-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.661
aiiyy 21 şubatta benim de randevum var yalnız değilsin :)maşallah benim detaylı 21 şubata verdi 15 ocakta gitmiştim. kan ilacını ve vitamini ocaktaki randevumda vermişti bana. kan ilacının adını biliyor musun aynı mı vermiş aceba :)
böyle söyleyince bi garipsiyorum ben çok kilo almadım 2 kg falan. 50.7 ile hamile kaldım 1 kilo verdim 3 ayda son tartım 51.7 anlamadım bişi. bir de her tartı farklı ölçüyorbu benim kanayan yarım. düne kadar kendime 77 diyordum. bu sabah tartıda 78 gördüm. şu 2 ayda çok hızlı kilo aldım. toplam 8 kg almış oldum 21+6yım bugün
kız maşallah sana hiç mi yemek yemedin naptın ahfasdkladjasböyle söyleyince bi garipsiyorum ben çok kilo almadım 2 kg falan. 50.7 ile hamile kaldım 1 kilo verdim 3 ayda son tartım 51.7 anlamadım bişi. bir de her tartı farklı ölçüyor
ay çoook yiyorum bizim genetik kilo alamıyoruz ama bebek 1 hafta önde gidiyor çok şükür. hele bi göreyim de :) kilosunu da öğreneceğimkız maşallah sana hiç mi yemek yemedin naptın ahfasdkladjas
Okuyorum ben de evet yaşayan çok fazla canımben de başından beri her gün 5 tane yiyorum hurma. gelişimi içinde çok etkiliymiş sanırım :)
hiç korkma kuzucum bütün doktorlar kaybolur diyor içini ferah tut. burada kist olup da kaybolan arkadaşlarımız çok fazla
Ay inşallah canım benim geçsin gitsin ikimizin deÇok teşekkür ederim canım benim.
Evet, beyindekini de duydum. O da kayboluyormuş.
İçin rahat olsun.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
.
Kızlar günaydın dahiliye doktoruna gidiyorum geçen gün kan vermiştim tsh ım hamilelikten beri sınırın çok az altında doktorum da dahiliye görsün istedi.
0,37 çıkmış değerim referans değeri 0,38 ciddi bir düşüklük olmasa da içim rahat etsin dedim hem.
Kızlar test sonucum pozitif malesef
Bebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorumDetaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr Hâlâ kız mı dedim Evet kız dedi
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
Kızlar doktordan çıktım tsh için ilaç vermedi takip edecek. Dün geceden beri çok öksürüyoruö artık öksürmekten karnımdaki kaslar acıdı. İnşallah bebeğim iyidir. Acile geldim buhar makinesi takıldı 15-20dk kalacak doktor rahatlatır seni dedi
oh süper kuzum imrendim valla ne yalan söyleyeyim :)ay çoook yiyorum bizim genetik kilo alamıyoruz ama bebek 1 hafta önde gidiyor çok şükür. hele bi göreyim de :) kilosunu da öğreneceğim
oh çifter çifter kutlama yapacağız inşallah
Ay inşallah canım benim geçsin gitsin ikimizin de
Günaydın,sabah test verdim sonuç bekliyorum canım inşallah iyi sonuç çıkar
11 Şubat detaylı var hayırlısıylagüzel haftalarımız olsun kızlar. bu hafta kimlerin randevusu var. azıcık bebek görmeyelim mi
Kuzucum doğum günün kutlu olsun. En özel hediyeli doğum günün olmuş, bir daha ki doğum gününü bebişinle kutlayacaksın harikaaaBebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorumDetaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr Hâlâ kız mı dedim Evet kız dedi
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
Geçmiş olsunKızlar doktordan çıktım tsh için ilaç vermedi takip edecek. Dün geceden beri çok öksürüyoruö artık öksürmekten karnımdaki kaslar acıdı. İnşallah bebeğim iyidir. Acile geldim buhar makinesi takıldı 15-20dk kalacak doktor rahatlatır seni dedi
Sabah konuştum canım, senin kan sulandırıcı kullanmana gerek yok, Saatte 1 büyük bardak su iç, omega, d vitamini, multivitamin devam dedi. Ekstra c vitamini al dedi. Riskli haftada değilsin, son haftalarda olunca telaşlanırız, sen atlatırsın dedi beni rahatlattı. Bugün burun boğaz kuruluğum neredeyse yok. Sadece kuru öksürük varkuzucum korkma sakın çok çok geçmiş olsun. 3 doz aşında var. sen pik noktasını çoktan geçmişsindir. doktorun ile konuştun mu kan sulandırıcı falan başlattı mı ?
Sağolasın canım. Benim ilk belirtim kuruluk oldu. Boğaz ve özellikle de burnum kuru kuruydu. Sonra keyifsizlik başladı, eklem ağrısı gibi değil de böyle halim yok canım bir şey yapmak istemiyor modundaydım. Dün de öksürüğe çevirdi. Karantinada 2. Ama İlk belirtiden beri 4. Günüm aslında.Canım çok geçmiş olsun bebekler çok güçlü çabucak atlatacaksın inşallah rabbim şifa versin. Senin de sadece öksürük mü vardı?