- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.561
Maşallah Canancığım, gözün aydın, her şeyin yolunda olması şahane. Minik yakışıklı hızla büyüyorKızlar benim de bugündü detaylı ultrason.
Çok şükür, her şey yolunda.
Anneme geldim, yazamadım.
436gr 24,7cm olmuş minik adam.
Sadece kalbinde minik bi beyazlık gördü doktor ama olabilir, 30.haftadan sonra kaybolur dedi.
.
Gözün aydın kuzum, bunu da atlattıkKızlar benim de bugündü detaylı ultrason.
Sadece kalbinde minik bi beyazlık gördü doktor ama olabilir, 30.haftadan sonra kaybolur dedi.
.
Eşim de diyor ki acaba daha mı çok gülsek, mutsuz mu ki bebekOyyyyyy maşallah kuzum, çok sevindim iyi olmasına.
Bi gruba bi tane nanikçi yeterdi zaten, bi tane de ciddi bebeğimiz olsun.
.
Kızlar benim de bugündü detaylı ultrason.
.
Kızlar benim de bugündü detaylı ultrason.
.
Hafıza süper maşallah
Maşallah ❤Bu tırtıl gerçekten iyice güçlendi gecenin bi vakti tepiklerle anlaşıyoruz
Ben de dün çok şiddetli hissettim ilk kez.Bu tırtıl gerçekten iyice güçlendi gecenin bi vakti tepiklerle anlaşıyoruz
Yaaa maşallahhhh minnoşaçerez gibiler hepsi
Maşallah Canancığım, gözün aydın, her şeyin yolunda olması şahane. Minik yakışıklı hızla büyüyor
Gözün aydın kuzum, bunu da atlattıknapıyordu peki, hareketli miydi?
Eşim de diyor ki acaba daha mı çok gülsek, mutsuz mu ki bebekbakalım doğduğunda da bu ciddiyeti devam edecek mi
hadi gözün aydın canım çok şükür sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim hiç takılma kalpteki beyazlığa doğuma kadar geçicektir inşallah stres yapma beyinde kistik yapı kalpte hafif beyazlık bi çok detaylıda çıkabiliyo bu haftalarda olabiliyo ben e
senin detaylın da bitti çok şükür
çok az kişi kaldı detaylısı kalan inşallah herkesin sorunsuz geçer
haftaya yarım kiloyu geçiyo fındık
Bu tırtıl gerçekten iyice güçlendi gecenin bi vakti tepiklerle anlaşıyoruz
Kızlar selam çok okuyamadım detaylıya giren kızlar güzel haberlerle dönmüş çok sevindimrüyamda doğumum yaklaşmış olduğunu gördüm, zaman nasıl geçmiş diyorum ki daha 6 haziran bugun, benim doğumuma çok var vaktinde sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebişler
yarın 20+0 oluyorum sizce yarın mı gitsem yoksa 21+0da mı gitsem bebeğimi de çok görmek istiyorum devamlı rüyamda doktorumu görüyorum ama iyice belli olması için beklemek de istiyorum detaylısını yaptıran kızlar bir akıl verse çok memnun olurum gene çok kararsızım
Benim de gönlümden geçen o gitmişken daha da büyümüş olsun istiyorum aslında çok merak ediyorum şuan ama beklemek daha mantıklıKuzum detaylı için bence 21+0.
Daha net görülür her şey.
Bebeğin gelişimi geriden de olabiliyo bazen, 20’de gitsen belki 19+bişiy olabilir.
Ben olsam 21’de giderdim.
.