2022 ikizler burcu anneleri

Gugubi Gugubi 'ciğim çok geçmiş olsun. Endişe etme, Allah'ın izniyle en kısa sürede atlatacaksındır.
Pekmez+linom+su karışımı iyi geliyor. Ara ara ballı zencefil çayı.
Tabi doktoruna danışacaksındır, tez vakitte iyi hissetmeni diliyorum.:nazar:
Canımm çok sağol. Bunu da atlatacağız inşallah 💪🏻 🥰

Sabah konuştum canım, senin kan sulandırıcı kullanmana gerek yok, Saatte 1 büyük bardak su iç, omega, d vitamini, multivitamin devam dedi. Ekstra c vitamini al dedi. Riskli haftada değilsin, son haftalarda olunca telaşlanırız, sen atlatırsın dedi beni rahatlattı. Bugün burun boğaz kuruluğum neredeyse yok. Sadece kuru öksürük var😌
ohh süper🙏🙏🙏

11 Şubat detaylı var hayırlısıyla 😊
rollercoaster rollercoaster not edilsin :)
Sabah konuştum canım, senin kan sulandırıcı kullanmana gerek yok, Saatte 1 büyük bardak su iç, omega, d vitamini, multivitamin devam dedi. Ekstra c vitamini al dedi. Riskli haftada değilsin, son haftalarda olunca telaşlanırız, sen atlatırsın dedi beni rahatlattı. Bugün burun boğaz kuruluğum neredeyse yok. Sadece kuru öksürük var😌
oh süper kuzucum. son haftalar da mı riskli oluyormuş. ay daha çok dikkat etmek lazım demek ki
ben 3. doz aşımı olmaya gidiyorum 💉
şifa olsun kuzum

rollercoaster rollercoaster not edilsin :)

oh süper kuzucum. son haftalar da mı riskli oluyormuş. ay daha çok dikkat etmek lazım demek ki

şifa olsun kuzum
Son haftalarda bebek çok büyük yer kapladığı için annenin ciğer kapasitesi azalıyormuş. Yani risk dediği nefes darlığı olur ve oksijen desteği gerekebilir diye anladım. Omicron dedikleri gibi baya da bulaşıcıymış görmüş oldum. Allaha emanet olalım hepimiz, yakalanmasak çok daha iyi ama olunca da hafif atlatabilmek şans💕

Son haftalarda bebek çok büyük yer kapladığı için annenin ciğer kapasitesi azalıyormuş. Yani risk dediği nefes darlığı olur ve oksijen desteği gerekebilir diye anladım. Omicron dedikleri gibi baya da bulaşıcıymış görmüş oldum. Allaha emanet olalım hepimiz, yakalanmasak çok daha iyi ama olunca da hafif atlatabilmek şans💕
en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah kuzum

Bebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorum 🥰 Detaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr 🦋 Hâlâ kız mı dedim 😂 Evet kız dedi 🥰
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
Doğum günün kutlu olsun canım, 🌷 hediyeni de almışsın bizim almamıza gerek kalmadı 😛😂💃

Dualarımız seninle olur ancak

Geçmiş olsun Gooseberry Gooseberry o_O Sirke veya tuzlu su ile gargara yap. Bir kaç gün sabah-akşam yap, belki biraz rahatladır.
Keçiboynuzu pekmezi de öksürüğe çok iyi geliyormuş, varsa dene bi.
Çok teşekkür ederim 🥰 sabah içtim hurma özü vardı evde pekmez niyetine bir de limonlu su yaptım iyi geldi gibi anneannem ayvalı karanfilli bir tarif bulmuş onu deneyeceğim bir de 🤗
Sağolasın canım. Benim ilk belirtim kuruluk oldu. Boğaz ve özellikle de burnum kuru kuruydu. Sonra keyifsizlik başladı, eklem ağrısı gibi değil de böyle halim yok canım bir şey yapmak istemiyor modundaydım. Dün de öksürüğe çevirdi. Karantinada 2. Ama İlk belirtiden beri 4. Günüm aslında.
Geçecek inşallah, öksürük olmasın da o kötü ya öksürdükçe vicdan azabı çekiyorum karın kaslarım hep gerildi ağrıyor, bebişler korunaklı yerde onlar iyi inşallah hep iyi olsunlar 🤗♥️

Günaydın 💕
@nilozgul doğum günün kutlu olsun canım
Kızlar bende test verdim geldim inşallah iyi sonuç çıkar 🙏
Kuzum test sonucun çıktı mı ? İnşallah güzel sonuclar alırsın 🤲.
Kızlar günaydın dahiliye doktoruna gidiyorum geçen gün kan vermiştim tsh ım hamilelikten beri sınırın çok az altında doktorum da dahiliye görsün istedi.
0,37 çıkmış değerim referans değeri 0,38 ciddi bir düşüklük olmasa da içim rahat etsin dedim hem.
İyi yapmışsın canım. İçinin rahat etmesi daha mühim. Eni konu bir bebe doğurucaz doktorlardan çıkamaz olduk 🙈🙁.
Günaydın güzeller güzel haftalar olsun inşallah kuzum sen nasıl 21+6 sın benden öndesin ben 22+2 yim bugün kilo bünye meselesi biraz ama en hızlı kilo alınan haftalara geldik 20 ile 30 hafta arası en hızlı kilo alımı oluyo maalesef bende aldım hem bebek hem plesanta hızla büyüdü ve tabi iştahın önüne geçemeyen bi bünyeye sahipsen biraz hızlı gidiyo ben diğer hamileliklerimde de 20 kilo aldım 🙈🙈 can boğazdan gelir canımız sağolsun deyip yiyoruz doğum sonrası süt olsun diye yiyoruz sonrası Allah kerim sağlık olsun deyip kendini kabul ediyosun yani ben öle oldum 😂😂 tam 7 senede ohh biraz zayıfladım hiç iki çocuk annesi gibi değilsin diyolardı ki bene şiştim 😂😂
Yine verirsin kuzum hiç takma onu ✌️. Bir defa yapan onu bir defa daha yapar😄. Yeter ki minikler sağlıkla gelsinler 😍🤲.
Bebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorum 🥰 Detaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr 🦋 Hâlâ kız mı dedim 😂 Evet kız dedi 🥰
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
gözünAydın canım. Allah'ım 🙈🙈 grama bak🧿. Aynen belli bir süreden sonra kafa, bacak, karın şeklinde ölçüm veriyorlar. ✌️22. Hafta olacak şekilde ayarla detaylıyı. Daha net görürsün. 🥰🥰 Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Kızlar doktordan çıktım tsh için ilaç vermedi takip edecek. Dün geceden beri çok öksürüyoruö artık öksürmekten karnımdaki kaslar acıdı. İnşallah bebeğim iyidir. Acile geldim buhar makinesi takıldı 15-20dk kalacak doktor rahatlatır seni dedi
Bebek iyidir kuzum hiç sıkıntı etme bende öksürükten ciğerlerim ağrımaya başlamıştı. Çok şükür atlattım. Umarım sende tez vakitte toparlarsın.🤲
ay çoook yiyorum bizim genetik kilo alamıyoruz ama bebek 1 hafta önde gidiyor çok şükür. hele bi göreyim de :) kilosunu da öğreneceğim
🧿 Maşallah demek istiyorum. Hatta bir Maşallah da bebisimize diyorum🙈😄.

Çok teşekkür ederim 🥰 sabah içtim hurma özü vardı evde pekmez niyetine bir de limonlu su yaptım iyi geldi gibi anneannem ayvalı karanfilli bir tarif bulmuş onu deneyeceğim bir de 🤗

Geçecek inşallah, öksürük olmasın da o kötü ya öksürdükçe vicdan azabı çekiyorum karın kaslarım hep gerildi ağrıyor, bebişler korunaklı yerde onlar iyi inşallah hep iyi olsunlar 🤗♥️
Öksürük için siyah turpun içini oyup içerisine bal konulup sanırım 1 gece bekletiliyor. Bal sulanıyor. Sonra içiliyor. Çok iyi geliyormuş öksürüğe.. Ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum. Gerçi bal da turpta normalde yiyoruz. Bir şey fark eder mi bilemedim.

Öksürük için siyah turpun içini oyup içerisine bal konulup sanırım 1 gece bekletiliyor. Bal sulanıyor. Sonra içiliyor. Çok iyi geliyormuş öksürüğe.. Ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum. Gerçi bal da turpta normalde yiyoruz. Bir şey fark eder mi bilemedim.
evet benim annem küçükken kız kardeşime yapardı. bütün bronşlarını falan temizlemişti bu sayede

Ona da bir bakayım canım çok teşekkür ederim 🤗

X