- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.141
Güzel günlerde giysin minik adamın çok güzeller canımÜstleri Zara’dan, altları İdil Baby & Mamino’dan aldık.
Üstlerin çoğu 45₺, altlar 15₺.
Yolu düşen uğrasın.
Eki Görüntüle 2997500 Eki Görüntüle 2997501 Eki Görüntüle 2997502 Eki Görüntüle 2997503 Eki Görüntüle 2997504 Eki Görüntüle 2997505
.
Üstleri Zara’dan, altları İdil Baby & Mamino’dan aldık.
Üstlerin çoğu 45₺, altlar 15₺.
Yolu düşen uğrasın.
Eki Görüntüle 2997500 Eki Görüntüle 2997501 Eki Görüntüle 2997502 Eki Görüntüle 2997503 Eki Görüntüle 2997504 Eki Görüntüle 2997505
.
Maalesef. LC Waikiki ufak yer ayırmış yenidoğan a. DeFacto ufak Welcome Baby çok eski ürün. E bebek bı var o da alt kattaymış onu kaçırdık.
Hayırlı ve güzel bir sabah ve gün olsun herkese
Attığın modelde zarif ve şık, haziran ayı içinde oldukça uygun görünüyor. Teşekkürler kuzu
Yaa ne güzel şeyler almışsın öyle.. Güle güle giysin arslan parçasıBeden olarak hangi bedenleri tercih ettin. Ya bu 0-3 bedenler aşırı minik geliyor gözüme
Güzel günlerde giysin minik adamın çok güzeller canım
herkese iyi pazarlar
hepsine bayıldımmm ay başı gelse maaşlar yatsa da yine alışverişe dalsak
Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
Ben de 2.dozu Ağustos’ta olmuştum, Ocak başı hemen 3.dozu oldum canım. Bu Çarşamba da tetanoz var.
.
Ben sana hiç unutturmamben şubatın 7 si gibi 3. yü planlıyorum
bu arada tetanozun ilk aşısını olmuştum geçenlerde hiç sorun çıkarmadıinşallah seninki de sorunsuz geçer
Ben daha bir şey almadım desemherkese iyi pazarlar
hepsine bayıldımmm ay başı gelse maaşlar yatsa da yine alışverişe dalsak
Ben o ara antibiyotik tedavisi aldım damardan düşük tehlikesi ile bir de onu karistirmayayim demiştim ağır gelir diye o yüzden de kaldı biraz. Neyse artık tetanozun birini oldum ikincisini de olunca 2 hafta sonra yaptırırım covid aşısını o zamana kadar Allah'a emanetBen de 2.dozu Ağustos’ta olmuştum, Ocak başı hemen 3.dozu oldum canım. Bu Çarşamba da tetanoz var.
.
Ya hayırlısı olsun kuzucum bende Mart başı gibi olurum inşallah 2 doz tetanoz bitinceben şubatın 7 si gibi 3. yü planlıyorum
Ben hiç aşı olmamıştım... Ancak, kalabalık ortamlarım artınca ve üstüne hamilelik olunca 1. dozu Kasım ayının sonunda, 2. dozu Ocağın ilk haftası oldum. Sinovac...Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
Ben 2. Dozu temmuzda olmuştum, dün de 3. Dozu oldum canım. Tetanozu da 1 ay kadar sonra olurum dur düşünüyorum.Kızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim
Hiç korkacak bir şey olmuyor, merak etme. Hemşire 3 gün sonra ağrıyabilir demişti. Sadece kolumu yukarı, arkaya vs kaldırırken azıcık ama çok az hissediliyordu, o kadar...Ay inşallah canım, biraz korkuyorum.
.
Canım ben de hamilelik öncesi 2. dozumu temmuzda olmuştum bu ayın 20sinde de 3. dozumu oldum. Tetanoz aşısından sonra beklemek mi gerekiyor ben bilmiyorumKızlar covid aşılarınızı oldunuz mu ben 2. dozu ağustosta olmuştum. Şimdi tetanozdan dolayı olamıyorum en erken Mart başında olabilecegim ama çok tedirginim