2022 ikizler burcu anneleri

Herkese iyi pazarlar

rollercoaster nerdeyse 1 kilo oldu minik tırtılımız, ee oynuyor seninle annesi

Gugubi geçmiş olsun kuzu, testi yaptırırsan için rahat edecek sanırım. İhmal etme tabiki

Gooseberry bence de 21 ve sonrası daha net olur. Doktorlarda bu haftaları öneriyor birazcık daha dayan kuzunu görmeye

benim de öyle biliyo musun 6-7 kere yutkunmayı deniyorum anca tükürük geliyor burnum da aynı dediğin gibi

biz hava nemlendiricisi yeni almaya karar verdik bu yeterli olmuyo bize yukka kullanıyorum ben, daha kapsamlı bi şey alıcaz

inşallah bir şeyin yoktur sadece kuru öksürüğün vardır kuzum

İyi pazarlar kızlar
Detaylısı olan kontrolü olan annelere yavruşları iyiymiş herkesin Allah'a şükür bebişlerini azda olsa herkes hissediyor artık ne güzel nerelerden nerelere geldik maşallah bize
Benimde burnum çok kötü tıkalı aksa belki biraz rahatlıcam hiç nefes alamıyorum ağzımdan aldıkçada boğazım kuruyor gıcık oluyor burnuma vicks sürüyorum parol içtim ama yüzüm zonkluyor sanki biri tavayla vurmuş gibi

Sağol kuzum. Testi verdim şimdi geldim eve. İçim rahat olur en azından, kendimi dinleyip duruyorum cumadan beri

Kuzumm ben de sana yazacaktım nasıl oldun diye. Ben pcr testi verdim az önce. İnşallah sadece soğuk algınlığıdır Vicks ben de ayak altıma sürüyorum zararlı mı bilmiyorum da ama kullanabileceğimiz başka ilaç da yok

Dün hurma yedim bebiş hareketlensin diye bu arada Kaan kocatepe'den dinlemiştim erken doğuma ve düşüğe neden olma olasılığı yok demişti ben de ilk zamanlar çok çekiniyordum çok severim çünkü çok da faydalı son haftalarda da doğuma yardımcıymış biliyorsunuzdur belki ama, neyse dün akşam yan tarafımda nasıl pıt pıt seyiriyor gibi hissettim. Böyle balık kayıyor gibi his yok ya da kuş kanat çırpıyor gibi değil de mısır patlaması gibi benimki sanki

Geçmiş olsun canım eşimde test verelim diyor da sadece burnum kötü düzelme olmazsa bende sabah verecem test valla parol sırf ilaç içmiş olmak için içiyorum hiçbir etkisi yok vicks biraz nefes aldırıyor en azından sonucun çıkınca yaz kuzum inşallah değilizdir

Gözün aydın canım
Ben burayı farkedememişim diğer tarafta neden yoksunuz diye düşünüyordum
Benim de bebeğimin beyninde kistik yapı gördüler detaylı ultrasonda. %90ı kayboluyor dediler. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza

Canımcım cuma günü detaylı için aradık 20+ dayız diye, onlarda salı değilde Cuma’ya verelim daha iyi olur 21 e yakın dedi.

hoş geldin

aynen ilerleyen aylarda küçülerek kayboluyomuş

Ay sayfayı yenilemekten bir hal oldum çıkmadı canım daha. 15.00da verdim testi baya da oldu
Evet çok geç çıkıyor artık anlamadım. Bir ara 2 3 saatte falan çıkmaya başlamıştı. O kadar stres yapma kuzum. Cuma günü konuştuk daha doktorum olursan da korkma hamilelerde ağır seyretmiyor omicron dedi bana. Sadece pozitifsen bilmek iyi olur ki kan sulandırıcı ve takviye vitamin alırsın.
Aşın var mı?

Ay sayfayı yenilemekten bir hal oldum çıkmadı canım daha. 15.00da verdim testi baya da oldu
Canım rahatsız mısın çok geçmiş olsun büşra ben eski topikten. Çok yazamadım buraya ama çok merak ettim sizi nasılsın? Bebek nasıl? Detaylın iyi geçmiş onu gördüm çok şükür gözünaydın

3. Doz biontechi 7 ocakta oldum. Yani zaten 2 3 gündür belirtiler var ama soğuk algınlığı mı covid mi bilip önlemimi alırım en azından

Canımm merhabalar. Teşekkür ederm çok şükür her şey yolunda. Bebik iyi ya ben öksürdükçe ya da burnumu sildikçe hareketleniyor 2 3 gündür keyifsizim ya burun boğaz kuruluğu halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…