2022 ikizler burcu anneleri

Benimde uslu rolleri oynuyor kesin çünkü iki tane erkek beni kandırıyorlar uslu haliyle

kızlar ben doktora özele gidiyorum. bu detaylı ultrason için bakındım çok yüksek fiyatlar söylediler. devlet hastanesinde de önce kadın doğuma randevu alıp o yönlendiriyormuş tekrar gün veriyormuş. benim gittiğim hastanede fiyatı diğerlerine göre çok uygun olduğu için orda yaptırmaya karar verdik. hem doktorumdan da otomatik sıra alıyorlar. sorum şu doktorum radyolojiden randevu aldırdı direk. perinatoloji, radyoloji ne farkı var ki. doktorum gayet ilgili gelişi güzel bilgi vermediğine eminim. radyolojide yaptıran var mı ?

Gugubi ciğim, gözünüz aydın şükür bebişin gelişimi harika, bu grubun anneleri çok iyi bakıyoruz civcivlere maşallah
Yaa yanakları ne öyle, tam yemelik tontiş tontiş

Kizlar selamlar, ikizler annesi mi olucam yengec annesi mi olucam bilmiyorum ama size bir sorum olacak kilo durumlariniz nedir kacar kilo aldiniz simdiye kadar, bedeniniz degisti mi?

ben 52 'yle başlamıştım ilk 3 ay çıkarmaktan 48'e füşmüştüm sonra aldım şu an 54'te kaldım ama sorarsan fizyolojik olarak çok değiştim tabi şişkin hisssediyorum

ben 52 'yle başlamıştım ilk 3 ay çıkarmaktan 48'e füşmüştüm sonra aldım şu an 54'te kaldım ama sorarsan fizyolojik olarak çok değiştim tabi şişkin hisssediyorum
Aynen bende 55le basladim 52ye dustum, sonra 56lara cikmistim ta ki vitamine baslayana kadar, istah aciyomus 60i zorluyorum aksamlari sabah 59larda uyaniyorum ama aksamlari catlicak gibi oluyorum, cok mu aldim acaba daha 20 hafta

hastanede perinatolog yoktur muhtemelen o yüzden radyolojiden yazdır demiştir, bazılarının kendi doktorları yetkin oluyo detaylıyı kendi doktorları bile yapıyo kuzum

ben perinatolog'a gitmiştim senin içine hangisi sinerse ona git ya da istersen buradan memnun kalanların uygun fiyatlı olan varsa öyle de tercih yapabilirsin

benimki pahalıydı ama uygun fiyatlı güzel bakanlar var

Aynen bende 55le basladim 52ye dustum, sonra 56lara cikmistim ta ki vitamine baslayana kadar, istah aciyomus 60i zorluyorum aksamlari sabah 59larda uyaniyorum ama aksamlari catlicak gibi oluyorum, cok mu aldim acaba daha 20 hafta

zaten şöyle oluyo sabah sönük göbekle güne başlayıp akşamı göbekli dayılar gibi kapatıyoruz

Ben de 55le başladım kuzu, hiç düşmedim çünkü iştahım hep yerindeydi. 63üm şu anda, 8 kilo aldım yani. Sağlık ocağı da tarttı, bugün kendi doktorumdan başka bir doktora da gittim hiç birşey demedi kiloyla ilgili. Sadece ebe bacaklarıma bastırdı parmağıyla ödeme baktı ve yok dedi. Bu kilo işi bünyeden bünyeye değişiyor galiba ben zaten kışları kilo alırdım çok isterdim 12 13 kiloyla gebeliği tamamlayabilmeyi ama mümkün görünmüyor

Bnde kilo almaktan cok korkarm normalde 55i gecince krizlere giriyodm simdi 60i gorunce dedm acaba cok mu aldm, toplamda 8-10kilo alip hamileligini oyle tamamlayanlar oluyo ya nasi basariyolar acaba

Bnde kilo almaktan cok korkarm normalde 55i gecince krizlere giriyodm simdi 60i gorunce dedm acaba cok mu aldm, toplamda 8-10kilo alip hamileligini oyle tamamlayanlar oluyo ya nasi basariyolar acaba
Yani normale göre çok fazla da yemiyorum aslında. Sadece hiç ara öğün yapmazdım şimdi kuruyemiş ve meyve yiyorum günde 2-3 kere. Bir de ekmek ve hamur hiç tüketmezdim şimdi tam buğday ekmeği ve pide-lahmacun gibi şeyler de yiyorum arada. Toplamda 8-10 kilo alanları tebrik ediyorum

Gözün aydın Madamcım
Yaa şu güzelliğe bak senin prenses balerin olacak sanırım, şu hareketlere bak maşşallah

24. Haftana çok az kalmış, bu haber harika

Deterjan önerisi için de tşk ediyorum
Rica ederim kuzum
Teşekkürler
Harika haberler canım.
Maşallah kuzuya.

İnşallah aşı etkilemez, rahat rahat uyursun bu gece.

.
Sağol kuzum.
Şuan halsizlik var bir de aşırı kol ağrısı. Sol koluma yaptırmasaydım keşke. Sol tarafıma yatamıyorum. Çok zorlandım bütün gece.
Maşallah kuzum gözünaydın
Ben de radyoloğa gittim canım dr tavsiye etmişti. İşinde iyiyse deneyimliyse önemli değil dedi bana sordum dün

Merhaba güzel anneler nasılsınız sömestir tatili dolayısıyla hiç bakamadım buralara müsait olunca okuycam inşallah umarım herkez iyidir biz kızçemle şükür iyiyiz cirit atıyor maşallah içimde 22+0 olduk bugün Perşembe 10 Şubatta detaylı var 1 ay oldu görmeyeli özledim inşallah hayırlımsağlık haberlerini alırım bi çoğunuz detaylıya girdi sanırım beni biraz geçe çağırmıştı geç olsun güç olmasın bakalım okullar açılınca eski düzene döneriz umarım

Oyyyyyy maşallah kuzum, çok sevindim iyi olmasına.

Bi gruba bi tane nanikçi yeterdi zaten, bi tane de ciddi bebeğimiz olsun.

.

Merhaba canım.
Maşallah kuzuya.

Hadi bakalım, çok güzel haberlerle gel 10 Şubat’ta.

.

Yaaa maşallahhhh minnoşa çerez gibiler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…