- 5 Mart 2021
- 5.784
- 8.669
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #8.001
Seninki diş çıkarmaya mı çalışıyor acaba saat 5 çok erken 6-6,30 normalmiş. 8e kadar uyanmazsa siz uyandırın diyordu bir yerde.. Benimki 6-7.5 arası uyanırdı. Bu sıra biraz 8-9 arası kalkıyor gibi ama tam emin değilim çoğu zaman saate geç bakmış oluyorum. Gece uyanmalarımız biraz fazlalaştı birde.. Bizde diş çıkmadı. Ama Haziran annelerinde diş çıkaran benim bildiğim 2 bebek varÜç çocuk oldu sabah 6 da uyanıyoruz baba bile daha kalkmamış oluyor gün geçtikçe erken kalkmaya başladı ilk zamanlar 7/8 gibiydik şimdi 5 bucuklarda seyrediyoruz akşam 8 oluyor ben oturdum yerde uyuya kalıyorum bizimkide dışarı delisi hava soğuk bugün güzeldi bı pazar yaptım dolandik geldik eve girince başladı yine ağlamaya çatlayacak gibi ağlıyor kolundaki iki aylıkken yapılan aşısı sürekli akıyor kanıyor normalmi bilemedim öncekiler bı kabuk tutmuş sonra iyilesmisti bu baya uzun sürdü 5 gün sonra asimiz var gidin e tekrar gostercem sizinki nasıl geçtimi. Ayrıca diş çıkaran varmı kızlar bide bizim burdaki doğum tarihlerimiz niye silinmiş ya ben ne güzel bakıyordum ordan . Ev kirasına gelince aynen yıl başından sonra söyleyeceğim yaza çıksın eşyalarımı getirmedim burya eşyalı tuttuk eşim işi bırakmada ısrarcı vazgeciremedim bı turlu mecbur evime geri gircem.birazda o beni korkutuyor kiracı çıkmazsa napicam ben kiram 1500. Mahallede en ucuz kira 4000 bin kadın çıkmam derse yandim
Doğum tarihlerinde bir sıkıntı mı ne olmuş. Forum seçeneklerinde/ Başkalarının imzasını görmeme izin ver gibisinden bir buton var ona tıkla kaydet geri geliyor.
Bir süre 2. Ay aşısı aktı bizde de ama ne zaman kesildi hiç bilmiyorum. Doktor veya sağlık ocağına göster kafan rahat olsun.
Geri taşınmanız bir açıdan iyi ailen sana çocuklarda destek olur. Ama 3 çocuk gelecekleri için para da lazım bilemedim. Ama meslekte zor sürekli göreve gitmek vs.