- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Merhaba canım topigin hayırlı olsun.Merhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Eğer tahmini doğum tarihini doğru girdiysen İkizler olma ihtimali yüksekMerhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor
Merhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor
Merhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor
Erkekyengeç çok minnoş burçturkız mı erkek mi
Hoşbuldum teşekkür ediyorumMerhaba, hoş geldin aramıza.
Boğa, ikizler, yengeç...
Hiç fark etmez canım.
Hayırlı olsun hamileliğin.
Cinsiyet belli mi?
.
ErkekEvet çok ılımlı bir burç gibi gözüküyor bakalım hangisi olacak Sizin kız mı erkek mi?
Ay teşekkür ederim canımSeni sevmeyen ölsün yahuu
Hoşgeldin♥Merhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor
Hoşbuldum teşekkür ediyorumilk hamileliğim, erkek Sizlerin kız mı erkek mi?
Sizin de boğa burcu olma ihtimali var. Boğa burçlarını çok severim keşke benimkinin de boğa olma ihtimali olsaydıbenimki erkekmiş12+6 ydı galiba belli etti cinsiyetini tırtıl
Hoşbuldum teşekkür ediyorumilk hamileliğim, erkek Sizlerin kız mı erkek mi?
Sizin de boğa burcu olma ihtimali var. Boğa burçlarını çok severim keşke benimkinin de boğa olma ihtimali olsaydı
Ay teşekkür ederim canım♥
herkes yerinde iyi olsun kuzum aman
Hoşgeldin♥
Hoşbuldumbu arada ben hoş geldin dememişim
hoş geldin
Ayy evet yarın sabah 9da önce tetanoz aşısı olacağım 16.30 da detaylı ultrason var aşşırı heyecanlı
Ayy evet yarın sabah 9da önce tetanoz aşısı olacağım 16.30 da detaylı ultrason var aşşırı heyecanlı
İyi akşamlar canımm, bugün girememiştim buralara. Öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsunMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Hoşgeldin grubaKızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.