2022 ikizler burcu anneleri

Bende bebek bezinde birçok şey kullandım goonu bende deniyeyim bakalım , en son Molfix pure and soft hoşuma gitti ama sleepy e göre sizdirabiliuor ancak hiç kızarıklık yapmadı sleepy bende popunun en içinde hafif kızarıklık yapıyordu bide bende ybb de var gündüzleri haftada birkaç gün onları da kullanıyorum
Kızlar Dreamgirls Dreamgirls goo.n gerçekten güzel bir bez. yumuşacık. Ben şimdiye kaar sadece prima p. care kullanmıştım. Goo.n ondan daha güzel diyebilirim.... Tavsiyemdir.

Kızlar Dreamgirls Dreamgirls goo.n gerçekten güzel bir bez. yumuşacık. Ben şimdiye kaar sadece prima p. care kullanmıştım. Goo.n ondan daha güzel diyebilirim.... Tavsiyemdir.
Ay çok sevindim güzel çıkmasına.. yorumlarına bakıp cesaret edememiştim. Baby turco denemesinden sonra biraz ara verip deneyeyim bende 😍

Kesinlikle canım, ben hamileyken sleepy almıştım 1 hafta anca kullanabildim. Doğduğundan beri goon ile devam ediyorum hiç pişik vs sızdırma olmadı mis gibi bez tam fiyat performans

Selamlar. Bugün ben de oğluma rota virüsü aşısı yaptırdım. Bezler hakkında konuşmuşsunuz. Ben 3 numara baby turco külot bez ve yine baby turco-sleepy karışık cırtlı bez kullanıyorum. Külot bez diğer bez gibi belki daha korunaklı geliyor bana. Gün içinde külot bez gece cırtlı bez kullanıyorum. İkisinden de memnunum.

Bizimkinin de eli ağzında hep salyalar aldı başını gitti :) Bunlar diş çıkma belirtisi mi :)
Evet ebe öyle dedi geçen hafta bize. Hatta gösterdi alt diş etinde yukarı doğru bir beyaz ufak diş gösterdi deri altında. Ama çok şeker bişey🥰😁 Çıkana kadar böyle akacak salyalar el ağızda dedi. Ben de 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi 😁

Ben hala kundakla yatırıyorum ama son ayımız. 4. Ayda bırakmak gerekiyormuş kundağı. Owli uylu tulumlarını beğeniyorum bu ara ben de bakınıyorum
Gugubi aldın mı bilmiyorum ama yazayım🥰🥰 ben 0,5 tog kolsuz ve 2.7 tog olanından almıştım. Atlet+ uzun kollu pijama tulum ve 0.5 ile 22-23 derece evde bence üşüyordu yüzü hep serin oluyordu atlet + 2.7 tam oldu ne üşüyor ne terliyor.

Selamlar arkadaşlar. Dişler kaşınmaya başladı mı sizde de? Salya akıyor eli ağzında sürekli. Alttan diş etinde görünüyor beyazlık geliyor gelmekte olan😄 Henüz patlamadı ama.
Evet ya yumruklar hep ağızda. Dişten yapıyor diyorum annem yok keşfediyor emme içgüdüsü daha erken diş için 8-9 ay diyor. Baktım göremedim de kabarıklık ama
Gugubi aldın mı bilmiyorum ama yazayım🥰🥰 ben 0,5 tog kolsuz ve 2.7 tog olanından almıştım. Atlet+ uzun kollu pijama tulum ve 0.5 ile 22-23 derece evde bence üşüyordu yüzü hep serin oluyordu atlet + 2.7 tam oldu ne üşüyor ne terliyor.
Aldım kuzum ama defacto aldım 2.5 tog şimdilik sadece atletle giydiriyorum oda 24 derece iyi oluyor. Sonra pijama üstüne giydiririm daha soğuklarda

Kızlar biz dün sünnet olduk 😀 Erkek anneleri 2. Gün banyo yaptırın dedi doktor bize.. Siz nasıl yaptırdınız? Birde her alt değişimi krem sürülüp pipi ucu dışarı çıkartılacak dendi o nasıl oluyor kafamda deli sorular bana yardımcı olabilecek var mı? 🙏

Bu salya olayı kızımda da çok olmaya başladı. Salyası boğazına kaçıyor ona çok gülüyorum😂😂 tüm dişler çıkana kadar mı sürecek bu
Bizim 3. Aya girdiğimizden beri var eli sürekli ağzında sürekli üst değişiyorum her yer salya😁😁 vallahi erkenden dişi çıksın isterim😂

Kızlar biz dün sünnet olduk 😀 Erkek anneleri 2. Gün banyo yaptırın dedi doktor bize.. Siz nasıl yaptırdınız? Birde her alt değişimi krem sürülüp pipi ucu dışarı çıkartılacak dendi o nasıl oluyor kafamda deli sorular bana yardımcı olabilecek var mı? 🙏
Maşallah minik kuzuya😊 pipi ucunun etrafını çevreleyen deri kısmını biraz geriye doğru ittireceksiniz canım. Ucu çıkacak öne doğru. Çok değil hafif.

Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Maşallah minik kuzuya.
Biz daha olmadık :)

Çok teşekkür ederim 😍 biraz önce denedik olmuştur sanırım 😊
Ne kadar sürede iyileşti senin bebişin ki.. Banyoyu nasıl yaptırdın..
Ben 3. Gün banyo yaptırmıştım. Zaten çiş yaptıkça ve banyo yaptıkça iyileşme artıyor. İlk 10 gün sabunsuz şampuansız yaptırdık. Sonra normal döngüye girdik.

X