2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar test sonucum pozitif malesef
Çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini.. Bol bol C vitamini içeren meyveler ye, bol su iç, parol, doktoruna danışmayı unutma.. Bende sayfalarda denk geldikçe okudum. Bal, limon, zencefil karışımı yapıyorlarmış. Tabi ki doktoruna kesinlikle danış bu karışımları da..

Çok teşekkür ederim canım benim.
Evet, beyindekini de duydum. O da kayboluyormuş.
İçin rahat olsun.

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

.

3. Doz biontechi 7 ocakta oldum. Yani zaten 2 3 gündür belirtiler var ama soğuk algınlığı mı covid mi bilip önlemimi alırım en azından

Kuzum stres olman çok normal. Hepimiz olurduk. Ama daha cuma konuştuk bak. Çok şükür 3.aşın var ve yakın. Eminim çok hafif atlatacaksın. Sadece doktorunla kan sulandırıcı için konuş ve sakin kalmaya çalış. Bu varyant çok hafif geçiyor hamilelerde dedi.
Sen moralini yüksek tut. Kendine iyi bak. İlikli kemik suyuna çorba bol meyve ballı zencefilli limonata tüket bol bol. Bak aramızda da atlatan çok oldu. Kolaylıkla atlayçtacaksın inşallah sende

Canım geçmiş olsun hiç korkma normal grip gibi geçiyor arkadaşım 2 kez geçirdi hamilelikte çok şükür kolay atlattı sen psikolojik olarak kendini yıpratma, sarımsaklı yemek tüket ve bol meyve allahın izniyle geçer 4-5 güne

Kizlar selamlar, ikizler annesi mi olucam yengec annesi mi olucam bilmiyorum ama size bir sorum olacak kilo durumlariniz nedir kacar kilo aldiniz simdiye kadar, bedeniniz degisti mi?
Tatlım bende 65 ile başladım şuan 71 i zorluyorum. Ama normalmiş o kadar kilo sende kilo vermeden önce ki kilonla hesap edersen gayet normal 5 kilo alman bence tabi.
Kuzum aşıyı zaten kana çabuk karışması adına sol taraftan yapıyorlardı. Ben bunu yazın rica etmiştim ama kabul görmedi, sahi hamile diyerek sağdan da yaparlar mı bilemedim.
Hadi inşallah güzel haberler getir canım bize, ay çok az kalmış .

Kuzum çok geçmiş olsun. 3.aşını oldun, zaten Omicron da hafif geçiyo. Merak etme. Çok rahat atlatırsın inşallah.

Yani eminim telaşlanıyorsun, ben de olsam aynı şeyi hissederdim. Negatif çıksa için daha rahat ederdi ama napalım, yapacak bir şey yok.

Ben 1. ve 2. aşı arasında Covid olmuştum.
2. ve 3.aşıyı da resmen Covid gibi geçirdim.
2 gece ateşlendim, halsizlik, eklem ağrısı hepsi oldu. Yani hamileyken aynı senin yaşadığın belirtileri ben de yaşadım.

Parol iyi geliyo o halsizliğe. Sirkeli suya havlu sokup başa koymak da rahatlatıyo.

Bol bol su içip bir süre tatlıdan uzak durmak lazım. Ben çok başaramamıştım tatlı olayını.
Virüsü besliyormuş, onun için minimuma indirmekte fayda var.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediğin bir şey olursa ben buradayım.

.

Canım çok geçmiş olsun
Benimde cumadan bu yana burnum fena çok hapşırıyorum grip diye geçiştirdim de senin belirtilerin nelerdi sabah bende test versem mi acaba
Benim de ilk burnumda başladı kuruluk, sonra boğazım kuru gibi oldu. Hapşırık da vardı arada. Cumartesi iyi hissediyordum hatta. Bugün sabah yine kurulukla uyandım bir de halsizlik başladı. Bir kaç kez öksürük de olunca test verdim. Senin aşı var mı canım?

Kuzum aşıyı zaten kana çabuk karışması adına sol taraftan yapıyorlardı. Ben bunu yazın rica etmiştim ama kabul görmedi, sahi hamile diyerek sağdan da yaparlar mı bilemedim.

Bana kullanmadığın kolunu aç dedi, sağı açtım.

Soluma yatıyorum dedim, fark etmez sağ sol dedi hemşire.

Kana geç karışması daha iyi değil mi?

.

Maşallah yaaa bende hissedince artık biri gıdıklıyor gibi gülüyorum
Bence bebişin gelişimine göre al canım randevunu. Mesela benim sat a göre 23 ama USG hep 22 haftalık olduğu için öyle gittim.
Allah'ım aklıma gelen başıma geldi tatlı da mı yasak. Zaten tuzsuz hayat saman gibi geçiyor . Bende yemeyeyim. Allah'tan kahve çay çok tüketen biri değilim.

Belirtilerimiz çok yakın
Bende 15 ocakta 3.doz olmuştum canım
Özel hastaneler ücretli mi test yapıyor acaba devlet hastaneleri bana biraz uzak

Geçmiş olsun canımm hüç korkma Allahın izniyle ben 3.dozumu olmadan yakalandım 3 hafta önce geldi geçti şükür bol bol su iç c vitamini al doktoruna danış aspirin verebilir belki biraz kemik ağrısı yapıyo parol al geçip gidicek inşallah Hiç panik yapıp kötü düşünme sen zaten 2 gününü geçirmişsin bile

Canımmm çok sağol, evet kaygılıyım biraz Tatlıyı söylemen iyi oldu dikkat edeceğim.

inşallah kolayca atlatırım canım, çok sağolasın. Sende de öksürük var mıydı, öksürürken birşey olmaz dimi bebeğe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…