- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.641
EzgininAnnesi doğum günün kutlu olsun nice çook mutlu güzel senelerin olsun bebeğinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım teşekkür ederimGünaydın
EzgininAnnesi doğum günün kutlu olsun canım
Kızlar bende test verdim geldim inşallah iyi sonuç çıkar
Teşekkür ederim canım benim inşallahEzgininAnnesi doğum günün kutlu olsun nice çook mutlu güzel senelerin olsun bebeğinle
canım nasıl oldun daha iyi misin. giremedim hiç buralara geriden geliyorum birazBurnum boğazım kötü kuzum grip büyük ihtimalle çorba falan içtim biraz iyi geldi ama çok hapşırıyorum
Kızlar selam♥
Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Kontrol çok güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür ♥
Kızım gayet iyiydi büyümüş 450 gr kadar dedi. 1 hafta kadar önden gidiyor.
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldık bugün en çok buna sevinmiş olabilirim
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Kan idrar kültür baktı hepsine tarama yaptı. Onlar da iyi çıktı çok şükür
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçer şuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle♥
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
allahım o minik ayaklar ne öyle :)Aa foto eklemeyi unutmuşum kızlarr
Bu da benim fındık kurdum
Ayaklarını kafasının üstünde eliyle tutuyordu
ohhhh her şeyin yolunda olması harika bir haber :)Günaydın kızlaaar. Şimdi çıktık detaylıdan. Her şey yolunda 25 cm 370 gr 21 haftayla uyumlu organlarda, suyunda, rahimde sorun yok şükürler olsun. O kadar tatlı yememe rağmen çok hareketli değildi. Ciddi bir bebek dedi doktor da herkesten güzel haberleri bekliyorum
canım ben de 1 haftadır hissediyorum bebişin hareketlerini korkmana gerek yok. benim suyum çok olduğu için hissetmem uzun sürmüş. aslında uzun da değil. doktorlar ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra hissetmek daha olası demişti. her gebelik farklı gerçekten :)Kızlarr selam yarın tam 20 haftalığım ancak bebişi pek hissedemiyorum sadece çok minik seğirmeler oluyor bazen uzun süre olmayınca da kafama takıyorum. Normal midir sizler tam anlamıyla ne zaman hissetmeye başladınız cevap verirseniz çok sevinirim
sabah test verdim sonuç bekliyorum canım inşallah iyi sonuç çıkarcanım nasıl oldun daha iyi misin. giremedim hiç buralara geriden geliyorum biraz
hahahahhah seninkiler başladığın da durmayacak hsdfjkdhfkas :)Aleyküm selam bende 21+2 ama sadece seğirme halinde hissediyorum. Ya bebeklerim tembel yada henüz tekil bebeklere göre küçükler diye yorumladım
canım radyoloji doktorlarına da güvenebilirsin problem yokkızlar ben doktora özele gidiyorum. bu detaylı ultrason için bakındım çok yüksek fiyatlar söylediler. devlet hastanesinde de önce kadın doğuma randevu alıp o yönlendiriyormuş tekrar gün veriyormuş. benim gittiğim hastanede fiyatı diğerlerine göre çok uygun olduğu için orda yaptırmaya karar verdik. hem doktorumdan da otomatik sıra alıyorlar. sorum şu doktorum radyolojiden randevu aldırdı direk. perinatoloji, radyoloji ne farkı var ki. doktorum gayet ilgili gelişi güzel bilgi vermediğine eminim. radyolojide yaptıran var mı ?
bu benim kanayan yarım. düne kadar kendime 77 diyordum. bu sabah tartıda 78 gördüm. şu 2 ayda çok hızlı kilo aldım. toplam 8 kg almış oldum 21+6yım bugünKizlar selamlar, ikizler annesi mi olucam yengec annesi mi olucam bilmiyorum ama size bir sorum olacak kilo durumlariniz nedir kacar kilo aldiniz simdiye kadar, bedeniniz degisti mi?
offf ben de hiç kusmadım. hep yedim hep yedim. normalde ilk başlarda güzel gidiyordum ayda 1 kg alıyordum. şimdi 2 2 alıyorum maşallah. benim hedefim 12 13tü hadi 15 olsun dedim sonradan asgddgagdaBen de 55le başladım kuzu, hiç düşmedim çünkü iştahım hep yerindeydi. 63üm şu anda, 8 kilo aldım yani. Sağlık ocağı da tarttı, bugün kendi doktorumdan başka bir doktora da gittim hiç birşey demedi kiloyla ilgili. Sadece ebe bacaklarıma bastırdı parmağıyla ödeme baktı ve yok dedi. Bu kilo işi bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben zaten kışları kilo alırdım çok isterdim 12 13 kiloyla gebeliği tamamlayabilmeyi ama mümkün görünmüyor
güzel haberlerini bekliyoruz kuzucumMerhaba güzel anneler nasılsınız sömestir tatili dolayısıyla hiç bakamadım buralara müsait olunca okuycam inşallah umarım herkez iyidir biz kızçemle şükür iyiyiz cirit atıyor maşallah içimde 22+0 olduk bugün Perşembe 10 Şubatta detaylı var 1 ay oldu görmeyeli özledim inşallah hayırlımsağlık haberlerini alırım bi çoğunuz detaylıya girdi sanırım beni biraz geçe çağırmıştı geç olsun güç olmasın bakalım okullar açılınca eski düzene döneriz umarım
mis gibi haberler :) yarım kiloya az kalmış. bu gramajlar beni çok güldürüyor ya şaka gibiler :)Kızlar benim de bugündü detaylı ultrason.
Çok şükür, her şey yolunda.
Anneme geldim, yazamadım.
436gr 24,7cm olmuş minik adam.
Sadece kalbinde minik bi beyazlık gördü doktor ama olabilir, 30.haftadan sonra kaybolur dedi.
.
oy oy maşallah maşallahBen de dün çok şiddetli hissettim ilk kez.
Otobüsle bı yere gittim sürekli bı sallanma halinden midir nedir sonra inip pazara geldim. Dedim noluyo içimde kelebelekler uçuyor. Eve geldim uzandım. Eşime dedim bu çok güzel birşey Durmuyo sanki yerinde
kuzum ben 20+4 diye gittim 19+3 çıktım detaylıda. benim geç döllenmeydi. doktor yakalamış demişti o yüzden 20+4e almıştım randevumu. istersen 1 hafta daha bekle 21 de git. ben sonradan çok pişman oldum gittiğimeKızlar selam çok okuyamadım detaylıya giren kızlar güzel haberlerle dönmüş çok sevindim rüyamda doğumum yaklaşmış olduğunu gördüm, zaman nasıl geçmiş diyorum ki daha 6 haziran bugun, benim doğumuma çok var vaktinde sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişler
yarın 20+0 oluyorum sizce yarın mı gitsem yoksa 21+0da mı gitsem bebeğimi de çok görmek istiyorum devamlı rüyamda doktorumu görüyorum ama iyice belli olması için beklemek de istiyorum detaylısını yaptıran kızlar bir akıl verse çok memnun olurum gene çok kararsızım
ben de başından beri her gün 5 tane yiyorum hurma. gelişimi içinde çok etkiliymiş sanırım :)Dün hurma yedim bebiş hareketlensin diye bu arada Kaan kocatepe'den dinlemiştim erken doğuma ve düşüğe neden olma olasılığı yok demişti ben de ilk zamanlar çok çekiniyordum çok severim çünkü çok da faydalı son haftalarda da doğuma yardımcıymış biliyorsunuzdur belki ama, neyse dün akşam yan tarafımda nasıl pıt pıt seyiriyor gibi hissettim. Böyle balık kayıyor gibi his yok ya da kuş kanat çırpıyor gibi değil de mısır patlaması gibi benimki sanki
hiç korkma kuzucum bütün doktorlar kaybolur diyor içini ferah tut. burada kist olup da kaybolan arkadaşlarımız çok fazlaGözün aydın canım
Ben burayı farkedememişim diğer tarafta neden yoksunuz diye düşünüyordum
Benim de bebeğimin beyninde kistik yapı gördüler detaylı ultrasonda. %90ı kayboluyor dediler. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Günaydın güzeller güzel haftalar olsun inşallah kuzum sen nasıl 21+6 sın benden öndesin ben 22+2 yim bugün kilo bünye meselesi biraz ama en hızlı kilo alınan haftalara geldik 20 ile 30 hafta arası en hızlı kilo alımı oluyo maalesef bende aldım hem bebek hem plesanta hızla büyüdü ve tabi iştahın önüne geçemeyen bi bünyeye sahipsen biraz hızlı gidiyo ben diğer hamileliklerimde de 20 kilo aldım can boğazdan gelir canımız sağolsun deyip yiyoruz doğum sonrası süt olsun diye yiyoruz sonrası Allah kerim sağlık olsun deyip kendini kabul ediyosun yani ben öle oldum tam 7 senede ohh biraz zayıfladım hiç iki çocuk annesi gibi değilsin diyolardı ki bene şiştimhahahahhah seninkiler başladığın da durmayacak hsdfjkdhfkas :)
canım radyoloji doktorlarına da güvenebilirsin problem yok
bu benim kanayan yarım. düne kadar kendime 77 diyordum. bu sabah tartıda 78 gördüm. şu 2 ayda çok hızlı kilo aldım. toplam 8 kg almış oldum 21+6yım bugün
kuzucum korkma sakın çok çok geçmiş olsun. 3 doz aşında var. sen pik noktasını çoktan geçmişsindir. doktorun ile konuştun mu kan sulandırıcı falan başlattı mı ?Kızlar test sonucum pozitif malesef
Canım çok geçmiş olsun bebekler çok güçlü çabucak atlatacaksın inşallah rabbim şifa versin. Senin de sadece öksürük mü vardı?Kızlar test sonucum pozitif malesef
inşallah kolayca atlatırım canım, çok sağolasın. Sende de öksürük var mıydı, öksürürken birşey olmaz dimi bebeğe?
kuzucum öksürükten bir şey olmaz.Sana da çok geçmiş olsun canım, negatif çıkıp semptom yaşamak da kötü Ay zaten google yazınca yok erken doğum yok yoğun bakım içim şişti kapattım. Yarın ben de dr arıcam kan sulandırıcı sormak için.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.sabah test verdim sonuç bekliyorum canım inşallah iyi sonuç çıkar
kuzum sat a göre 22+6 olmam gerekiyor aslında. geç döllenme olmuştu bende. kendi doktorum yakalamışsın gününü demişti. ama detaylı doktorum 1 hafta gerisin geç döllenmeden dolayı demişti. ben de o yüzden 22+6 değilde 21+6yım diyorum :)Günaydın güzeller güzel haftalar olsun inşallah kuzum sen nasıl 21+6 sın benden öndesin ben 22+2 yim bugün kilo bünye meselesi biraz ama en hızlı kilo alınan haftalara geldik 20 ile 30 hafta arası en hızlı kilo alımı oluyo maalesef bende aldım hem bebek hem plesanta hızla büyüdü ve tabi iştahın önüne geçemeyen bi bünyeye sahipsen biraz hızlı gidiyo ben diğer hamileliklerimde de 20 kilo aldım can boğazdan gelir canımız sağolsun deyip yiyoruz doğum sonrası süt olsun diye yiyoruz sonrası Allah kerim sağlık olsun deyip kendini kabul ediyosun yani ben öle oldum tam 7 senede ohh biraz zayıfladım hiç iki çocuk annesi gibi değilsin diyolardı ki bene şiştim
doğum günün kutlu olsun canımmm ailenle birlikte sağlıkla nice mutlu yaşların olsun :)Bebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorum Detaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr Hâlâ kız mı dedim Evet kız dedi
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
kuzucum sen test vermiş miydin ? aslında test vermediysen bi test mi versen hazır hastanedeykenKızlar doktordan çıktım tsh için ilaç vermedi takip edecek. Dün geceden beri çok öksürüyoruö artık öksürmekten karnımdaki kaslar acıdı. İnşallah bebeğim iyidir. Acile geldim buhar makinesi takıldı 15-20dk kalacak doktor rahatlatır seni dedi
maşallah benim detaylı 21 şubata verdi 15 ocakta gitmiştim. kan ilacını ve vitamini ocaktaki randevumda vermişti bana. kan ilacının adını biliyor musun aynı mı vermiş aceba :)Bebişimi gördüm en güzel hediyemin güzel haberleriyle eve dönüyorum Detaylı ultrason için arayacağım. Doktor artık boy değil bacak boyu ölçüyoruz dedi onu anlamadım. Kilosu 322 Gr Hâlâ kız mı dedim Evet kız dedi
Ekmeğe damlatılan damla ve kan ilacına başladık.
benim şubat 21 bir de detaylı bekle anacım beklegüzel haftalarımız olsun kızlar. bu hafta kimlerin randevusu var. azıcık bebek görmeyelim mi