- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Balkiz94 geçmiş olsun canım tetanoz aşısı için rapor almaya mı gidiyorsunuz
bebiş kontrolü de mi var
bebiş kontrolü de mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlarrr tesadüf gördüm ben de konuyu, erkek bebek sayısı azalmasın Doğum için 15 Haziran dedi doktor, bu demek oluyor ki ikizler bebesi
Merhaba hoşgeldin canım
Ohh hadi bakalım güzel haberler inşallah. Bende birazdan çıkacağım umarım uzamistir rahim ağzı biraz
Benim eşim de yengeç, oğlumun da yengeç olmasını isterdim
Bende bugün doktoruma soracağım 3 gün rapor alabilirsem hemen bugün olacağım tetanozu çok agriyormus çünkü okulda dayanamam sanırım. Hadi bakalım güzel haberlerle gel
Hoşgeldin
Günaydın kızlar
Bende geldim
Bende son durumlarda şöyle cumartesi bizde doktora gittik geçen haftaki tatsız olaylardan sonra devletteki doktor kafadan sıkmış plasentam olması gereken yerde
ve günün sürprizi bir kızımız olacak
artık istediğim kadar pembeli cicili bicili bişeyler alabilirim
16+2 de öğrendim değişmez herhalde artık
doktordan çıkar çıkmaz covid 3 doz aşımıda oldum
20. haftadan sonra 1 doz tetanozda ol dedi
Aynen canım ben de yaptıracağım inşallah. Vaka sayıları çok arttı. Çalıştığım için de çok fazla insanla muhatap oluyorum. Sonradan üzülmeye gerek yok.amin canım hepimize şifa olsun
bende çok arada kalmıştım sonra düşündük eşimle covid olsam bebek daha mı az etkilenecek allah göstermesin ağır atlatsam hastaneye falan yatsam daha çok vicdan azabı çekicem dedim keşke demeyelim olayım
ocak şubat annelerindede bir kaç tane covidken doğuma giren anne okudum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor
belki evde olsam çalışmasam olmayım derdim ama öyle bir ihtimalim yok
inşallah hiçbirimiz hasta olmayız olsakta hafif atlatırız
ayyyy çok sevindim canım.Günaydın kızlar
Bende geldim
Bende son durumlarda şöyle cumartesi bizde doktora gittik geçen haftaki tatsız olaylardan sonra devletteki doktor kafadan sıkmış plasentam olması gereken yerde
ben 3. dozumu olduğum da kol ağrısı ve uyku dışında bir etki yapmamıştı bana.Aynen canım ben de yaptıracağım inşallah. Vaka sayıları çok arttı. Çalıştığım için de çok fazla insanla muhatap oluyorum. Sonradan üzülmeye gerek yok.
Günaydın kızlar
Bende geldim
İnşallah biz vaktinde doğururuzSağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahoo hem de nasıl geçen hafta şubat başı doğum beklenen anneler doğurdu kaç tanesi Allah'tan hepsi sağlıklı
hoşbuldum canımGünaydın ve hoş geldin kuzum.
Evet, o doktor seni çok strese sokmuştu. Çok sevindim başka bir doktora daha gitmene.
Cinsiyetle ilgili bir şey diyemiyorum, neler neler gördü bu gözler.
En azından 1 ay içinde değişim veya iade yapabileceğin bir mağazadan pembeleri al bence.
Ben 2 randevuda üst üste doktorun kesin erkek demesiyle almaya başladım.
.
inşallah canım rahatladım gerçekten insanın psikolojisi hemen değişiyor iyi bişey duyuncada kötü bişey duyuncadaayyyy çok sevindim canım.
devlet hastanesi olayında ben bile buradan kurulmuştum doktora seni düşünemiyorum
bundan sonra hep güzel haberler umarım canım
içine sinen bir doktor bulmuşsun en önemlisi o gerçekte. bundan sonrası sıkıntısız geçer umarıminşallah canım rahatladım gerçekten insanın psikolojisi hemen değişiyor iyi bişey duyuncada kötü bişey duyuncada
yeni doktor kendime getirdi beni şükür
kızlar sabahtan beri vajinama ara ara bıçak batması gibi bir şey oluyor.
daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmemişti.
korkmalı mıyım ki acaba
arka arkaya 2-3 defa falan oluyor sonra geçiyor 3 4 dk sonra tekrar başlıyor
Aynen 21inde gireceğim ama o zamana kadar içim içimi yer mi bilmiyorum bugün böyle devam ederse sanırım işten çıktıktan sonra bi şehir hastanesine giderim kontrolesen 21'inde detaylıya girecektin di mi kuzum
detaylıda sor mutlaka ama bence rahim yukarı doğru çıktığı içindir
Benimkide öyleydi kıpır kıpır maasallh ama ben hiç hissetmiyordum o oynasmasini uyumasin enerjik olsun diye çikolata yemiştim fazla kaçırmışım cinsiyeti göremedik ellerine ayaklarına kurban ağzını açıp kapiyordu maaslalh ama o an nasılsa annem çekiyor sonr adhaa dikkatli bakarım dedim ama nasıp bidakine insallhOyyy sağlıkla gelsin kuzucuklar ya video olayı çok iyi oluyor ben de eşime çektiriyorum o heyecanla düzgün seyredemiyorum somradan başa sarıp sarıp izlemek güzel oluyor hatta dünkünde neee diye çığlık atışım var anı kaldı bize güzel bir anı oluyor doğru düzgün net bir fotoğrafı yok ama bu benim bebemle ilgili biraz da bazısınınki maşallah kuş gibi sere serpe yatıyor benimki ayaklar havada
Merhaba günaydın canım . Benimde oluyor ara ara doktor bebek yukarı çıktığı için demişti. Bazen üşütmek de yapıyor. Ama doktorum anormal bi durum değil demişti. Sen yine de doktoruna da sorarsın ama gidincekızlar sabahtan beri vajinama ara ara bıçak batması gibi bir şey oluyor.
daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmemişti.
korkmalı mıyım ki acaba
arka arkaya 2-3 defa falan oluyor sonra geçiyor 3 4 dk sonra tekrar başlıyor