2022 ikizler burcu anneleri

ben şöyle bi şey okumuştum; içinde bulunduğu amniyon sıvısı bakterilere mikroplara karşı koruma sağlıyomuş. Onlar çok güçlü merak etme

sen kendi gücünü kuvvetini toparla ki hızla iyileş

Allah'ım aklıma gelen başıma geldi tatlı da mı yasak. Zaten tuzsuz hayat saman gibi geçiyor . Bende yemeyeyim. Allah'tan kahve çay çok tüketen biri değilim.

Detaylı USG öncesi öyle dedi canım. Belki tatlı yiyince bebeğin hareketi arttığından dolayı ölçüm zor oluyordur.

.

Canımmm çok sağol, evet kaygılıyım biraz Tatlıyı söylemen iyi oldu dikkat edeceğim.

Rica ederim canım, ne demek.

Sen bebeğini merak etme, kendine iyi bak yeter ki.

Bebeğin senden besleniyor zaten.

Öksürük için viks değil de ayak tabanına zeytinyağında beklettiğin sarımsak rendesini sürüp çift kat çorapla uyumak çok iyi geliyormuş.

Bir de tereyağında pekmez ısıtıp, ılınınca içmek...

Ve tabii ki öksürmekten bir şey olmaz.

.

Kızlar ikinize de bir yazmak istedim. Öncelikle Gugubi çok geçmiş olsun canım senin belirtilerinin aynısını bende yaşadım, ilk gün tüm eklemlerimde dayanılmaz bir ağrı ikinci gün hafifledi daha sonra boğaz kuruluğu burun ve kulak tıkanıklığı şeklinde seyretti. Bu ara ben test verdim negatif çıktı. Aradan bir kaç gün geçti hafif öksürme ve hapşırma basladi. Ama bildiğiniz iltihaplı bir balgam (özellikle sarı ve yeşil renk olması enfeksiyon belirtisiymis) vardı. Test negatif çıktığı için KBB a yonlendirildim sinüsler dolu dedi sinüs ve burun temizleme solüsyonu verdi. Ordan göğüs hastalıklarında da antibiyotik verdi. Kullandım şikayetlerim azaldı ama hala öksürük mevcut. Geçen detaylı Dr um da sen kovid misin dedi bana ve bebekte pıhtılaşma ile ilgili birsorun gördü o yüzden kan sulandırıcı verdi.
Çok uzun tuttum ama belki bende kovid oldum haberim yok . Gugubi gönlünü ferah tut canım en azından kovidle ilgili tedbirini alabileceksin. Ekstra danışmak istedigin bişey olursa da her zaman yanindayiz. Morelini yüksek tut çok kişi var hamileyken hasta olan.
Aminn tatlım .
Bana kullanmadığın kolunu aç dedi, sağı açtım.

Soluma yatıyorum dedim, fark etmez sağ sol dedi hemşire.

Kana geç karışması daha iyi değil mi?

.
Valla bana soldan saplamislardi Cano abla. Süper o zaman bende ikinciyi sağdan yaptırırım.

Sağol kuzum ilgin için hiç ağrım yok öksürüğümde yok burnum çok fena hiç nefes alamıyorum komple tıkalı ama içim rahat etsin diye sabah bende test vericem

Sana da çok geçmiş olsun canım, negatif çıkıp semptom yaşamak da kötü Ay zaten google yazınca yok erken doğum yok yoğun bakım içim şişti kapattım. Yarın ben de dr arıcam kan sulandırıcı sormak için.

inşallah kolayca atlatırım canım, çok sağolasın. Sende de öksürük var mıydı, öksürürken birşey olmaz dimi bebeğe?
Bişey olmaz Allahın izniyle endişe etme bende sonralarda öksürük başladı düşük bi antibiyotik verdi doktor kullandım öksürük bişey yapmaz bebeğe elmayı kabuklarıyla doğra kabuk tarçın ve karanfil at su koy kaynat sıcak sıcak iç yanında bal ye oda çok iyi geliyo öksürük için bu varyantta ciğerden değilde geniz akıntısı ve kuruluktan öksürük oluyo bence bol sıvı tüket bikaç güne rahatlıycaksın inşallah burnunu temiz tut kendin tuzlu su yap temizle yeter

Sağol kuzum ilgin için hiç ağrım yok öksürüğümde yok burnum çok fena hiç nefes alamıyorum komple tıkalı ama içim rahat etsin diye sabah bende test vericem
O zaman muhakkak bir temizleme solüsyonlari var ondan al kuzum hem burnun açılır hemde kulak ve boğazına sicramaz . Hamileler de sıkıntı yaratan bisey degil. Link bırakayım bu tarz bişey, nefes almanı sağlıyor gerçekten. Tuzlu karışımı içindeki de

Elmalı tarifi yapıyorum şimdi, çok sağol canım. Sonra uyumaya çalışacağım. Aynen dediğin gibi kuru öksürük.

Sakın sakın Google yasak. Kovid ve hamilelikte sorun yasatan tek şey kan pıhtılaşması onun içinde genellikle aspirin veriyorlar. Bol c vitamini tüket, kemik suyuna çorba, limon ye yiyebilirsen, bol su tuket Allah in izniyle atlaticaksin canım. Bu arada viksi burnuna değil ayağına sür kağıdında burun içine sürmeyin yazıyordu. Öksürük içinde hiç korkma benim öksürüğümü duysan 2 üst kat komşu duyardı Dr a korkarak sormuştum bende hiç bişey olmaz öksürükten demişti.

Bir de kötü olan ne biliyor musun kovid olabilme ihtimalini sonradan doktordan öğrenmek,detaylı da doktorum öyle deyince içime öküz oturmuştu. Bak en azından tedbirler alabileceksin .

Limon çok tüketiyorum zaten, iyi gelsin de yerim bile yani olan oldu artık, iş yerinde bu zamana kadar kapmamam mucizeydi zaten. Son 3 haftam kalmıştı izne ayrılmama Daha kötü olmadan atlatırım geçer gider inşallah. Sağolasın kuzum rahatladım konuştukça

Oooooo, EzgininAnnesi doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere... bebişinle beraber tabiii
.
Çok teşekkür ederim canım
Aminnm İnşallah

Canımmm EzgininAnnesi yeni yaşın kutlu olsun sağlıkla, huzurla, mutlulukla karşılasın seni
Teşekkür ederim canım
İnşallah hepimize güzel gelsinnn

Doğum günün kutlu olsun EzgininAnnesi . Bu sene dilediğin tüm güzellikler seninle olsun. Bebişini kucağına aldığın unutulmaz bir yıl olsun .
Teşekkür ederim. Sanırım en güzel hediye onun kokusu olacak ve yarınki güzel görüntü ve kalp atışı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…