2022 ikizler burcu anneleri

güzel haftalarımız olsun kızlar. bu hafta kimlerin randevusu var. azıcık bebek görmeyelim mi
Burdayım Teyzoş

maşallah benim detaylı 21 şubata verdi 15 ocakta gitmiştim. kan ilacını ve vitamini ocaktaki randevumda vermişti bana. kan ilacının adını biliyor musun aynı mı vermiş aceba :)
Ferrum Hausmann Fort vermiş canım.
Ouyyyy, çok şükür canım.
Gözünüz aydın.
Maşallah kilosuna.
FL’yi 7 ile çarpabilirsin boyu için.

.
Teşekkür ederim canım
Doğum günün kutlu olsun canım, hediyeni de almışsın bizim almamıza gerek kalmadı

Dualarımız seninle olur ancak

Teşekkür ederim canım
Bebişimi gördüm.
Kendime hediye de Civil den Duru Granül Sabun aldım çocuğuma

bi keresinde benim tırtıl kontrolde uyuyodu doktor kuvvetli öksürttü ki uyansın diye

ben şimdi bazen hapşırınca öksürünce o da tepki veriyo tepikleöksürünce bi şey olmaz kuzum korkma

bi keresinde benim tırtıl kontrolde uyuyodu doktor kuvvetli öksürttü ki uyansın diye

ben şimdi bazen hapşırınca öksürünce o da tepki veriyo tepikleöksürünce bi şey olmaz kuzum korkma
Oy içim rahatladı zaten çoğunlukla uyku halindeydi yavrum şu son zamanlar geceden sabaha kadar spor yapıyor anası yüzünden gümbür gümbür ne oluyor ya bir uyutmadınız modundadır muhtemelen içerde tepiklesin ya rahatsız olmasın yeter ki de ben seve seve dayanarım onun minnoş tepiklerine

ahaha ne oluyor kardeşim ne bu tantana

canım yazdıysan kaçırmış olabilirim. test vermiş miydin

Kızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah

Artık kemiklerini bile gördüm çok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım

Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallah darısı sıradaki annelerin başına inşallah

Çoooooook şükür canım, maşallah paşalara.

Sağlıkla devam etsin inşallah.

Gözünüz aydın.

.

Maşallahhh bebişkolara
Çok güzel geçicek detaylıda inşallah

Canım nasıl oldun? Okuyamadım hepsini bi pozitif olduğunu okudum hemen yazayım dedim
Canımm dün gece pozitif olduğumu öğrendim ama hissetmiştim zaten 2 gündür evdeydim hep. Bugün iyice öksürüğe döndü. Arada boğmaca gibi oluyor sonra bi sakinliyor. İyi olmaya çalışıyorum

Aiyyy ikili mutluluk maşallah bebiklere kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldım

Aiyyy ikili mutluluk maşallah bebiklere kız sen yine ikizde 8 almışsın, benim tek ben de 8 kilo aldım
Ayy ciddi misin bende kafaya takıyorum çok aldım diye hiç kg almayı sevmiyorum ondan dehşet geliyor bana

Dr böyle güzel dedi abur cubur hamur işi yok dedi

maşallah kuzulara

detaylın da inşallah çok güzel geçsin

kilo hamileliğin şanındandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…