2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar benim de bugündü detaylı ultrason.

Çok şükür, her şey yolunda. 🤲
Anneme geldim, yazamadım.
436gr 24,7cm olmuş minik adam. ❤️

Sadece kalbinde minik bi beyazlık gördü doktor ama olabilir, 30.haftadan sonra kaybolur dedi. 😉

.
Maşallah Canancığım, gözün aydın, her şeyin yolunda olması şahane. Minik yakışıklı hızla büyüyor :nazar::anneadayı::deli:

Sadece kalbinde minik bi beyazlık gördü doktor ama olabilir, 30.haftadan sonra kaybolur dedi. 😉

.
Gözün aydın kuzum, bunu da atlattık🥰🥰 napıyordu peki, hareketli miydi?

.
🧿🧿🧿 hadi gözün aydın canım çok şükür sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏼 hiç takılma kalpteki beyazlığa doğuma kadar geçicektir inşallah stres yapma beyinde kistik yapı kalpte hafif beyazlık bi çok detaylıda çıkabiliyo bu haftalarda olabiliyo ben e

.

senin detaylın da bitti çok şükür 🙏🧡

çok az kişi kaldı detaylısı kalan inşallah herkesin sorunsuz geçer🙏

haftaya yarım kiloyu geçiyo fındık🚀

yaa biri demişti aklımda kalmış ama kimdi hatırlayamadım hiç bilmiyorum ki yapıdan herhalde

hissetmeden de tamamlamak zor tabii

bulduum valla hafızam beni yanıltmadı B Bonncuk söylemişti🤩

bi arkadaşı doğuma kadar hareketleri hissetmemiş çok fazla ✌️😎
Hafıza süper maşallah 😁😁benim arkadaşım dı çok fazla hissetmemiş doğuma kadar bebeğin sıvısı fazlaymış birde plasenta öndemi bişey dedimişti gayette sağlıklı bebişi doğdu

Bu tırtıl gerçekten iyice güçlendi gecenin bi vakti tepiklerle anlaşıyoruz 🧡
Ben de dün çok şiddetli hissettim ilk kez.
Otobüsle bı yere gittim sürekli bı sallanma halinden midir nedir sonra inip pazara geldim. Dedim noluyo içimde kelebelekler uçuyor. Eve geldim uzandım. Eşime dedim bu çok güzel birşey 🥰 Durmuyo sanki yerinde🥰

Kızlar selam çok okuyamadım detaylıya giren kızlar güzel haberlerle dönmüş çok sevindim 🥰 rüyamda doğumum yaklaşmış olduğunu gördüm, zaman nasıl geçmiş diyorum ki daha 6 haziran bugun, benim doğumuma çok var 😬 vaktinde sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişler 💓
yarın 20+0 oluyorum sizce yarın mı gitsem yoksa 21+0da mı gitsem bebeğimi de çok görmek istiyorum devamlı rüyamda doktorumu görüyorum ama iyice belli olması için beklemek de istiyorum detaylısını yaptıran kızlar bir akıl verse çok memnun olurum gene çok kararsızım 🙈

Gözün aydın kuzum, bunu da atlattık🥰🥰 napıyordu peki, hareketli miydi?

Çok teşekkür ederim canım benim. ❤️
Sekreter özellikle tatlı yeme dedi bana. 🙈
Hatta bekleme salonunda ağzıma ceviz ve badem attığımı gördü ve uyardı tatlı yemiyorsunuz dii mi diye. 😂
Onun için sakindi bebiş. 🥰

.

🧿🧿🧿 hadi gözün aydın canım çok şükür sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏼 hiç takılma kalpteki beyazlığa doğuma kadar geçicektir inşallah stres yapma beyinde kistik yapı kalpte hafif beyazlık bi çok detaylıda çıkabiliyo bu haftalarda olabiliyo ben e

Amiiiiin canım, çok teşekkür ederim. ❤🤗
Yok yok, önemli bir şey olsa söylerdi zaten doktor. Hiç takılmadık. 😉

.

senin detaylın da bitti çok şükür 🙏🧡

çok az kişi kaldı detaylısı kalan inşallah herkesin sorunsuz geçer🙏

haftaya yarım kiloyu geçiyo fındık🚀

Ay evet yaa, hızla büyüyorlar Özgeciğim.
Yani hiç aklım almıyo aslında. 🙈
Daha milimetrik boyutlarını hatırlıyorum da, inanamıyor insan. ❤️

.

Kızlar selam çok okuyamadım detaylıya giren kızlar güzel haberlerle dönmüş çok sevindim 🥰 rüyamda doğumum yaklaşmış olduğunu gördüm, zaman nasıl geçmiş diyorum ki daha 6 haziran bugun, benim doğumuma çok var 😬 vaktinde sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişler 💓
yarın 20+0 oluyorum sizce yarın mı gitsem yoksa 21+0da mı gitsem bebeğimi de çok görmek istiyorum devamlı rüyamda doktorumu görüyorum ama iyice belli olması için beklemek de istiyorum detaylısını yaptıran kızlar bir akıl verse çok memnun olurum gene çok kararsızım 🙈

Kuzum detaylı için bence 21+0.
Daha net görülür her şey. 😉

Bebeğin gelişimi geriden de olabiliyo bazen, 20’de gitsen belki 19+bişiy olabilir.

Ben olsam 21’de giderdim. 🤗

.

Kuzum detaylı için bence 21+0.
Daha net görülür her şey. 😉

Bebeğin gelişimi geriden de olabiliyo bazen, 20’de gitsen belki 19+bişiy olabilir.

Ben olsam 21’de giderdim. 🤗

.
Benim de gönlümden geçen o gitmişken daha da büyümüş olsun istiyorum aslında çok merak ediyorum şuan ama beklemek daha mantıklı 🤗🤗

X