2022 ikizler burcu anneleri

Elinden gelse yaptıracağım da gerçekten çok kötü yemek işinde. Defalarca makarnayı anlatmama ve arkasında da yazmasına rağmen o bile olmuyor😅😅 kahvaltı hazırlar sadece. Allahtan ben de süpürge, cam ve toz işlerini devrettim😅
Artık nerden kaptırırsak 😂
Evet camları güzel siliolar.
Ütüde de iyiler dene 😂

ahahaa ben pilavı da öğrettim✌️🤩
Sen zoru öğretmişsin daha ne istiyo 😂
Onu yapan herşeyi yapar 😂

Ay Allah korusun, hepimizin çok dikkat etmesi lazım canım.
Kardeşim ayarlamış kendini. Onunla gideceğim Allah'tan.

Oh oh, çok güzel canım.
İnşallah bundan sonra olacakları da etkilemez aşı. 😉

rollercoaster rollercoaster ben de tetanozdan tırsıyorum biraz. Bakalım nasıl olucak. 🙈

.

iğne yapan hemşire 2 gün kolun ağrıyabilir dedi ama ben parol da almama rağmen hiç aprım olmadı ✌️

sadece iğneden sonra bi panik oldum hareketleri hissediyo muyum hissetmiyo muyum diye ama o da psikolojikmiş bi kaç saat sonra tırtıl yine hareketliydi😂🧡🧡

"Gecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun. "

Böyle bi yoruma denk geldim Kadınlar Kulübü'nde kızlar bilgimiz olsun.

Bu da göğüs pedi önerisi;

günaydın canım❄☃❄
ankarada ana yollar açık ama ara yolların canı çıkmış 😅
arabaya güvenemedik kayar mayar diye taksiyle geldim bende 👌
32 ye kadar göbek çok büyürse ne yapacağım dayanabilir miyim bilmiyorum 7 aylık olcaz ya :/

Oh oh harika haberler :rapci: Gözün aydın, çok mutlu oldum senin adına. Yaaa kıyamam büyüyor orda usul usul annesi :)
Her seferinde bu mucize beni şaşırtıyor :KK200::anneadayı::KK47:
içimiz de yaşayan canlı bir şey var çok garip düşündükçe kafayı yiyorum
💜gözün aydın canım, darısı bizlerin başına inşallah 💃

Ayy 297 gr düşünsene nasıl minnak 🥳
hahaha belki bugün 300 gr olmuştur :) :)
sanki kuruyemişçiden yemiş alıyoruz gibi :) :)
Hiç merak etmeyin kızlar, hissedeceksiniz. Ben de hissetmiyordum hatta neden diye sizler gibi hep merak içindeydim :)
Şu an 21+1 olduk, son 3 gündür çok rahat hissediyorum ve yavrucak tekmelere doymamaya başladı :halay::skandal:Ve hatta dışardan dahi minicik tekmeleri görünüyor :spor::mad:
[

benim deee🧡 inanılmazzz ve ben de 20 den sonra hissetmeye başladım, hissedemeyen edişe etmesin🙏🧡
ben doktora sordum nedeeeeeen hissetmiyorum diye.
bana baktı sıvın çok ondan dedi.
içeride yüzeceği çok alanı varmış :)

Bebek değil göbek. 😂😂😂

.
çocuk doğmasına yakın ne dicen acaba hahahah :)
Merhaba kızlar bu 2-3 gündür vajinada iğne batma hissi yaşıyorum ya sizde de aynı durumu yaşayan var mı ? Neden kaynaklanıyor olabilir ki ?
merhaba canım. ben de rahim büyümesi zannediyordum doktoruma söyledim idrar tahlili vermemi istedi. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. istersen de sağlık ocağından bir idrar ve kültür ver. ihmal etmeye gelmez.
idrar yolu enfeksiyonu çıkarsan da korkma hemen geçebilen bir şey
Ahaaaaa yakaladım sizii 🤗🤭 özge sana maj atıyım bi diye girdim merak ettim nasılsın canan napıyo falan yazcaktım ki anaaa bi baktım yeni bi sayfa insan bana da haber uçurur neyse yarına kadar ben bi okuyım baştan 😂😂
hoş geldin canım :)
evet buralardayız biz :) duyanlar duymayanlara söylesin :) :)
Hayırlı olsun canan sayfan ne iyi yapmışsın denk gelince bi mutlu oldum 🥰
Bende covid oldum ilk 4 günü beni baya zorladı ya şükür iyiyim artık eklem ağrısı baş ağrısı inanılmaz bir boğaz acısı oldu 3.aşıyı olcam derken doğal antikorlandık 🤦🏻‍♀️
çok çok geçmiş olsun canım şu an da nasıl hissediyorsun kendini

Kızlar birkaç gündür burda yoktum kimse fark etmemiş 🤣🤣 ama sanırım K kdv farketmistir sonuçta dünürüm o benim ♥️♥️
Herkesin yazdıklarını bugün okudum iyi olmanıza çok sevindim
Ben Bursa'ya geldim ancak 19+3 olmama rağmen detaylı için aradığımda 2 yer 20 olmadan yapmıyoruz dedi eşim de benimle gelmek istediği için tekrar bodruma dönünce yapacağım oda 23. Haftalara denk geliyor ama olurmuş o haftalarda o yüzden uzun süre kızımı göremeyeceğim
Detaylıdan önce pek birşey almak istemesen de birdaha bursa şansım olmayacaktı o yüzden herşeyi aldım atmak istesem hangi birini atayım bilemedim 🤣 (beşik yanı yastiklarina kadar aldım)
Bebek arabası olarak da Chicco istiyordum Duo kwik one seçtim 🥰🥰hem puset takılıyor hemde diğer haliyle tek hareketle katlanıyor katlaninca dik duruyor süspansiyon var 7kg ağırlığında ve arka tekerlek büyük on küçük katlaninca da çok yer kaplamiyor yani travel ve kabin gibi o yüzden çok içime sindi ☺️
Bursa'da olanalar için de çarşıda hicbirsey yokmuş cıvıl ve e ebebekten alışveriş yaptım ama büyük şeyler için Nilüfer de baby mall diye kocaman bir yer var oraya gidip beğendim herşeyi kocmaan reyonlar var yuzlerc araba vs hemde fiyatlar bence çok uygun 👍
Neyse sonuç olarak 19 haftalık bir bebek için arabanın bagajini doldurdum eşim çıldırıyor bunlar nasıl sığar diye 🤣
ben senin bursa da olduğunu biliyordum o yüzden rahatsız etmedim :)
ben de gittiğim de 20+2 diye gittim 19+3 olarak çıktım.
keşke biraz daha bekleseydim demeden edemedim ben de :KK43:
ama vardır bir hayır dedim.
kız bütün bursayı toplayıp gitme bize de bir şeyler bırak :) :)

vallahi günü yaşıyorum hiç sonrasını düşünmüyorum çok uzak geliyor zaten şuan 😒
Özel sektör 32. Hafta cok fazla ya😒 Kamu ile aramızda 1 ay olsa da kabul de 7 aylık hamile de ne bileyim. Çok fazla ya.😩 keşke yasa gelse de erkene cekseler😭

Biz geldik 💕💕💕
Hem muayene uzun sürdü Cumartesi bayağı kalabalıktı hemde çıkınca yemeğe gittik 👍
4 lü test için kan verdim doktorumuz ölçümleri tekrarladı miniğimiz 18 cm 206 gr olmuş
Kız olduğunu tekrar teyit ettirdik %100 kız artık 💓💓
Detaylı için devletten gün almıştık ona çok güvenmeyin dedi özelde bir doktor önerdi ona da gitmemizi istedi
Ayyy iki hafta üst üste görmek mükemmel bir hismiş ağzımız kulaklarımızda çok rahatladım şükür 🙏
ayyyyyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :)
sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ay kalktım çektim herşeyi bide bizim burayı attım nasıl tuttu kar görün geri donemicez diye çok mutluyum 🤣

Eki Görüntüle 2993600 Eki Görüntüle 2993601 Eki Görüntüle 2993602 Eki Görüntüle 2993605 Eki Görüntüle 2993606 Eki Görüntüle 2993607 Eki Görüntüle 2993608 Eki Görüntüle 2993609 Eki Görüntüle 2993612
Bu benim pembe degilde beyaz rengi ilerde erkek olursa ona tekrar beşik takımı almam dedim
Eki Görüntüle 2993613
oh oh oh gelin kızım güzel günler de giysin :)
ne güzel şeyler almışsın ya çok özendim.
7. ayı beklemicem sanırım almak için ben de :)
Öncelikle -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- hayırlı olsun yeni sayfan. Tesadüfen gördüm, tanıdık nickler görmek iyi geldi:)
K kdv çok geçmiş olsun. Benzer bir durum bende de var. Özellikle idrara çıktığımda kasığımda batma oluyor. Geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili yaptılar ama ilginç bi tahlildi. İdrar kabının içine test çubuğu sokup 2 dk içinde sonucu söylüyorlar güvenilir bi yol mu bilemedim. Sağlık ocağındaki doktor bi sorun yok dedi. Bende kendi doktoruma sormadım Sen nasıl yaptırdın tahlili. Ve senin tahlilde de aşağıya bıraktığım fotodaki değerlere mi bakıldı.
canım çok geçmiş olsun sana da.
ben hiç olmadığı kadar vajinam da kasılma hissettim geçmeyince de gittim şehir hastanesinde tahlil verdim.
hem kan hem idrar
crp, üre, sodyum, potasyum, kalsiyum, bilirubin, tam idrar analizi(strip+misroskopi) birkaç tane daha baktığı değer vardı.
Lökasit ve crp sanırım enfeksiyonu belirleyen ölçüt.
ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım isim kısaltmaları.
istersen sonuçları bir kendi doktoruna da at kuzu

Kuzum ben de doktoruma üniversite hastanesinde de yaptırabilirim dediğimde orda yaptırma radyolog bakıyor detaylı olmuyor dedi. Ama senin doktorun dediyse belki vardır bir bildiği 🤷🏼‍♀️ Ya da şöyle yaparsın devlette baktırırsın içine sinmezse özele gidebilirsin. Ben fiyat aldım özelden, kilomu ve tek gebelik mi diye sordu. Kiloya göre fiyat verildiğini ilk defa duydum🤪
aaa kilo mu ne saçma :)
allahım daha neler duyacağız acaba
Miracelik16 Miracelik16 sen randevu alabildin mi o gün saat 4te

Özel sektör 32. Hafta cok fazla ya😒 Kamu ile aramızda 1 ay olsa da kabul de 7 aylık hamile de ne bileyim. Çok fazla ya.😩 keşke yasa gelse de erkene cekseler😭
doğum sonrası izin daha fazla olsun diye 37 yi bekleyenlerde var 😒
kendimde hiç o performansı göremiyorum şükür şuanlık bi sıkıntım yok ama Gün içinde illaki bi sırtımı belimi bacaklarımı dinlendirmek istiyorum keşke şöyle yarım saat olsun uzanacak bir yer olsa ama işyerleri hiç kadın çalışandan yana değil maalesef 😒

Kızlar bugün bebişe yaz bitince tulumların içine giydirmek için alt pijama baktım. Hani çıtçıtlı badi giydirip alta da uzun bacaklı giydirilir ya.

Hiçbir yerde yok. Artık kullanılmıyor mu öyle şeyler anlamadım ki.

H&M’de buldum ama ateş pahası.

Eki Görüntüle 2993812

Sonra LCW uygulamasından 300’e 60lira indirim gelmişti, onu hatırladım. Bi bakayım dedim. 3-6 ve 6-9 iki takım yaptım.
Hem 4 tane çıtçıtlı badi, hem 4 tane alt pijama, yani 8 ürün 135 liraya geldi. Aklınızda bulunsun. 😉

Eki Görüntüle 2993814
Eki Görüntüle 2993815
ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız :KK43:
Bu da yine LCW organik serisinden, 53 liraya geldi. 🙈
Tertemiz, altına üstüne ne giydirsem derdi yok. Şapkası bile var. ❤️

3-6 aldım bunu,
tam sonbahar renkleri. 🍁 🍂

Eki Görüntüle 2993816
ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm
selam kızlar ne güzel şeyler almışsınız öle bende bugün kızçemin ilk siparişini verdim ablalardan kalma pembe bi hastane çıkışımız ve ekru var bide böle farklı renkler olsun dedim inşallah güzel gelir sağlıkla giydirmek nasip olur 🤲🏼🥰🥰
aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)

X