- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.621
rollercoaster @Dreamgirls @Bonncuk miya06 -C-A-N-A-N- @baldan_madam @Miracelik16 kızlar çok sağolun. Modum düştü biraz kendim için değil de bebek için çaresizim inşallah bir şey olmaz. Hepinizin önerileri çok kıymetli şu süreçte, yalnız hissetmiyorum sizin sayenizde
Allah'ım aklıma gelen başıma geldi tatlı da mı yasak.Zaten tuzsuz hayat saman gibi geçiyor . Bende yemeyeyim. Allah'tan kahve çay çok tüketen biri değilim.
Canımmm çok sağol, evet kaygılıyım birazTatlıyı söylemen iyi oldu dikkat edeceğim.
Kızlar günaydın, iyi pazarlar. Bugün sabah uyandığımda tüm gece buhar makinası çalışmasına rağmen boğazım ve burnum kupkuruydu. Sanki biraz öksürük de başladı. Halsizliğim geçti iyiyim diye dün test vermemiştim ama bugün vereceğim, kaygılanmaya başladım
Kızlar ikinize de bir yazmak istedim. Öncelikleİyi pazarlar kızlar
Detaylısı olan kontrolü olan annelereyavruşları iyiymiş herkesin Allah'a şükür bebişlerini azda olsa herkes hissediyor artık ne güzel nerelerden nerelere geldik maşallah bize
Benimde burnum çok kötü tıkalı aksa belki biraz rahatlıcam hiç nefes alamıyorum ağzımdan aldıkçada boğazım kuruyor gıcık oluyor burnuma vicks sürüyorum parol içtim ama yüzüm zonkluyor sanki biri tavayla vurmuş gibi
Aminn tatlımGözün aydın canım
Ben burayı farkedememişim diğer tarafta neden yoksunuz diye düşünüyordum
Benim de bebeğimin beyninde kistik yapı gördüler detaylı ultrasonda. %90ı kayboluyor dediler. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Valla bana soldan saplamislardi Cano ablaBana kullanmadığın kolunu aç dedi, sağı açtım.
Soluma yatıyorum dedim, fark etmez sağ sol dedi hemşire.
Kana geç karışması daha iyi değil mi?
.
Sağol kuzum ilgin içinKızlar ikinize de bir yazmak istedim. ÖncelikleGugubi çok geçmiş olsun canım senin belirtilerinin aynısını bende yaşadım, ilk gün tüm eklemlerimde dayanılmaz bir ağrı ikinci gün hafifledi daha sonra boğaz kuruluğu burun ve kulak tıkanıklığı şeklinde seyretti. Bu ara ben test verdim negatif çıktı. Aradan bir kaç gün geçti hafif öksürme ve hapşırma basladi. Ama bildiğiniz iltihaplı bir balgam (özellikle sarı ve yeşil renk olması enfeksiyon belirtisiymis) vardı. Test negatif çıktığı için KBB a yonlendirildim sinüsler dolu dedi sinüs ve burun temizleme solüsyonu verdi. Ordan göğüs hastalıklarında da antibiyotik verdi. Kullandım şikayetlerim azaldı ama hala öksürük mevcut. Geçen detaylı Dr um da sen kovid misin dedi bana ve bebekte pıhtılaşma ile ilgili birsorun gördü o yüzden kan sulandırıcı verdi.
Çok uzun tuttum ama belki bende kovid oldum haberim yok. Gugubi gönlünü ferah tut canım en azından kovidle ilgili tedbirini alabileceksin. Ekstra danışmak istedigin bişey olursa da her zaman yanindayiz. Morelini yüksek tut çok kişi var hamileyken hasta olan.
Aminn tatlım.
Valla bana soldan saplamislardi Cano abla. Süper o zaman bende ikinciyi sağdan yaptırırım.
Sana da çok geçmiş olsun canım, negatif çıkıp semptom yaşamak da kötüKızlar ikinize de bir yazmak istedim. ÖncelikleGugubi çok geçmiş olsun canım senin belirtilerinin aynısını bende yaşadım, ilk gün tüm eklemlerimde dayanılmaz bir ağrı ikinci gün hafifledi daha sonra boğaz kuruluğu burun ve kulak tıkanıklığı şeklinde seyretti. Bu ara ben test verdim negatif çıktı. Aradan bir kaç gün geçti hafif öksürme ve hapşırma basladi. Ama bildiğiniz iltihaplı bir balgam (özellikle sarı ve yeşil renk olması enfeksiyon belirtisiymis) vardı. Test negatif çıktığı için KBB a yonlendirildim sinüsler dolu dedi sinüs ve burun temizleme solüsyonu verdi. Ordan göğüs hastalıklarında da antibiyotik verdi. Kullandım şikayetlerim azaldı ama hala öksürük mevcut. Geçen detaylı Dr um da sen kovid misin dedi bana ve bebekte pıhtılaşma ile ilgili birsorun gördü o yüzden kan sulandırıcı verdi.
Çok uzun tuttum ama belki bende kovid oldum haberim yok. Gugubi gönlünü ferah tut canım en azından kovidle ilgili tedbirini alabileceksin. Ekstra danışmak istedigin bişey olursa da her zaman yanindayiz. Morelini yüksek tut çok kişi var hamileyken hasta olan.
Aminn tatlım.
Valla bana soldan saplamislardi Cano abla. Süper o zaman bende ikinciyi sağdan yaptırırım.
Bebişe birşey olmasın da, ben atlatırım inşallahben şöyle bi şey okumuştum; içinde bulunduğu amniyon sıvısı bakterilere mikroplara karşı koruma sağlıyomuş. Onlar çok güçlü merak etme
sen kendi gücünü kuvvetini toparla ki hızla iyileş
Bişey olmaz Allahın izniyle endişe etme bende sonralarda öksürük başladı düşük bi antibiyotik verdi doktor kullandım öksürük bişey yapmaz bebeğe elmayı kabuklarıyla doğra kabuk tarçın ve karanfil at su koy kaynat sıcak sıcak iç yanında bal ye oda çok iyi geliyo öksürük için bu varyantta ciğerden değilde geniz akıntısı ve kuruluktan öksürük oluyo bence bol sıvı tüket bikaç güne rahatlıycaksın inşallah burnunu temiz tut kendin tuzlu su yap temizle yeterinşallah kolayca atlatırım canım, çok sağolasın. Sende de öksürük var mıydı, öksürürken birşey olmaz dimi bebeğe?
O zaman muhakkak bir temizleme solüsyonlari var ondan al kuzum hem burnun açılır hemde kulak ve boğazına sicramazSağol kuzum ilgin içinhiç ağrım yok öksürüğümde yok burnum çok fena hiç nefes alamıyorum komple tıkalı ama içim rahat etsin diye sabah bende test vericem
Elmalı tarifi yapıyorum şimdi, çok sağol canım. Sonra uyumaya çalışacağım. Aynen dediğin gibi kuru öksürük.Bişey olmaz Allahın izniyle endişe etme bende sonralarda öksürük başladı düşük bi antibiyotik verdi doktor kullandım öksürük bişey yapmaz bebeğe elmayı kabuklarıyla doğra kabuk tarçın ve karanfil at su koy kaynat sıcak sıcak iç yanında bal ye oda çok iyi geliyo öksürük için bu varyantta ciğerden değilde geniz akıntısı ve kuruluktan öksürük oluyo bence bol sıvı tüket bikaç güne rahatlıycaksın inşallah burnunu temiz tut kendin tuzlu su yap temizle yeter
Sakın sakın Google yasakSana da çok geçmiş olsun canım, negatif çıkıp semptom yaşamak da kötüAy zaten google yazınca yok erken doğum yok yoğun bakım içim şişti kapattım. Yarın ben de dr arıcam kan sulandırıcı sormak için.
Bir de kötü olan ne biliyor musun kovid olabilme ihtimalini sonradan doktordan öğrenmek,detaylı da doktorum öyle deyince içime öküz oturmuştu. Bak en azından tedbirler alabileceksinSana da çok geçmiş olsun canım, negatif çıkıp semptom yaşamak da kötüAy zaten google yazınca yok erken doğum yok yoğun bakım içim şişti kapattım. Yarın ben de dr arıcam kan sulandırıcı sormak için.
Limon çok tüketiyorum zaten, iyi gelsin de yerim bileSakın sakın Google yasak. Kovid ve hamilelikte sorun yasatan tek şey kan pıhtılaşması onun içinde genellikle aspirin veriyorlar. Bol c vitamini tüket, kemik suyuna çorba, limon ye yiyebilirsen, bol su tuket Allah in izniyle atlaticaksin canım. Bu arada viksi burnuna değil ayağına sür kağıdında burun içine sürmeyin yazıyordu. Öksürük içinde hiç korkma benim öksürüğümü duysan 2 üst kat komşu duyardı Dr a korkarak sormuştum bende hiç bişey olmaz öksürükten demişti.
Teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canımOooooo,EzgininAnnesi doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere... bebişinle beraber tabiii
.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim. Sanırım en güzel hediye onun kokusu olacakDoğum günün kutlu olsunEzgininAnnesi . Bu sene dilediğin tüm güzellikler seninle olsun. Bebişini kucağına aldığın unutulmaz bir yıl olsun .