2022 ikizler burcu anneleri

Balkız gelince yaz mutlaka güzel haberlerle gel

hoş geldin Miya

iyi ki teyit etmişsin

Aynen canım ben de yaptıracağım inşallah. Vaka sayıları çok arttı. Çalıştığım için de çok fazla insanla muhatap oluyorum. Sonradan üzülmeye gerek yok.

ayyyy çok sevindim canım.
devlet hastanesi olayında ben bile buradan kurulmuştum doktora seni düşünemiyorum
bundan sonra hep güzel haberler umarım canım

Aynen canım ben de yaptıracağım inşallah. Vaka sayıları çok arttı. Çalıştığım için de çok fazla insanla muhatap oluyorum. Sonradan üzülmeye gerek yok.
ben 3. dozumu olduğum da kol ağrısı ve uyku dışında bir etki yapmamıştı bana.
ama diğer dozlarda da aynı şekildeydi ben de :)

günaydınnnnnnnnn
seda sayan gibi okuyun bu günaydını hdfkjshfdhfsk :)
çok güzel bir hafta olsun bizim için
benim bu cuma günü 10:20de detaylım var.
1 ay geçmez diyordum geçiyor valla :)
sağlıkla tam zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza almaya nasip etsin Allah :)

Günaydın ve hoş geldin kuzum.

Evet, o doktor seni çok strese sokmuştu. Çok sevindim başka bir doktora daha gitmene.

Cinsiyetle ilgili bir şey diyemiyorum, neler neler gördü bu gözler.

En azından 1 ay içinde değişim veya iade yapabileceğin bir mağazadan pembeleri al bence.

Ben 2 randevuda üst üste doktorun kesin erkek demesiyle almaya başladım.

.

hoşbuldum canım
"Cinsiyetle ilgili bir şey diyemiyorum, neler neler gördü bu gözler. "
inşallah anne babasına sürpriz yapmaz eşim çok sevindi kız diyince ismi bile hazır

ayyyy çok sevindim canım.
devlet hastanesi olayında ben bile buradan kurulmuştum doktora seni düşünemiyorum
bundan sonra hep güzel haberler umarım canım
inşallah canım rahatladım gerçekten insanın psikolojisi hemen değişiyor iyi bişey duyuncada kötü bişey duyuncada
yeni doktor kendime getirdi beni şükür

sen 21'inde detaylıya girecektin di mi kuzum

detaylıda sor mutlaka ama bence rahim yukarı doğru çıktığı içindir

sen 21'inde detaylıya girecektin di mi kuzum

detaylıda sor mutlaka ama bence rahim yukarı doğru çıktığı içindir
Aynen 21inde gireceğim ama o zamana kadar içim içimi yer mi bilmiyorum bugün böyle devam ederse sanırım işten çıktıktan sonra bi şehir hastanesine giderim kontrole
ilk defa bu kadar uzun sürdü

Benimkide öyleydi kıpır kıpır maasallh ama ben hiç hissetmiyordum o oynasmasini uyumasin enerjik olsun diye çikolata yemiştim fazla kaçırmışım cinsiyeti göremedik ellerine ayaklarına kurban ağzını açıp kapiyordu maaslalh ama o an nasılsa annem çekiyor sonr adhaa dikkatli bakarım dedim ama nasıp bidakine insallh

Merhaba günaydın canım . Benimde oluyor ara ara doktor bebek yukarı çıktığı için demişti. Bazen üşütmek de yapıyor. Ama doktorum anormal bi durum değil demişti. Sen yine de doktoruna da sorarsın ama gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…