Ne güzel şevkatle yıka bebişini
Teşekkür ederim canım
Bebişimi gördüm.
Kendime hediye de Civil den Duru Granül Sabun aldım çocuğuma
Kızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah
Artık kemiklerini bile gördüm çok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallah darısı sıradaki annelerin başına inşallah
Maşallahhh bebişkolaraKızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallah darısı sıradaki annelerin başına inşallah
Canım nasıl oldun? Okuyamadım hepsini bi pozitif olduğunu okudum hemen yazayım dedimKızlar test sonucum pozitif malesef
Teşekkür ederim canancım rabb'im hepimizi mutlu etsin inşallahÇoooooook şükür canım, maşallah paşalara.
Sağlıkla devam etsin inşallah.
Gözünüz aydın.
.
Canımm dün gece pozitif olduğumu öğrendim ama hissetmiştim zaten 2 gündür evdeydim hep. Bugün iyice öksürüğe döndü. Arada boğmaca gibi oluyor sonra bi sakinliyor. İyi olmaya çalışıyorumCanım nasıl oldun? Okuyamadım hepsini bi pozitif olduğunu okudum hemen yazayım dedim
İnşallah canım inşallah allah acılarını göstermesin inşallahMaşallahhh bebişkolara
Çok güzel geçicek detaylıda inşallah
Aiyyy ikili mutluluk maşallah bebiklere kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldımKızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Kuzumm çıktı mı sonucun?bende sürekli kolonya kokluyorum koku var henüz sonra ne olur bilmiyorum
Ayy ciddi misin bende kafaya takıyorum çok aldım diye hiç kg almayı sevmiyorum ondan dehşet geliyor banaAiyyy ikili mutluluk maşallah bebiklere kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldım
Kızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr