- 5 Mart 2021
- 5.784
- 8.669
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.981
Saolasın kuzum darısı senin miniğeTatlım hayırlı uğurlu olsun. Maşallah minik kuzuya.
Biz daha olmadık :)
Bizde 3. Gün yaptırdık gitti sadece kafasına sürdük şampuan doktorda bişi olmaz dedi. Saolasın verdiğin bilgiler içinBen 3. Gün banyo yaptırmıştım. Zaten çiş yaptıkça ve banyo yaptıkça iyileşme artıyor. İlk 10 gün sabunsuz şampuansız yaptırdık. Sonra normal döngüye girdik.
SelamKızlar napıyorsunuz? Hiç ses soluk yok
Bize verdi hatta bir ayı geçti vereli 5 aylık kızımKızlar selam4. Ay kontrolümüzde doktorumuz demir ilacı için ‘sadece anne sütü alan bebeklere daha geç başlıyorum’ dedi başlatmadı. Sizin doktorlarınız verdi mi merak ettim
Benim bebişte sadece anne sütü alıyor ama doktor verdi. günlük 5-6 damla... 10 gündü kullanıyoruz şeker çilek.Kızlar selam4. Ay kontrolümüzde doktorumuz demir ilacı için ‘sadece anne sütü alan bebeklere daha geç başlıyorum’ dedi başlatmadı. Sizin doktorlarınız verdi mi merak ettim
Bize verdi hatta bir ayı geçti vereli 5 aylık kızımanne sütü mama karışık alıyor. Nasl geçti kontrol
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ediyorumBenim bebişte sadece anne sütü alıyor ama doktor verdi. günlük 5-6 damla... 10 gündü kullanıyoruz şeker çilek.
Bizde de durumlar iyiKızlar cevaplarınız için teşekkür ediyorumDemir ishal veya kabızlık yapabiliyor bebek stres oluyor öyle olunca anne de stres oluyor bebeğimiz zaten gazlı dedi Hoca. Benim de aklıma yattı ama insan yine de çevresine sormak istiyor
Kontrolümüz çok şükür iyi geçtiSizde durumlar nasıl?
Bende ilk defa uzun süre giremedim buralaraSelamben telefonu azaltmaya çalışıyorum iyice bağımlı oldum.
Onun harici Deniz hanımla uğraşıyorum yarım gün işe gidiyorum. Günler o ladar hızlı geçiyor ki yakalayamıyorum diyebilirim.
Sen nasılsın?
Bizimki verdi canım Bestiron kullanıyoruz. Nedenini dedi mi yani anne sütü alan bebeklerde neden geç başladığını?Kızlar selam4. Ay kontrolümüzde doktorumuz demir ilacı için ‘sadece anne sütü alan bebeklere daha geç başlıyorum’ dedi başlatmadı. Sizin doktorlarınız verdi mi merak ettim
İkea düşünürken arkadaşım aklımı çeldi kasım indirimlerinin başında chicco polly progres5 ile chicconun taşınabilir ufak mama sandalyesinden aldım totalde 2 mama sandalyesine 3400 gibi bir şey verdimKızlaaaaarrrr,
Nerelerdesiniz yaa, grup pek sakinleşti... Bebişlerden fırsat gelmiyor ki...
Kızlar bugün itibariyle minik oğluş 5 aylık oldu. 15 gün sonra yavaş yavaş tadımlara başlıycam...
Mama sandalyesi önerileriniz var mı?
Selam canım ben giriyorum da kimse yokSelam kızlar uzun zamandır giremedim dedim buralar cosmustur bı baktım kimsede girmemişdemekki hepimiz aynı durumdayız
Bebisler nasıl kızlar benimki 3 aylıkken melek oldu ay gözüm değdi heralde 4 aylıkken bir başladı bir hafta sonra 6 aylık olucaz hala aynı mızmız durmuyor eşim döndü suriyeden biz kavustuk geldik geliboluya ama kızım huzursuz ne uyuyor ne oturuyor hep ağlıyor artık başımın agrisini geçtim stresten dudağımda hiç ucuklarim bitmiyor çocuklar okulda ben evde tek kafayı yiyecem hava soğuk yağmurlu dışarıda çıkamıyoruz kızımda sıkılıyor belli oyun oynuyorum sıkılıyor kitap aldım oyun kartları aldım yok oturma koltuğunda durmuyor salyasi 4 aylıkken başladı diş dedim nerdeyse 6 oldu hala hiç belirtisi yok hergun ağzının içini kontrol etmekten usandım kırklı bebem singiragiyla oynar sıkı sıkı tutardı şimdi ne versem yere atıyor ne dönüyor ne yuvarlanıyor ay bu hiç diğerlerine çekmemiş burnumdan getirdi valla burya geleli bir ay oldu daha herifle bir yemek yiyemedik yan yana ya ben tutarım oyalarım o yer sonra o tutar içim dolmuşSelam canım ben giriyorum da kimse yok
Hemen hemen herkeste salya bayadır var o normalmiş sanırım. Dönmeye başladı benim bebe şimdilik yüzüstü dönüyor. Stres etme her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. Daha dönmeyen bebişler var. Bir hevesle ana kucağı almıştım bebek doğmadan önce hiçbir işe yaramadıBebisler nasıl kızlar benimki 3 aylıkken melek oldu ay gözüm değdi heralde 4 aylıkken bir başladı bir hafta sonra 6 aylık olucaz hala aynı mızmız durmuyor eşim döndü suriyeden biz kavustuk geldik geliboluya ama kızım huzursuz ne uyuyor ne oturuyor hep ağlıyor artık başımın agrisini geçtim stresten dudağımda hiç ucuklarim bitmiyor çocuklar okulda ben evde tek kafayı yiyecem hava soğuk yağmurlu dışarıda çıkamıyoruz kızımda sıkılıyor belli oyun oynuyorum sıkılıyor kitap aldım oyun kartları aldım yok oturma koltuğunda durmuyor salyasi 4 aylıkken başladı diş dedim nerdeyse 6 oldu hala hiç belirtisi yok hergun ağzının içini kontrol etmekten usandım kırklı bebem singiragiyla oynar sıkı sıkı tutardı şimdi ne versem yere atıyor ne dönüyor ne yuvarlanıyor ay bu hiç diğerlerine çekmemiş burnumdan getirdi valla burya geleli bir ay oldu daha herifle bir yemek yiyemedik yan yana ya ben tutarım oyalarım o yer sonra o tutar içim dolmuşne çok yazdım ay valla kafayı tirlatmak uzereyim
Üç çocuk oldu sabah 6 da uyanıyoruz baba bile daha kalkmamış oluyor gün geçtikçe erken kalkmaya başladı ilk zamanlar 7/8 gibiydik şimdi 5 bucuklarda seyrediyoruz akşam 8 oluyor ben oturdum yerde uyuya kalıyorum bizimkide dışarı delisi hava soğuk bugün güzeldi bı pazar yaptım dolandik geldik eve girince başladı yine ağlamaya çatlayacak gibi ağlıyorHemen hemen herkeste salya bayadır var o normalmiş sanırım. Dönmeye başladı benim bebe şimdilik yüzüstü dönüyor. Stres etme her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. Daha dönmeyen bebişler var. Bir hevesle ana kucağı almıştım bebek doğmadan önce hiçbir işe yaramadıBizde kucakta gezmek istiyoruz genel itibari ile.. Yemek yerkende birimiz tutuyor diğeri yiyor Daha da kışlar gelicek ne yapacağız bilmiyorum. Bugün burası güzeldi bir turladık civarı. Dışarıyı çok seviyor bebekler
Eşinle bir araya gelmenize çok sevindim. Eve kiracı almıştınız o zaman ne yapacağım diye düşünüyordun. Gerçi yine baya bir vakit kalmışsınŞimdi oralarda da tanıdık yok çok fazla birinide görmüyorsun nefes alacak dimi. Sende kaç çocuk vardı 2 mi 3 müydü hatırlayamadım
Daha sık yaz sen buralara insan rahatlıyorEv temizliği yemek vs bende çıldırmak üzereyim bu arada
Aynen ya yazcam buraya artık huuuuuu kizlarrrr nerdesiniz ek gıdalara basladinizmi ben tattirmaya başladım benim kızda kabız olmaya başladıHemen hemen herkeste salya bayadır var o normalmiş sanırım. Dönmeye başladı benim bebe şimdilik yüzüstü dönüyor. Stres etme her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. Daha dönmeyen bebişler var. Bir hevesle ana kucağı almıştım bebek doğmadan önce hiçbir işe yaramadıBizde kucakta gezmek istiyoruz genel itibari ile.. Yemek yerkende birimiz tutuyor diğeri yiyor Daha da kışlar gelicek ne yapacağız bilmiyorum. Bugün burası güzeldi bir turladık civarı. Dışarıyı çok seviyor bebekler
Eşinle bir araya gelmenize çok sevindim. Eve kiracı almıştınız o zaman ne yapacağım diye düşünüyordun. Gerçi yine baya bir vakit kalmışsınŞimdi oralarda da tanıdık yok çok fazla birinide görmüyorsun nefes alacak dimi. Sende kaç çocuk vardı 2 mi 3 müydü hatırlayamadım
Daha sık yaz sen buralara insan rahatlıyorEv temizliği yemek vs bende çıldırmak üzereyim bu arada