- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Canım benim tarihler dahil herşey seninle aynıKızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.
Galiba bana mesaj atılamıyorGugubi canım özelden mesaj atamadım biz buradayız :)
Kızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.
Galiba bana mesaj atılamıyorgeldim canımm, haber verdiğin için teşekkürler
Ayy evet yarın sabah 9da önce tetanoz aşısı olacağım 16.30 da detaylı ultrason var aşşırı heyecanlı
Kızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinHoşbuldum teşekkür ediyorumilk hamileliğim, erkek Sizlerin kız mı erkek mi?
Ultrason gününe yakın olmak mantıklı dimi canım ben de ona göre ayarlayayım aşı randevusunuBen de Haziran ve Ağustosta 1. ve 2. BioNTech aşılarımı olmuştum.
Doktorumun tavsiyesi üzerine önceki hafta 16+4’te 3.dozu da oldum.
rollercoaster ın dediği gibi, biraz sarstı beni ama bebeğim gayet iyi, hiç sıkıntı olmadı çok şükür.
Nasipse 20+4’te de tetanoz var.
.
Hoşgeldin grubaben 2 doz biontech gebelik öncesi olmuştum. 3. Dozumu da 7 ocakta oldum doktorumun da onayını alarak. Son muayenemde artık doğuma kadar korur dedi bana.
Canım benim tarihler dahil herşey seninle aynıson muayenede sordum doktoruma mutlaka olmanı tavsiye ederim dedi. Sadece hastaydım. İyice iyileşmeden olma dedi. Bir dahaki muayenede değerlendiririz tekrar dedi.
2.dozu da çok ağır atlatmıştım ama yine de ol dedi. Olucam galiba yakın zamanda.
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için
İyi akşamlar canımm, bugün girememiştim buralara. Öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsunZorlu bir yolculuk olmuş senin sürecin de, benim de mücadele doluydu ama mucizeler bizimle ikizler bebesi adayı ikizler annesiyim ben de. Kardeşim ve eşim boğa o da olur yani bizden Yengeç ihtimalim yok ama yumuşak huylu, güzel bir burç olduğunu duymuştum. Heyecanımız dorukta, paylaşımlar için sabırsızlanıyorum
Amin hepimizin inşallahHayırlı olsun sağlıcakla gelsin
Erkek benimde
Ultrason gününe yakın olmak mantıklı dimi canım ben de ona göre ayarlayayım aşı randevusunu
Teşekkür ediyorum cevaplarınız içinBen de yakın tarihte olmayı düşünüyorum. Hamileyken yakalananlar çok ağır atlatıyorlar Allah korusun çok kötü örnekler var.
ammaann kimler gelmişMerhabaaa bende geldimm
Bendede son durum yarın saglikocagina tetenoz asi olmaya gideceğim normalde 20. haftadaydı ama şehir değişikliği olacağı ve 1 ay kalacagim için yarına çağırdı
Merhabaaa bende geldimm
Bendede son durum yarın saglikocagina tetenoz asi olmaya gideceğim normalde 20. haftadaydı ama şehir değişikliği olacağı ve 1 ay kalacagim için yarına çağırdı
Merhabaaa bende geldimm
ben de çarşamba olayım geciktirmeden
Ben de şehir dışından dönünce olacağım 3. Dozumu.Evet canım, ol muhakkak.
.