-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Evettt minik sevgilimi göreceğim inşallahben de tetanozda hiç ağrı çekmedim 7 şubata da 3.doz covidi olucam
aiyy14 şubat sevgililer gününde bebişini görmek miii
Herkes Baddaniye Altında Pazar Keyfi Yapıyor Galiba
Kara kara yarın işe nasıl gideceğim diye düşünüyordum ki hamile ve engellilere idari izin olduÇok soğuk ve yerler buz, işe gidecekler çok çok dikkat etsin
Sonundaben sahile indim valla çok güzel yağıyodulapa lapa
Bende Salı Doktora nasıl gideceğimi düşünüyorum yaKara kara yarın işe nasıl gideceğim diye düşünüyordum ki hamile ve engellilere idari izin olduÇok soğuk ve yerler buz, işe gidecekler çok çok dikkat etsin
Hayır bilemedin kocalara hizmet etmekten telefonu elimize alamıyoruzHerkes Baddaniye Altında Pazar Keyfi Yapıyor Galiba
Bende Salı Doktora nasıl gideceğimi düşünüyorum yaBirkaç sene önce merdivenden düşmüştüm karda. Korkuyorum o yüzden
Hayır bilemedin kocalara hizmet etmekten telefonu elimize alamıyoruz
Edicem valla canım. Korkuyorum ama cinsiyet merakı beni ele geçirdiay Allah korusun kuzum dikkat et
Amaan kuzum Allah korusun. Düşmekten ben de çok korkuyorum. En kaymayan ayakkabını giy, ellerini cebine koymadan yavaş yavaş hareket edersen inşallah bişey olmaz da görürsün bebişiBende Salı Doktora nasıl gideceğimi düşünüyorum yaBirkaç sene önce merdivenden düşmüştüm karda. Korkuyorum o yüzden
YaaaHani biz pirensestik. Valla ben ağrım var aşağı baskı yapio vs diyerek herşeyi yaptırıyorum Kolay mı öyle bebeği ben taşıycam keyfini o sürecek Yok öyle dünya
Edicem valla canım. Korkuyorum ama cinsiyet merakı beni ele geçirdi
Biz sadece babamızın prensesiyiz maalesefYaaaHani biz pirensestik. Valla ben ağrım var aşağı baskı yapio vs diyerek herşeyi yaptırıyorum Kolay mı öyle bebeği ben taşıycam keyfini o sürecek Yok öyle dünya
.
Offf sorma o bizde de var. Kendim yapsam daha iyiydi deyip geçiyorum işin başına malesefBiz sadece babamızın prensesiyiz maalesefevet yardım ediyor ama ehh işte bazen yardım ederken benide yardıma sürüklüyor sakarlığıyla
Hiç sorma bide hiç yapmadığı için anlamıyor, alış diyorum ilerde yemek bile yapacağımı sanmiyorum kesin döner alıp gelirsin diyorumOfff sorma o bizde de var. Kendim yapsam daha iyiydi deyip geçiyorum işin başına malesefMutfak işi de tamamen bende. Bakalım kaçıncı aya kadar dayanabileceğiz ev işlerine
Evet temizlik kısmını bizde yapamadıkBiz sadece babamızın prensesiyiz maalesefevet yardım ediyor ama ehh işte bazen yardım ederken benide yardıma sürüklüyor sakarlığıyla
Yaptırın. Hele ki yemekOfff sorma o bizde de var. Kendim yapsam daha iyiydi deyip geçiyorum işin başına malesefMutfak işi de tamamen bende. Bakalım kaçıncı aya kadar dayanabileceğiz ev işlerine
Elinden gelse yaptıracağım da gerçekten çok kötü yemek işinde. Defalarca makarnayı anlatmama ve arkasında da yazmasına rağmen o bile olmuyorEvet temizlik kısmını bizde yapamadık
Makineyi boşaltıyor ama dizerken sanki bana dizdirme der gibiben çıkarıp yeniden dizdiriyorum. Ama evi makineyi süpürüyor Allah'a şükür
Yaptırın. Hele ki yemek
Ben soğanı robota veriyorum. Tam kapağını açıyorum. Canım midemi berbat etti diyorum. Zaten herşey hazır tezgahta oluyor. Sonrasını o hallediyor
Evet temizlik kısmını bizde yapamadık
Makineyi boşaltıyor ama dizerken sanki bana dizdirme der gibiben çıkarıp yeniden dizdiriyorum. Ama evi makineyi süpürüyor Allah'a şükür
Yaptırın. Hele ki yemek
Ben soğanı robota veriyorum. Tam kapağını açıyorum. Canım midemi berbat etti diyorum. Zaten herşey hazır tezgahta oluyor. Sonrasını o hallediyor
herkese günaydın
bugün burası da karlı
neyse başka semtlerin karlarına sulanmıycam artık
Kızlarr günaydınGeçtiğimiz perşembe günü korona aşımı oldum. Baş ve kol ağrısı haricinde yan etkim olmadı onlarda sadece 1 gün aşı olacak olanlar varsa diye yazmak istedim. Şubatın 14ünde ayrıntılıya gireceğim o zamana kadar başka kontrolüm yok bebiş inşallah iyidir aklım onda