2022 ikizler burcu anneleri

Herkese günaydınlar.
Bugün tam yarıya ulaştık.
20+0 olduk.
140 gün geçmiş ve 140 gün kalmış.

Eki Görüntüle 2997100

.
Maşallah havuç olmuş bizim oğlan ❤
Bizde 21+0 olduk bugün çok şükür bugünleri gördük inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz sağlıcakla

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin nasılsın şimdi yeni gördüm ben daha
Cok iyiyim ben canım teşekkür ederim geçti benim de ya burda konuştuğumuz herkes hasta teste gidenler pozitif gitmeyen de bilior bizim gibi yani Corona olduğunu zaten grip gibi belirtisi artık, bazıları iki gün bazıları 3-4 gün yatmış bence psikoloji çok önemli bizim bir gün sürdü hep annem ablam ben sonra ablamın eşi ve minik bebeği oldu da hemencecik geçti ama ben bir 24 saatte 3 parol içtim toplam 4 parol la bitirdim oda baş ağrısı yüzünden hiç dayanamıyorum ona çünkü ama şuan ikinci sağlıklı ve parolsuz günüm

Son düzenleme:
Aman iyi çok şükür canım hafif geçmiş Allah beterinden korusun

baş ağrısı illet gerçekten benim de dün akşam migrenim tutmuştu büyün enerjimi emmişti yani

baş ağrısı illet gerçekten benim de dün akşam migrenim tutmuştu büyün enerjimi emmişti yani
Evet ya parol da geçirmeyince daha kotu yemeni bağladım sıkı sıkı buz torbası koydum sürekli ovalattim keski migrenin çağresi bulunsa

Çok teşekkür ederim canım.
Gugubi bi link paylaşmış, çok beğendim onu.
Bir de benim favorilerde bi model var, onu da atayım. Yorumları okudum, sabahlığı fotoğraftakinden daha uzunmuş.

.

Çooooooooook şükür canım, çok sevindim iyi olmana.

.

Evet ya parol da geçirmeyince daha kotu yemeni bağladım sıkı sıkı buz torbası koydum sürekli ovalattim keski migrenin çağresi bulunsa

Benim migreni yediklerim tetikliyo canım.
Peynir, ekmek, turşu, yoğurt, kısaca mayalı her şey migren ataklarımı sıklaştırıyor.

.

Kızlar bugün öğlene doğru uyanıp 20.haftamızı kutlamak için kahvaltıya gittik.

Çıkışta Buyaka AVM’ye uğradık ve ilk defa mağazadan bebişe kıyafetler aldık.

Hep internetten almıştım bu zamana kadar, babasıyla birlikte dokunarak seçmek çok daha keyifliymiş.

Gelince babannemi ziyaret ettik falan, çok uğrayamadım buralara.

.

Üstleri Zara’dan, altları İdil Baby & Mamino’dan aldık.

Üstlerin çoğu 45₺, altlar 15₺.

Yolu düşen uğrasın.

.

Eklentiler

• E0159512-3ED6-44EF-B06B-317E62647D0E.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 3BC09E52-65E2-4313-9044-C8E1A92A9891.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 6FCF7B45-09F5-47B7-9EEC-1AFDBB3EE843.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 23
Ben dün Viaport a gittim ve hicbirsey bulamadım desem E bebek var görünüyor ama mağaza yok. Mağazalar tıklım tıklım hele kasa masallah. Hiç zorlamadan daha zamanı var dedim çıktım valla daha da gitmem oralara

Ayyy canımm hepsine ayrı bayıldım. Çok tarz, büyümüş de küçülmüş gibi ayrıca fiyatları da çok güzel, uğrayabilsem hiç düşünmeden koşardım güzel günlerde keyifle giysin minik adamın

Aaaa, çok şaşırdım canım.
Bunları aldık, çıkarken eşim dedi ki “Aslında Viaport’a gidecektik, neler neler alırdık ordan.”

Gideriz yine dedim ben de, daha çok var doğuma.

.

Çok teşekkür ederim canım, ben de çok beğendim.

Daha güzelleri sizin olsun.

.

Aaaa, çok şaşırdım canım.
Bunları aldık, çıkarken eşim dedi ki “Aslında Viaport’a gidecektik, neler neler alırdık ordan.”

Gideriz yine dedim ben de, daha çok var doğuma.

.
Maalesef. LC Waikiki ufak yer ayırmış yenidoğan a. DeFacto ufak Welcome Baby çok eski ürün. E bebek bı var o da alt kattaymış onu kaçırdık.

Hayırlı ve güzel bir sabah ve gün olsun herkese
Attığın modelde zarif ve şık, haziran ayı içinde oldukça uygun görünüyor. Teşekkürler kuzu

Çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…