2022 ikizler burcu anneleri

Canımm çok sağol. Bunu da atlatacağız inşallah

ohh süper

11 Şubat detaylı var hayırlısıyla
rollercoaster not edilsin :)
oh süper kuzucum. son haftalar da mı riskli oluyormuş. ay daha çok dikkat etmek lazım demek ki
ben 3. doz aşımı olmaya gidiyorum
şifa olsun kuzum

rollercoaster not edilsin :)

oh süper kuzucum. son haftalar da mı riskli oluyormuş. ay daha çok dikkat etmek lazım demek ki

şifa olsun kuzum
Son haftalarda bebek çok büyük yer kapladığı için annenin ciğer kapasitesi azalıyormuş. Yani risk dediği nefes darlığı olur ve oksijen desteği gerekebilir diye anladım. Omicron dedikleri gibi baya da bulaşıcıymış görmüş oldum. Allaha emanet olalım hepimiz, yakalanmasak çok daha iyi ama olunca da hafif atlatabilmek şans

en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah kuzum

Doğum günün kutlu olsun canım, hediyeni de almışsın bizim almamıza gerek kalmadı

Dualarımız seninle olur ancak

Geçmiş olsun Gooseberry Sirke veya tuzlu su ile gargara yap. Bir kaç gün sabah-akşam yap, belki biraz rahatladır.
Keçiboynuzu pekmezi de öksürüğe çok iyi geliyormuş, varsa dene bi.
Çok teşekkür ederim sabah içtim hurma özü vardı evde pekmez niyetine bir de limonlu su yaptım iyi geldi gibi anneannem ayvalı karanfilli bir tarif bulmuş onu deneyeceğim bir de
Geçecek inşallah, öksürük olmasın da o kötü ya öksürdükçe vicdan azabı çekiyorum karın kaslarım hep gerildi ağrıyor, bebişler korunaklı yerde onlar iyi inşallah hep iyi olsunlar

Günaydın
@nilozgul doğum günün kutlu olsun canım
Kızlar bende test verdim geldim inşallah iyi sonuç çıkar
Kuzum test sonucun çıktı mı ? İnşallah güzel sonuclar alırsın .
İyi yapmışsın canım. İçinin rahat etmesi daha mühim. Eni konu bir bebe doğurucaz doktorlardan çıkamaz olduk .
Yine verirsin kuzum hiç takma onu . Bir defa yapan onu bir defa daha yapar. Yeter ki minikler sağlıkla gelsinler .
gözünAydın canım. Allah'ım grama bak. Aynen belli bir süreden sonra kafa, bacak, karın şeklinde ölçüm veriyorlar. 22. Hafta olacak şekilde ayarla detaylıyı. Daha net görürsün. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Bebek iyidir kuzum hiç sıkıntı etme bende öksürükten ciğerlerim ağrımaya başlamıştı. Çok şükür atlattım. Umarım sende tez vakitte toparlarsın.
ay çoook yiyorum bizim genetik kilo alamıyoruz ama bebek 1 hafta önde gidiyor çok şükür. hele bi göreyim de :) kilosunu da öğreneceğim
Maşallah demek istiyorum. Hatta bir Maşallah da bebisimize diyorum.

Öksürük için siyah turpun içini oyup içerisine bal konulup sanırım 1 gece bekletiliyor. Bal sulanıyor. Sonra içiliyor. Çok iyi geliyormuş öksürüğe.. Ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum. Gerçi bal da turpta normalde yiyoruz. Bir şey fark eder mi bilemedim.

evet benim annem küçükken kız kardeşime yapardı. bütün bronşlarını falan temizlemişti bu sayede

Ona da bir bakayım canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…