2022 ikizler burcu anneleri

güzel haftalarımız olsun kızlar. bu hafta kimlerin randevusu var. azıcık bebek görmeyelim mi
Burdayım Teyzoş 🙈

IMG_20220207_100629.jpg

maşallah benim detaylı 21 şubata verdi 15 ocakta gitmiştim. kan ilacını ve vitamini ocaktaki randevumda vermişti bana. kan ilacının adını biliyor musun aynı mı vermiş aceba :)
Ferrum Hausmann Fort vermiş canım.
Ouyyyy, çok şükür canım. 🤲
Gözünüz aydın. ❤️
Maşallah kilosuna. 🥰
FL’yi 7 ile çarpabilirsin boyu için. 😉

.
Teşekkür ederim canım 🥰
Doğum günün kutlu olsun canım, 🌷 hediyeni de almışsın bizim almamıza gerek kalmadı 😛😂💃

Dualarımız seninle olur ancak
🥰🥰🥰
Teşekkür ederim canım 🥰
Bebişimi gördüm.
Kendime hediye de Civil den Duru Granül Sabun aldım çocuğuma 😂😂

Çok teşekkür ederim 🥰 sabah içtim hurma özü vardı evde pekmez niyetine bir de limonlu su yaptım iyi geldi gibi anneannem ayvalı karanfilli bir tarif bulmuş onu deneyeceğim bir de 🤗

Geçecek inşallah, öksürük olmasın da o kötü ya öksürdükçe vicdan azabı çekiyorum karın kaslarım hep gerildi ağrıyor, bebişler korunaklı yerde onlar iyi inşallah hep iyi olsunlar 🤗♥️

bi keresinde benim tırtıl kontrolde uyuyodu doktor kuvvetli öksürttü ki uyansın diye

ben şimdi bazen hapşırınca öksürünce o da tepki veriyo tepikle🧡öksürünce bi şey olmaz kuzum korkma

bi keresinde benim tırtıl kontrolde uyuyodu doktor kuvvetli öksürttü ki uyansın diye

ben şimdi bazen hapşırınca öksürünce o da tepki veriyo tepikle🧡öksürünce bi şey olmaz kuzum korkma
Oy içim rahatladı 🤗 zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden😬 gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerine 🙈😍

Oy içim rahatladı 🤗 zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden😬 gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerine 🙈😍

ahaha ne oluyor kardeşim ne bu tantana😂😂
🧡🧡

canım yazdıysan kaçırmış olabilirim. test vermiş miydin

Kızlar çok şükür muanem güzel geçtii 🥰😍
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah 🌷

Artık kemiklerini bile gördüm 😍 çok farklı bişey ya :emir_bebek::emir_bebek:
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım :KK17:

Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallah 💃 darısı sıradaki annelerin başına inşallah :KK68:

Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah 🌷

dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım :KK17:

Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallah 💃 darısı sıradaki annelerin başına inşallah :KK68:

Çoooooook şükür canım, maşallah paşalara. 💙💙

Sağlıkla devam etsin inşallah. 🤲

Gözünüz aydın. 🤗

.

Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr

Maşallahhh bebişkolara 😍
Çok güzel geçicek detaylıda inşallah 🙏

Canım nasıl oldun? Okuyamadım hepsini bi pozitif olduğunu okudum hemen yazayım dedim
Canımm dün gece pozitif olduğumu öğrendim ama hissetmiştim zaten 2 gündür evdeydim hep. Bugün iyice öksürüğe döndü. Arada boğmaca gibi oluyor sonra bi sakinliyor. İyi olmaya çalışıyorum🥰

Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr

Aiyyy ikili mutluluk🥰🥰🥰 maşallah bebiklere 🧿 kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldım🤷🏼‍♀️

Aiyyy ikili mutluluk🥰🥰🥰 maşallah bebiklere 🧿 kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldım🤷🏼‍♀️
Ayy ciddi misin bende kafaya takıyorum çok aldım diye 😅 hiç kg almayı sevmiyorum ondan dehşet geliyor bana

Dr böyle güzel dedi abur cubur hamur işi yok dedi :63:

Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr

maşallah kuzulara 🙏🙏🙏

detaylın da inşallah çok güzel geçsin🧡🧡🧡

kilo hamileliğin şanındandır😇

X