2022 ikizler burcu anneleri

ayy dünürüm geçmişler olsunnnnn
şimdi nasılsın
Teşekkür ederim ya zaten çok hafif bir varyantmis bugün baş ağrım geçti sadece hafif kemik ağrısı kaldı bu geceye bisey kalmaz herhalfe
Günaydın🎈🎈🎈

Miracelik16 Miracelik16 baldan_madam baldan_madam kızlar saat kaçta randevularınız güzelce izleyin hasret giderin bebişlerinizle 💕 bakalım bugünün pozları kimden gelecek 😅

Esra1648 Esra1648 geçmiş olsun canım 🙏🙏
Teşekkür ederim canim 🙏🙏🙏
Günydın herkese🦄
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın 🐝
baldan_madam baldan_madam be Miracelik16 Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz🙏🦋🐞
Canım hicbirsey yemek istemedi ama sürekli sıvı tükettim corba elma ve havuç suyu evde o vardı 😄 ve inanılmaz su içtim öyle atlattım bile geçiyor artik bu sabah aç uyandım şimdi yiyeceğim 🥰

Günydın herkese🦄
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın 🐝
baldan_madam baldan_madam be Miracelik16 Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz🙏🦋🐞
Günaydın canım, detaylı için gün verdiler 14 şubat'a iki sevgilimi göreceğim inşallah:emir_bebek::emir_bebek::KK68:

Babalarından önce onları kutluyorum 😂🐣

Günaydın canım
Daha iyi sayılırım, gece uykusu diye bir şeyim kalmadı sürekli sola yatmaya çalışmaktan. Bir de burnum tıkanıyor şu aralar o da uyutmuyor uykusuzluk da migren getiriyor. Buna da şükür 🥰

Günaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.

Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun. 👌🏻

.

Günaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.

Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun. 👌🏻

.
Hep sola yatılmıyor ki 😔 Sabah kalkınca sol baldır çok ağrıyor. Bende arada sola doğru sırtüstü. Sabah da sağa dönüyorum artık.
Sağa dönüp hareket edince onun da hareketlerini hissediyorum ☺️

Hep sola yatılmıyor ki 😔 Sabah kalkınca sol baldır çok ağrıyor. Bende arada sola doğru sırtüstü. Sabah da sağa dönüyorum artık.
Sağa dönüp hareket edince onun da hareketlerini hissediyorum ☺️

Evet, ben de özellikle sabah uyanınca sağa dönüyorum hemen. 😉
Hatta yüz üstü bile yatıyorum. 🙈

Yaaaa, demek hareketler başladı. ❤️

.

Kızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatım 🤣🤣 bir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu 🤦 parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım 🖐️🖐️
kuzum çok geçmiş olsun. Annenin yanında oluşu ne büyük şans🙏🏻💕 umarım kolaylıkla atlatırsın sen de ailen de 🙏🏻🌸💕
Yok canım bende sadece burun akıntısı hapsırık var o da hava değişimi alerji yapıyor o olabilir diye düsünüyorum kendimi karantinaya aldım zaten ise de gitmiyorun
Geçmiş olsun canım. Umarım sana geçmeden atlatırsınız🙏🏻 ben de yeni gördüm kusura bakma💕🌸

Kızlar merhabalar🥰
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim🙏🏻🥰😍
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var😍🥰
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum🙏🏻🧿

Eklentiler

• IMG-20220128-WA0003.jpg
    IMG-20220128-WA0003.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhabalar🥰
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim🙏🏻🥰😍
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var😍🥰
oyyyyyyyyyy allahım maşallah maşallah
sağlıkla gelsin. neredeyse yarım kg olmuş hakjsdhkad :)

Kızlar merhabalar🥰

Oyyyyy maşallah kuzucuğa, gözünüz aydın canım. ❤️

.

X