- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.501
Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğiminşallah geçici bir durumdur
Günaydınlarrr bugün kızım hareketli çokDısarıdan bakınca belli olmuyor ama içeriden hissediyorum gerçekten harika bisi bu
Kızlaar trendyoldan takım almıştım kendime, çok güzel kumaşı ve duruşu. Ben pudra 38 beden aldım, ekrusu da var. Sade şık isteyenler bakabilir
baldan_madam rollercoaster haberlerinizi bekliyoruz
kızlar ben çıktım
her şey yolunda dedi638 gram olmuş minik tırtıl
rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,
tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedisonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi
3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem
uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu
fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi
Kuzum az önce eve geldim, duş alıp çorba içip uzanacağım eğer geçmezse sabaha verelim dedi eşim, zaten hastaneye gideceğiz. Tetanos aşısı yapar mı böyle bilemedim ki vücudumda kırgınlık var, boğazım geçti ama burnum kuruinşallah covid değilimdir ya son 3 hafta kalmıştı izine
Canım ben dalan roxy kullanıyorum toZ deterjan. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Bir de durunun toz deterjanından hiç memnun kalmamıştım. Sabun tozu olan. Erimiyorrollercoaster hangi bebek deterjanını kullanıyorsun?
Daha önce kullanıp memnun kalan arkadaşlarda marka paylaşırsa sevinirim
Kuzum nasıl oldun?Günaydın kızlar
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir
Özgecim ne güzel fotokızlar ben çıktım
her şey yolunda dedi638 gram olmuş minik tırtıl
rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,
tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedisonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi
3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem
uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu
fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi
Sağol kuzum bugün çok evdeydim çorba falan içtim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum inşallah iyi gelirOyyyyy, çok geçmiş olsun canım.
Covid değil, normal grip salgını da var şu ara.
Havalar çok soğuk, belki soğuk algınlığıdır canım. Sıcak bişiyler iç, dinlen bol bol.
.
Sağol canım evdeydim bugün çorba içtim dinlendim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum artarsa gidicem teste şuan burnum ve boğazım kötü ateş ağrı yaparsa başka seçenek yok zatenKuzum nasıl oldun?
Bugün dr ile covid konusunu konuştuk.delta hamilelerde çok ağır geçiyordu omicron grip gibi geçiyor. Olursan da sıkıntı yapma dedi.
Ama testi ihmal etme derim. Eğer pozitifsen kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle doktorun.
Geçmiş olsun tatlım
Ayy maşallah yaAa foto eklemeyi unutmuşum kızlarr
Bu da benim fındık kurdum
Ayaklarını kafasının üstünde eliyle tutuyordu
Dolu dolu bir gün olmuş canım, güzel haberlere seviniyorumKızlar selam♥
Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Kontrol çok güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür♥
Kızım gayet iyiydi büyümüş 450 gr kadar dedi. 1 hafta kadar önden gidiyor.
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldıkbugün en çok buna sevinmiş olabilirim
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Kan idrar kültür baktı hepsine tarama yaptı. Onlar da iyi çıktı çok şükür
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçerşuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle♥
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildimgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
İnşallah sabah daha iyi uyanırsın kuzumSağol canım evdeydim bugün çorba içtim dinlendim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum artarsa gidicem teste şuan burnum ve boğazım kötü ateş ağrı yaparsa başka seçenek yok zaten
Ayy maşallah ya
Artık nasıl net görünüyorlar
senin kuzuş bayağı akrobatik maşallah ne güzel poz vermiş öyle
Sağol canımDolu dolu bir gün olmuş canım, güzel haberlere seviniyorumaşı olman da iyi olmuş, ben 3 aşılıyım ama şu an covid miyim diye endişelerim var Bebikinin fotosu da çok güzel
Gözün aydın MadamcımKızlar selam♥
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldıkbugün en çok buna sevinmiş olabilirim
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçerşuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle♥
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildimgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Kızlar selam♥
Haberler böyle♥
Sağol kuzum bugün çok evdeydim çorba falan içtim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum inşallah iyi gelir
Kızlar selam♥
Haberler böyle♥
Aa foto eklemeyi unutmuşum kızlarr
Bu da benim fındık kurdum
Ayaklarını kafasının üstünde eliyle tutuyordu