- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Gel gel hosgeldinHelllooo duydumki bir topik acilmis tüm kankiler buraya toplanmış bir haber veren yok tesadüf eseri görmesem yani aşk olsun aranızda bir bucukluk yer varmı yavrumla geleceğim
Ben düşünmüyorum ya çok şükür iki aşımı bende oldum biontec hemde hamile kalmadan 2/3 hafta önce yaptırmıştım doğuma kadar dursun insallh sonra yaptircamKızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.
Helllooo duydumki bir topik acilmis tüm kankiler buraya toplanmış bir haber veren yok tesadüf eseri görmesem yani aşk olsun aranızda bir bucukluk yer varmı yavrumla geleceğim
Helllooo duydumki bir topik acilmis tüm kankiler buraya toplanmış bir haber veren yok tesadüf eseri görmesem yani aşk olsun aranızda bir bucukluk yer varmı yavrumla geleceğim
Merhaba bendede tumor tespit edildi birsey soracaktim 4 yil ilaci hic beakmadinizmi haftada iki yarim mi kullandinizMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Boğa burcu en sevdiğim burçtur çünkü ben de boğayımKızlar benim bebiş kesin boğa burcu
Bende bogaaBoğa burcu en sevdiğim burçtur çünkü ben de boğayım
Biliyormusun benimde en sevdiğim burçlardan biridirBoğa burcu en sevdiğim burçtur çünkü ben de boğayım
Ya öylemi olmuş ama çok erken benim doğum 30 mayıs ama sezeryan olacağı için 38 dolunca olur inşallahŞubat anneleri Ocak'ta pıtır pıtur doğururken ben de Boğa'ya biraz net gözüyle bakıyorum
Ya öylemi olmuş ama çok erken benim doğum 30 mayıs ama sezeryan olacağı için 38 dolunca olur inşallahdoktorumda böyle kararlaştırdı
Ayy hoşbulduk canımammaann kimler gelmişhoş geldiniz efenim
Hoşbulduk canımHoş geldin yavrum.
Aşı, sana ve bebeğine şifa olsun inşallah.
.
Cok sevindim canım kızları çoğaltık desene benimkinede 12 haftalıkken cikinti var dedi demekki çıkıntı kız oluyor anlamış oldumKızlar selaaaamben de yengeç annesi gibi dursam da ikizler annesi olma ihtimalimi göz önünde bulunduruyorum.
Dün kontrolde bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktorbiliyorsunuz iki sefer erkek gibi demişti doktorlar (ramzi kız)
Anneler hissediyor herhalde kontrol günü ay kızımı mı görücem gibi içimden geçirirken yok ya erkek der herhalde çıkıntı gördü sonuçta diye düşünmüştüm. Doktor kız dediğinde eşimle öyle bir şaşırdık ki anlatamam16+5te kız denilmiş oldu böylece sağlıklı olsun her şeyden önce ikisini de istiyordum ben anasına sırtını dönmüştü ama olsun minik susam tanemin iskeletini görmüş oldum renkliden bakamadık ondan
Gene de içime nasssıı oturduysa rüyamda doktora gitmişim bebemi öyle net görüyordum ki kocamandı gülümsüyordu doktora çektiniz mi çektiniz mi dedim fotoğrafı içinyakın olsa haftaya kontrole de giderim ama 1 saatlik yol inşallah detaylıda bol bol görürüm yavrucağımı
Kızlar selaaaamben de yengeç annesi gibi dursam da ikizler annesi olma ihtimalimi göz önünde bulunduruyorum.
Dün kontrolde bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktorbiliyorsunuz iki sefer erkek gibi demişti doktorlar (ramzi kız)
Anneler hissediyor herhalde kontrol günü ay kızımı mı görücem gibi içimden geçirirken yok ya erkek der herhalde çıkıntı gördü sonuçta diye düşünmüştüm. Doktor kız dediğinde eşimle öyle bir şaşırdık ki anlatamam16+5te kız denilmiş oldu böylece sağlıklı olsun her şeyden önce ikisini de istiyordum ben anasına sırtını dönmüştü ama olsun minik susam tanemin iskeletini görmüş oldum renkliden bakamadık ondan
Gene de içime nasssıı oturduysa rüyamda doktora gitmişim bebemi öyle net görüyordum ki kocamandı gülümsüyordu doktora çektiniz mi çektiniz mi dedim fotoğrafı içinyakın olsa haftaya kontrole de giderim ama 1 saatlik yol inşallah detaylıda bol bol görürüm yavrucağımı
Oyyy sağlıkla gelsin kuzucuklar yaCok sevindim canım kızları çoğaltık desene benimkinede 12 haftalıkken cikinti var dedi demekki çıkıntı kız oluyor anlamış oldumama bizimki yine 16 haftalıkken net bişi demedi kıza benziyor dedi tabi ben ilk zamnlardan beri hep içime doğuyordu kız olacağı oğlana hiç akistiramadim kendimi bklm 11 Şubat'ta detaylı ultrason var insallh net görürüm yavrumu sağolsun anneme güvendim video çekecek diye oda boş monitörü çekmiş 5 dk evde oturup izlerdim ne güzel artık insall bidakini eşim çeker
Oyyy sağlıkla gelsin kuzucuklar yavideo olayı çok iyi oluyor ben de eşime çektiriyorum o heyecanla düzgün seyredemiyorum somradan başa sarıp sarıp izlemek güzel oluyor hatta dünkünde neee diye çığlık atışım var anı kaldı bize güzel bir anı oluyor doğru düzgün net bir fotoğrafı yok ama bu benim bebemle ilgili biraz da bazısınınki maşallah kuş gibi sere serpe yatıyor benimki ayaklar havada
En son kız dimi dedim kız dedi herhalde bı saatten sonra değişmez değişirse de ben doktorumu değiştiririm diyormuşumaa kız mı dedi netbir papatyamız daha oldu
ya işte papaz her zaman pilav yemiyo bize de öyle olmuştu 1 ay bekleyip gül cemalini görücez diyoruz sonraa
detaylı ne zaman
En son kız dimi dedim kız dedi herhalde bı saatten sonra değişmez değişirse de ben doktorumu değiştiririm diyormuşumseviyorum doktorumu da 12+6 ydı öncekinde ufaktı ben ısrar ettiğim için çıkıntı var dedi aslında
Detaylı da 22ye kadar yaptırman lazım dedi 3-4 hafta sonra şubat ortası gibi yaptırırım muhtemelen
Senin tırtılın detaylısı olmuştu değil mi fotoğraf veriyorlar mı bol bol. İçime oturdu çocuğumun düzgün fotoğrafı yok