- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Ay evettt hatırladım o fotoğrafıbenimki bu defa nanik yaptı
her detaylıda aynı mı bilmiyorum ama verdikleri cd şöyle oluyo; sadece görüntü var ses hiç yok, bir tek click sesi geliyor mause'un öyle olunca da bi anlamı olmuyo çünkü genelde işte parmaklarına, kalbine, beynine, kan akışına yani detaylıca organlarına bakıyo ya, evde bi tek organ görüyosunbi de arada yüzünğ 4 boyutlu gösteriyo o kadar
cd'nin sessiz olduğunu bilseydim videoya çekerdik, çünkü bir sürü güzel şey döylemişti doktor
hepsi böyle oluyo mu bilmiyorum ama garantiye almakta fayda var
Merhaba bendede tumor tespit edildi birsey soracaktim 4 yil ilaci hic beakmadinizmi haftada iki yarim mi kullandiniz
Kızlar selaaaamben de yengeç annesi gibi dursam da ikizler annesi olma ihtimalimi göz önünde bulunduruyorum.
Dün kontrolde bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktorbiliyorsunuz iki sefer erkek gibi demişti doktorlar (ramzi kız)
Anneler hissediyor herhalde kontrol günü ay kızımı mı görücem gibi içimden geçirirken yok ya erkek der herhalde çıkıntı gördü sonuçta diye düşünmüştüm. Doktor kız dediğinde eşimle öyle bir şaşırdık ki anlatamam16+5te kız denilmiş oldu böylece sağlıklı olsun her şeyden önce ikisini de istiyordum ben anasına sırtını dönmüştü ama olsun minik susam tanemin iskeletini görmüş oldum renkliden bakamadık ondan
Gene de içime nasssıı oturduysa rüyamda doktora gitmişim bebemi öyle net görüyordum ki kocamandı gülümsüyordu doktora çektiniz mi çektiniz mi dedim fotoğrafı içinyakın olsa haftaya kontrole de giderim ama 1 saatlik yol inşallah detaylıda bol bol görürüm yavrucağımı
Cok tesekkur ededim umarim bende kurtulurum beni mahvetti bas agrilari prolaktin adet duzensizligi smdilik bnde ilac kllaniorm hamilelige kadr kllancm bakalm Allah buyuktur sonrasi ne olr bilemiyorum ama cok bas agrisi yapiyor bende ve bnimkide ilaci birakinca hemen yukseliyorMerhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Başlarda haftada 2 gün yarım yarım kullanıyordum, sonra tama geçtik.
Benim daha önce böbrek taşı geçmişim vardı. İlaca başladıktan 1 sene sonra tekrar böbrek taşı düşürdüm.
Doktorum, Dostinex ve beraberinde kullandığım D vitamininin böbreklerde birikme yaptığını düşündü ve hepsini kesti. Yaklaşık 6 ay kadar ara verdim.
Kullanmadığım süre boyunca kontrollerim devam etti ve maalesef yine prolaktin değerim yavaş yavaş yükselerek 100’e ulaştı.
Sonrasında 2,5 yıl daha Dostinex kullanmak durumunda kaldım.
Bu yıl Şubat ayında MR sonucum temiz gelince ilacı tamamen bıraktım.
.
Selam kızlarrr tesadüf gördüm ben de konuyu, erkek bebek sayısı azalmasınMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Cok tesekkur ededim umarim bende kurtulurum beni mahvetti bas agrilari prolaktin adet duzensizligi smdilik bnde ilac kllaniorm hamilelige kadr kllancm bakalm Allah buyuktur sonrasi ne olr bilemiyorum ama cok bas agrisi yapiyor bende ve bnimkide ilaci birakinca hemen yukseliyor
Saglikli sihatli bebeginizi kucaginiza alin insallah Rabbim tekrarlarmasin iyi geceler
Selam kızlarrr tesadüf gördüm ben de konuyu, erkek bebek sayısı azalmasınDoğum için 15 Haziran dedi doktor, bu demek oluyor ki ikizler bebesi
Allah razi olsun cnm valla ilac ictigimde agrilarim cok azaliyor oyuzden anliyorum bende ilac biraktigim donemde agrilrm ck oluyor aminnn aminnn aminnnn cok saolRica ederim canım, ne demek.
Sormak istediğin bir şey olursa ben hep buradayım.
Benim migrenim de olduğu için baş ağrısının neyden dolayı olduğunu çok ayırt edemiyorum.
İnşallah sen de bir an önce şu ilaçtan kurtulursun ve en hayırlı zamanda aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın canım.
.
Allah razi olsun cnm valla ilac ictigimde agrilarim cok azaliyor oyuzden anliyorum bende ilac biraktigim donemde agrilrm ck oluyor aminnn aminnn aminnnn cok saol
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor
Ohh hadi bakalım güzel haberler inşallah. Bende birazdan çıkacağım umarım uzamistir rahim ağzı biraz
Benim eşim de yengeç, oğlumun da yengeç olmasını isterdimBen de yengeçleri çok severim.
Eşim ve erkek kardeşim yengeç.
Yengeç erkeği ailesine çok bağlı oluyo, özellikle annesine.
.
Bende bugün doktoruma soracağım 3 gün rapor alabilirsem hemen bugün olacağım tetanozu çok agriyormus çünkü okulda dayanamam sanırım. Hadi bakalım güzel haberlerle gelAyy evet yarın sabah 9da önce tetanoz aşısı olacağım 16.30 da detaylı ultrason var aşşırı heyecanlı
HoşgeldinHelllooo duydumki bir topik acilmis tüm kankiler buraya toplanmış bir haber veren yok tesadüf eseri görmesem yani aşk olsun aranızda bir bucukluk yer varmı yavrumla geleceğim
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Bende geldim
Bende son durumlarda şöyle cumartesi bizde doktora gittik geçen haftaki tatsız olaylardan sonra devletteki doktor kafadan sıkmış plasentam olması gereken yerde
ve günün sürprizi bir kızımız olacak
artık istediğim kadar pembeli cicili bicili bişeyler alabilirim
16+2 de öğrendim değişmez herhalde artık
doktordan çıkar çıkmaz covid 3 doz aşımıda oldum
20. haftadan sonra 1 doz tetanozda ol dedi
Teşekkürler canımTebrikler canımherşeyin yolunda olmasına sevindim.
Aşı yan etki yaptı mı?
Çok teşekkür ederim canım inşallah bakalım yoldayım şimdiBalkiz94 canım, çok geçmiş olsun. İnşallah rahim ağzı uzamıştır.
Benim mesleğim de öğretmenlik olduğu için çok iyi biliyorum ki ders anlatırken hep ayakta olmak zorundasın. Ama senin dinlenmen lazım. Aşı olsan da olmasan da rapor almaya çalış yavrum.
Bakarsın senin oğlan yengeç olmak için sana bir sürpriz yapar ve 42.haftada gelir.
En hayırlı zamanda doğsunlar inşallah.
.
Hoşgeldin canım nasılsın yan etki yaptı mi aşı, bir kızımız daha olacak ne güzelGünaydın kızlar
Bende geldim
Bende son durumlarda şöyle cumartesi bizde doktora gittik geçen haftaki tatsız olaylardan sonra devletteki doktor kafadan sıkmış plasentam olması gereken yerde
ve günün sürprizi bir kızımız olacak
artık istediğim kadar pembeli cicili bicili bişeyler alabilirim
16+2 de öğrendim değişmez herhalde artık
doktordan çıkar çıkmaz covid 3 doz aşımıda oldum
20. haftadan sonra 1 doz tetanozda ol dedi
ben de 2. dozda çok kötüydüm 2 gün yattım. 3 ü olmaya korkuyorum o yüzden :)Teşekkürler canım
2. dozda daha kötüydüm ateş kalp çarpıntısı eklem ağrısı hepsi vardı 1 gün yatmıştım hiç kalkmadan
3. dozda nasıl bir kol ağrısı aman yarabbim kolum omzumdan aşağı hiç dönmüyordu gece zor geçti ama 2. gün bişey kalmadı şükür sadece halsizlik kaldı
yalnız şu da var eşimle bütün aşıları aynı gün olduk onda hiç ama hiç yan etki olmadı
Güzel haberlerle gel balkızÇok teşekkür ederim canım inşallah bakalım yoldayım şimdi
Ayy 42 mi38 falan kafidir erken gelmesin de
amin canım hepimize şifa olsunben de 2. dozda çok kötüydüm 2 gün yattım. 3 ü olmaya korkuyorum o yüzden :)
Geçmiş olsun canım. Bol bol antikor olsun
hoşbuldum canımHoşgeldin canım nasılsın yan etki yaptı mi aşı, bir kızımız daha olacak ne güzel