2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar selam♥
Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Kontrol çok güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür ✌🏼🥳
Kızım gayet iyiydi büyümüş 450 gr kadar dedi. 1 hafta kadar önden gidiyor.
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldık🥳🥳 bugün en çok buna sevinmiş olabilirim✌🏼😅
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Kan idrar kültür baktı hepsine tarama yaptı. Onlar da iyi çıktı çok şükür🙏🏻😌
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçer🙏🏻 şuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle🥰
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildim 🧡🧡 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize🥰💕
Ay maşallah bende en çok iznine sevindim havalar çok soğuk evde mis gibi yatarsın valla 🥰 maşallah kuzuya gözün aydınn

Günaydın kızlaaar. Şimdi çıktık detaylıdan. Her şey yolunda 25 cm 370 gr 21 haftayla uyumlu😇 organlarda, suyunda, rahimde sorun yok şükürler olsun. O kadar tatlı yememe rağmen çok hareketli değildi. Ciddi bir bebek dedi doktor da🥲 herkesten güzel haberleri bekliyorum🥰

Eklentiler

• 5A2C19F5-B831-4963-91D6-5E90D753EE1E.jpeg
    5A2C19F5-B831-4963-91D6-5E90D753EE1E.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlaaar. Şimdi çıktık detaylıdan. Her şey yolunda 25 cm 370 gr 21 haftayla uyumlu😇 organlarda, suyunda, rahimde sorun yok şükürler olsun. O kadar tatlı yememe rağmen çok hareketli değildi. Ciddi bir bebek dedi doktor da🥲 herkesten güzel haberleri bekliyorum🥰

Allaahh ilk güzel bebek haberi geldi🚀🚀 inşallah devamı gelir🙏

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten yarıyı geçtin, sorunsuzca geçmiş oldun🙏

bize ciddiyet de lâzım Gugubi Gugubi 🧡 bi de benimkine bak uykusunda bile şakalar komiklikler 🙈

güzel de poz vermiş yanaklar dolmuş😍😍😍

dün randevumda benimki de uyuyodu, bu bebelerin doktor fobisi var😂

Gözün aydın canımm 🤩🤩 neler görüyorum maşallah, darısı bizim başımıza inşallah:emir_bebek:

Doktorun acil değişen programı sebebiyle dedi.
Belki de Covid . Söylemezler ki.
Tatlım sıkıntı etme, bir defa gittiğimde devlet hastanesinin ara koridorlarında dahi konusuluyordu kovid sebebiyle gelmedi Dr diye. Sahi şu son kısıtlama düzenlemelerinden sonra bu durum değişir mi 🤔sanmıyorum çünkü drlar halktan daha tedbirli diye düşünüyorum yada düşünmek istiyorum🧡✌️
Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam 😔
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa 😂😂😂🍉
Ohhh her canımızın çektiği çıkarsa ben nerelere gidem 🙈😂.
Günaydın kızlar💕
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir 🙏
Canım günaydın. Bu sabah ben de genzimde bir yanma ve kurulukla uyandım. Burnumun içi de yanıyor. İşyerindeyim ama böyle giderse ben de test vereceğim 😌 inşallah geçici bir durumdur
Kizlar testi kesinlikle ihmal etmeyin kanda CRP değerine baktırın. Özellikle kırgınlık halsizlik yorgunluk söz konusu ise. Bende hafif griptir dedim gecistirdim, test verdim negatif çıktı ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli. Daha sonrasında detaylıda ki Dr um öksürüğümü duydu sen kovid misin dedi hayır dedim. Çok güvenme teste dedi.
Kan pıhtılaşma sorunu yarattığı için özellikle hamilelerin ihmal etmemesi gerekli bir konu. Detaylı da benim kan pıhtılaşmasiyla ilgili sorun gördü ve asprin başladım. Sizde bugün yarın demeyin en kısa sürede testlerinizi yaptırın.
Kusuruma da bakmayın ama yaşadığım için evde dinlenin geçer diyemiyorum.😔
Gözünaydin canım 🥰 onun gözler açık mı bana mı öyle geldi? 😄😍🧿 Maşallah

Kızlarr selam🌸 yarın tam 20 haftalığım ancak bebişi pek hissedemiyorum sadece çok minik seğirmeler oluyor bazen uzun süre olmayınca da kafama takıyorum.😅 Normal midir sizler tam anlamıyla ne zaman hissetmeye başladınız cevap verirseniz çok sevinirim 💕
Sıkıntı yok tatlım 24. Haftaya kadar hissedemeyenler varmış Dr tescilli. O yüzden kafana çok takma. Ben 21. 22. haftalarda daha da hisseder olmustum.

Kızlarr selam🌸 yarın tam 20 haftalığım ancak bebişi pek hissedemiyorum sadece çok minik seğirmeler oluyor bazen uzun süre olmayınca da kafama takıyorum.😅 Normal midir sizler tam anlamıyla ne zaman hissetmeye başladınız cevap verirseniz çok sevinirim 💕

hiç takma kuzum ben 20'den sonra küçük küçük hissetmeye başladım şimdi 23'te bayağı güçlü dönüşlerini bile hissediyorum

dün mesela doktorum 28'den sonra takip edilir ama niz takibe başlayalım günde 10'dan az hareket ederse haber ver dedi fakat şöyle de bi şey var; yanlış hatırlamıyosam diğer Özge söylemiş olması lâzım bi arkadaşım doğuma kadar hiç hareket hissetmemiş demişti, hissetmeme durumu da olabilir yani o zaman da bsşka şekilde takip ediyolarmış

ama sen küçük küçük jissetmeye başladıksan 1-2 haftaya güçlü şekilde hissetmeye başlarsın🙏🧡🧡

Yok abla ben demedim🙄 nasıl hissetmemis kilodan felan ötürü mü acaba?
yaa biri demişti aklımda kalmış ama kimdi hatırlayamadım hiç bilmiyorum ki yapıdan herhalde

hissetmeden de tamamlamak zor tabii

bulduum valla hafızam beni yanıltmadı B Bonncuk söylemişti🤩

bi arkadaşı doğuma kadar hareketleri hissetmemiş çok fazla ✌️😎

Aleyküm selam 😍 bende 21+2 ama sadece seğirme halinde hissediyorum. Ya bebeklerim tembel yada henüz tekil bebeklere göre küçükler diye yorumladım :anneadayı:

Sıkıntı yok tatlım 24. Haftaya kadar hissedemeyenler varmış Dr tescilli. O yüzden kafana çok takma. Ben 21. 22. haftalarda daha da hisseder olmustum.
hiç takma kuzum ben 20'den sonra küçük küçük hissetmeye başladım şimdi 23'te bayağı güçlü dönüşlerini bile hissediyorum

dün mesela doktorum 28'den sonra takip edilir ama niz takibe başlayalım günde 10'dan az hareket ederse haber ver dedi fakat şöyle de bi şey var; yanlış hatırlamıyosam diğer Özge söylemiş olması lâzım bi arkadaşım doğuma kadar hiç hareket hissetmemiş demişti, hissetmeme durumu da olabilir yani o zaman da bsşka şekilde takip ediyolarmış

ama sen küçük küçük jissetmeye başladıksan 1-2 haftaya güçlü şekilde hissetmeye başlarsın🙏🧡🧡
Aleyküm selam 😍 bende 21+2 ama sadece seğirme halinde hissediyorum. Ya bebeklerim tembel yada henüz tekil bebeklere göre küçükler diye yorumladım :anneadayı:
Kızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥰
Yakında başlar o zaman iyice hareketlenmeye o zaman da ‘ay uyutmadı bu gece’ derim 😅

Tatlım sıkıntı etme, bir defa gittiğimde devlet hastanesinin ara koridorlarında dahi konusuluyordu kovid sebebiyle gelmedi Dr diye. Sahi şu son kısıtlama düzenlemelerinden sonra bu durum değişir mi 🤔sanmıyorum çünkü drlar halktan daha tedbirli diye düşünüyorum yada düşünmek istiyorum🧡✌️

Ohhh her canımızın çektiği çıkarsa ben nerelere gidem 🙈😂.

Kizlar testi kesinlikle ihmal etmeyin kanda CRP değerine baktırın. Özellikle kırgınlık halsizlik yorgunluk söz konusu ise. Bende hafif griptir dedim gecistirdim, test verdim negatif çıktı ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli. Daha sonrasında detaylıda ki Dr um öksürüğümü duydu sen kovid misin dedi hayır dedim. Çok güvenme teste dedi.
Kan pıhtılaşma sorunu yarattığı için özellikle hamilelerin ihmal etmemesi gerekli bir konu. Detaylı da benim kan pıhtılaşmasiyla ilgili sorun gördü ve asprin başladım. Sizde bugün yarın demeyin en kısa sürede testlerinizi yaptırın.
Kusuruma da bakmayın ama yaşadığım için evde dinlenin geçer diyemiyorum.😔

Gözünaydin canım 🥰 onun gözler açık mı bana mı öyle geldi? 😄😍🧿 Maşallah
Bilmiyorum ki gözü açık demedi dr😊 somurtuk surata odaklanmaktan hiç öyle bakmamıştım😂😂

Yakında başlar o zaman iyice hareketlenmeye o zaman da ‘ay uyutmadı bu gece’ derim 😅
Ben 21+0ım bugün ama sadece dediğin seyirme gibi kısa süreli bir şey oluyor 2 haftadır ara ara o da. Zaten bebek de çok hareketli değilmiş bunu ultrasonla bakan drlar da söyledi, kendi tercihi bu yönde diye. Gerçek anlamda hissetmeyi ben de çok istiyorum🥰

Hadi inşallah bende bekliyorum 😇 zaten bilimsel olarak 24. Haftaya kadar hissetmeyenleri normal görüyorlar, sağlıklı olsunlar da 💃💃

X