- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.601
Canımm merhabalar. Teşekkür ederm çok şükür her şey yolunda. Bebik iyi ya ben öksürdükçe ya da burnumu sildikçe hareketleniyor2 3 gündür keyifsizim ya burun boğaz kuruluğu halsizlik
Kızlar test sonucum pozitif malesef
Çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini.. Bol bol C vitamini içeren meyveler ye, bol su iç, parol, doktoruna danışmayı unutma.. Bende sayfalarda denk geldikçe okudum. Bal, limon, zencefil karışımı yapıyorlarmış. Tabi ki doktoruna kesinlikle danış bu karışımları da..Kızlar test sonucum pozitif malesef
Çok geçmiş olsun hafif geçip gitsin inşallahKızlar test sonucum pozitif malesef
Canım çok geçmiş olsunKızlar test sonucum pozitif malesef
Gözün aydın canım
Ben burayı farkedememişim diğer tarafta neden yoksunuz diye düşünüyordum
Benim de bebeğimin beyninde kistik yapı gördüler detaylı ultrasonda. %90ı kayboluyor dediler. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
3. Doz biontechi 7 ocakta oldum. Yani zaten 2 3 gündür belirtiler var ama soğuk algınlığı mı covid mi bilip önlemimi alırım en azından
Kuzum stres olman çok normal. Hepimiz olurduk. Ama daha cuma konuştuk bak. Çok şükür 3.aşın var ve yakın. Eminim çok hafif atlatacaksın. Sadece doktorunla kan sulandırıcı için konuş ve sakin kalmaya çalış. Bu varyant çok hafif geçiyor hamilelerde dedi.Kızlar test sonucum pozitif malesef
Canım geçmiş olsun hiç korkma normal grip gibi geçiyor arkadaşım 2 kez geçirdi hamilelikte çok şükür kolay atlattı sen psikolojik olarak kendini yıpratma, sarımsaklı yemek tüket ve bol meyve allahın izniyle geçer 4-5 güneKızlar test sonucum pozitif malesef
Tatlım bende 65 ile başladım şuan 71 i zorluyorum.Kizlar selamlar, ikizler annesi mi olucam yengec annesi mi olucam bilmiyorum ama size bir sorum olacakkilo durumlariniz nedir kacar kilo aldiniz simdiye kadar, bedeniniz degisti mi?
Kuzum aşıyı zaten kana çabuk karışması adına sol taraftan yapıyorlardı. Ben bunu yazın rica etmiştim amaRica ederim kuzum
Teşekkürler
Sağol kuzum.
Şuan halsizlik var bir de aşırı kol ağrısı. Sol koluma yaptırmasaydım keşke. Sol tarafıma yatamıyorum. Çok zorlandım bütün gece.
Maşallah kuzum gözünaydın
Ben de radyoloğa gittim canım dr tavsiye etmişti. İşinde iyiyse deneyimliyse önemli değil dedi bana sordum dün
Hadi inşallah güzel haberler getir canım bize, ay çok az kalmışMerhaba güzel anneler nasılsınız sömestir tatili dolayısıyla hiç bakamadım buralara müsait olunca okuycam inşallah umarım herkez iyidir biz kızçemle şükür iyiyiz cirit atıyor maşallahiçimde 22+0 olduk bugün Perşembe 10 Şubatta detaylı var 1 ay oldu görmeyeli özledim inşallah hayırlımsağlık haberlerini alırım bi çoğunuz detaylıya girdi sanırım beni biraz geçe çağırmıştı geç olsun güç olmasın bakalım okullar açılınca eski düzene döneriz umarım
Kızlar test sonucum pozitif malesef
Benim de ilk burnumda başladı kuruluk, sonra boğazım kuru gibi oldu. Hapşırık da vardı arada. Cumartesi iyi hissediyordum hatta. Bugün sabah yine kurulukla uyandım bir de halsizlik başladı. Bir kaç kez öksürük de olunca test verdim. Senin aşı var mı canım?Canım çok geçmiş olsun
Benimde cumadan bu yana burnum fena çok hapşırıyorum grip diye geçiştirdim de senin belirtilerin nelerdi sabah bende test versem mi acaba
Kuzum aşıyı zaten kana çabuk karışması adına sol taraftan yapıyorlardı. Ben bunu yazın rica etmiştim amakabul görmedi, sahi hamile diyerek sağdan da yaparlar mı bilemedim.
Maşallah yaaaBen de dün çok şiddetli hissettim ilk kez.
Otobüsle bı yere gittim sürekli bı sallanma halinden midir nedir sonra inip pazara geldim. Dedim noluyo içimde kelebelekler uçuyor. Eve geldim uzandım. Eşime dedim bu çok güzel birşeyDurmuyo sanki yerinde
Bence bebişin gelişimine göre al canım randevunu. Mesela benim sat a göre 23 ama USG hep 22 haftalık olduğu için öyle gittim.Kızlar selam çok okuyamadım detaylıya giren kızlar güzel haberlerle dönmüş çok sevindimrüyamda doğumum yaklaşmış olduğunu gördüm, zaman nasıl geçmiş diyorum ki daha 6 haziran bugun, benim doğumuma çok var vaktinde sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişler
yarın 20+0 oluyorum sizce yarın mı gitsem yoksa 21+0da mı gitsem bebeğimi de çok görmek istiyorum devamlı rüyamda doktorumu görüyorum ama iyice belli olması için beklemek de istiyorum detaylısını yaptıran kızlar bir akıl verse çok memnun olurum gene çok kararsızım
Allah'ım aklıma gelen başıma geldi tatlı da mı yasak.Çok teşekkür ederim canım benim.
Sekreter özellikle tatlı yeme dedi bana.
Hatta bekleme salonunda ağzıma ceviz ve badem attığımı gördü ve uyardı tatlı yemiyorsunuz dii mi diye.
Onun için sakindi bebiş.
.
Belirtilerimiz çok yakınBenim de ilk burnumda başladı kuruluk, sonra boğazım kuru gibi oldu. Hapşırık da vardı arada. Cumartesi iyi hissediyordum hatta. Bugün sabah yine kurulukla uyandım bir de halsizlik başladı. Bir kaç kez öksürük de olunca test verdim. Senin aşı var mı canım?
Ben üniversite hastanesinde verdim kuzum, özeller ücretli olabilir arayıp sorabilirsinBelirtilerimiz çok yakın
Bende 15 ocakta 3.doz olmuştum canım
Özel hastaneler ücretli mi test yapıyor acaba devlet hastaneleri bana biraz uzak
Geçmiş olsun canımm hüç korkma Allahın izniyle ben 3.dozumu olmadan yakalandım 3 hafta önce geldi geçti şükür bol bol su iç c vitamini al doktoruna danış aspirin verebilir belki biraz kemik ağrısı yapıyo parol al geçip gidicek inşallahKızlar test sonucum pozitif malesef
Canımmm çok sağol, evet kaygılıyım birazKuzum çok geçmiş olsun. 3.aşını oldun, zaten Omicron da hafif geçiyo. Merak etme. Çok rahat atlatırsın inşallah.
Yani eminim telaşlanıyorsun, ben de olsam aynı şeyi hissederdim. Negatif çıksa için daha rahat ederdi ama napalım, yapacak bir şey yok.
Ben 1. ve 2. aşı arasında Covid olmuştum.
2. ve 3.aşıyı da resmen Covid gibi geçirdim.
2 gece ateşlendim, halsizlik, eklem ağrısı hepsi oldu. Yani hamileyken aynı senin yaşadığın belirtileri ben de yaşadım.
Parol iyi geliyo o halsizliğe. Sirkeli suya havlu sokup başa koymak da rahatlatıyo.
Bol bol su içip bir süre tatlıdan uzak durmak lazım. Ben çok başaramamıştım tatlı olayını.
Virüsü besliyormuş, onun için minimuma indirmekte fayda var.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediğin bir şey olursa ben buradayım.
.
inşallah kolayca atlatırım canım, çok sağolasın. Sende de öksürük var mıydı, öksürürken birşey olmaz dimi bebeğe?Geçmiş olsun canımm hüç korkma Allahın izniyle ben 3.dozumu olmadan yakalandım 3 hafta önce geldi geçti şükür bol bol su iç c vitamini al doktoruna danış aspirin verebilir belki biraz kemik ağrısı yapıyo parol al geçip gidicek inşallahHiç panik yapıp kötü düşünme sen zaten 2 gününü geçirmişsin bile