2022 ikizler burcu anneleri

bu benim kanayan yarım. düne kadar kendime 77 diyordum. bu sabah tartıda 78 gördüm. şu 2 ayda çok hızlı kilo aldım. toplam 8 kg almış oldum 21+6yım bugün
böyle söyleyince bi garipsiyorum ben çok kilo almadım 2 kg falan. 50.7 ile hamile kaldım 1 kilo verdim 3 ayda son tartım 51.7 anlamadım bişi. bir de her tartı farklı ölçüyor

Okuyorum ben de evet yaşayan çok fazla canım çarşamba günü güzel haberle gelirim inşallah önceki kontrol üzerinden 2 hafta geçti

Günaydın canım.
İyi yapmışsın gitmekle. Bence de bir sorun yoktur ama için rahat eder.

.

Kızlar test sonucum pozitif malesef
Gugubi 'ciğim çok geçmiş olsun. Endişe etme, Allah'ın izniyle en kısa sürede atlatacaksındır.
Pekmez+linom+su karışımı iyi geliyor. Ara ara ballı zencefil çayı.
Tabi doktoruna danışacaksındır, tez vakitte iyi hissetmeni diliyorum.

Ouyyyy, çok şükür canım.
Gözünüz aydın.
Maşallah kilosuna.
FL’yi 7 ile çarpabilirsin boyu için.

.

Hadi şifa olsun kuzum.

.

Kuzucum doğum günün kutlu olsun. En özel hediyeli doğum günün olmuş, bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlayacaksın harikaaa
Prensese maşallah, her şeyin yolunda olması ne güzel haber.

Geçmiş olsun Gooseberry Sirke veya tuzlu su ile gargara yap. Bir kaç gün sabah-akşam yap, belki biraz rahatladır.
Keçiboynuzu pekmezi de öksürüğe çok iyi geliyormuş, varsa dene bi.

kuzucum korkma sakın çok çok geçmiş olsun. 3 doz aşında var. sen pik noktasını çoktan geçmişsindir. doktorun ile konuştun mu kan sulandırıcı falan başlattı mı ?
Sabah konuştum canım, senin kan sulandırıcı kullanmana gerek yok, Saatte 1 büyük bardak su iç, omega, d vitamini, multivitamin devam dedi. Ekstra c vitamini al dedi. Riskli haftada değilsin, son haftalarda olunca telaşlanırız, sen atlatırsın dedi beni rahatlattı. Bugün burun boğaz kuruluğum neredeyse yok. Sadece kuru öksürük var

Canım çok geçmiş olsun bebekler çok güçlü çabucak atlatacaksın inşallah rabbim şifa versin. Senin de sadece öksürük mü vardı?
Sağolasın canım. Benim ilk belirtim kuruluk oldu. Boğaz ve özellikle de burnum kuru kuruydu. Sonra keyifsizlik başladı, eklem ağrısı gibi değil de böyle halim yok canım bir şey yapmak istemiyor modundaydım. Dün de öksürüğe çevirdi. Karantinada 2. Ama İlk belirtiden beri 4. Günüm aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…