2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.
Canım benim tarihler dahil herşey seninle aynı😊 son muayenede sordum doktoruma mutlaka olmanı tavsiye ederim dedi. Sadece hastaydım. İyice iyileşmeden olma dedi. Bir dahaki muayenede değerlendiririz tekrar dedi.
2.dozu da çok ağır atlatmıştım ama yine de ol dedi. Olucam galiba yakın zamanda.

Kızlar hamileyken corona aşısı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz ? Ben hamilelik öncesi temmuz ayında 2. doz Biontechimi olmuştum hamileyken olmadım.

Ben de Haziran ve Ağustosta 1. ve 2. BioNTech aşılarımı olmuştum.

Doktorumun tavsiyesi üzerine önceki hafta 16+4’te 3.dozu da oldum.

rollercoaster rollercoaster ın dediği gibi, biraz sarstı beni ama bebeğim gayet iyi, hiç sıkıntı olmadı çok şükür. ❤️

Nasipse 20+4’te de tetanoz var. 🤗

.

Ben de Haziran ve Ağustosta 1. ve 2. BioNTech aşılarımı olmuştum.

Doktorumun tavsiyesi üzerine önceki hafta 16+4’te 3.dozu da oldum.

rollercoaster rollercoaster ın dediği gibi, biraz sarstı beni ama bebeğim gayet iyi, hiç sıkıntı olmadı çok şükür. ❤️

Nasipse 20+4’te de tetanoz var. 🤗

.
Ultrason gününe yakın olmak mantıklı dimi canım ben de ona göre ayarlayayım aşı randevusunu

Hoşgeldin gruba😍 ben 2 doz biontech gebelik öncesi olmuştum. 3. Dozumu da 7 ocakta oldum doktorumun da onayını alarak. Son muayenemde artık doğuma kadar korur dedi bana.
Canım benim tarihler dahil herşey seninle aynı😊 son muayenede sordum doktoruma mutlaka olmanı tavsiye ederim dedi. Sadece hastaydım. İyice iyileşmeden olma dedi. Bir dahaki muayenede değerlendiririz tekrar dedi.
2.dozu da çok ağır atlatmıştım ama yine de ol dedi. Olucam galiba yakın zamanda.
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- hamileylen 3. yü oldu✌️ biraz semptom oldu ama sabaha karşı geçti
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için ☺️ Ben de yakın tarihte olmayı düşünüyorum. Hamileyken yakalananlar çok ağır atlatıyorlar Allah korusun çok kötü örnekler var.

İyi akşamlar canımm, bugün girememiştim buralara. Öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsun 🧿🥰 Zorlu bir yolculuk olmuş senin sürecin de, benim de mücadele doluydu ama mucizeler bizimle❤️🌺 ikizler bebesi adayı ikizler annesiyim ben de. Kardeşim ve eşim boğa o da olur yani bizden😅 Yengeç ihtimalim yok ama yumuşak huylu, güzel bir burç olduğunu duymuştum. Heyecanımız dorukta, paylaşımlar için sabırsızlanıyorum😇

İyi akşamlar canım, çok teşekkür ederim. 🤗

Başladığım Ramzi Teorisi istatistiğim vardı.
Yarım kalsın istemedim.
Biliyorsunuz çok emek verdim çünkü. 😉

Biter bitmez buradan paylaşıcam sizinle. 🤗

Hepimizin ayrı ayrı hikayeleri. Çok şükür ki mucizelerimiz bizimle. ❤️

Demek ikizler burcu ikizler geliyor. Harika bir şey bu, sağlıkla gelsinler. 🤗

.

Ultrason gününe yakın olmak mantıklı dimi canım ben de ona göre ayarlayayım aşı randevusunu

Bence çok mantıklı çünkü aşıdan sonra bebeğin hareketleri yavaşlıyo diyorlar canım.

Hani hissedemezsek en azından gidip görürüz.

Ben 20+4’te aşı, 21+0’da detaylı ultrason randevusu aldım. 🤗

.

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için ☺️ Ben de yakın tarihte olmayı düşünüyorum. Hamileyken yakalananlar çok ağır atlatıyorlar Allah korusun çok kötü örnekler var.

Ben de ondan korktuğum için hemen aşı oldum canım.

2.aşıda da beni çok etkilemişti, biliyordum bunda da rahatsızlanacağımı.

Ama koronavirüse yakalanmaktansa yan etkilerine rağmen aşıyı tercih ettim. 🤗

.

X