- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #8.021
O bende var canım meyve lekesi kaldı gitmiyor önlük de sevmiyor çekip atıyor yada boynundan nasıl oluyirsa altına geçiyor silikonlu olanida toplayıp ağzına sokuyorDiş olabilir kuzum.. Benimki zorlu gidiyor düzen oturtamıyorum birazda geç başladık. E bebek-Baby me nin leke çıkarıcısını kullanmıştım ben ama ek gıda öncesinde baya beğendim.
Önlük takıyorum ama benimkide çekiştiriyor ya da ağzına sürüyor elleriyle her yere bulaştırıyorO bende var canım meyve lekesi kaldı gitmiyor önlük de sevmiyor çekip atıyor yada boynundan nasıl oluyirsa altına geçiyor silikonlu olanida toplayıp ağzına sokuyorbı mücadele içindeyiz resmen yedirirken. Düzen zor olacak gibi ya sen neden geç başladın sebebi varmı ben 5 aylıkken başlamıştım tattirmaya
Öncelikle hepinize selam kizlar. Bizim dr demir ilacını sidefer verdi fakat ben new vit kullanıyorum. Kilosu kadar veriyorum, aslında oran orantı hesabıyla verin diyorlar fakat duzenli vermedigim için sıkıntı olmaz diye düşünüyorumKızlar merhaba. Umarım herkes; bütün bebişler iyidir
Kızlar demiri kaç damla veriyorsunuz bebişlerinize?
Buralarda kimsecikler kalmadıAloooo nerdesınız kızlarrr
Selamm canimmBuralarda kimsecikler kalmadı
Eveett balkereminde 1 yaşı var artiiikkSelamlar arkadaşlar. Dün oğlumun doğum günüydü benim.
Selamlarrrr kimseden cvp beklemiyordum sevindimSelamm canimm
Selamlar iyi ki doğmuş minik kuzuSelamlar arkadaşlar. Dün oğlumun doğum günüydü benim.
Sende bir değil iki tane minik kuzuHerkes bebiş büyütme derdinde
Hatırladığın için bir mutlu oldumSende bir değil iki tane minik kuzu
Yaaa hatırlamaz mıyım
Allah razı olsunYaaa hatırlamaz mıyımMinikler erken gelmesin diye dua ederken stresli geçti insan hem kendi bebeğini düşünüyor hem de yoldaşlık yaptıklarının bebeğini düşünüyor
Bugünümüze şükürler olsunNasılsın ne yapıyorsun bebişler nasıl?
İyiki doğmuş sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsunSelamlar iyi ki doğmuş minik kuzuBenim oğluşumunda bugün doğumgünü iyiki doğmuşş
Hepsi muzur bu bebelerinAllah razı olsunO günler ilaç gibiydi desteğiniz, dualarınız
Çok şükür bugünlere1 yaşlarını geçtiler, yaramazlık peşindeler , sen nasılsın? Minnoşumuz nasıl?
Cümlemizinkinin inşallahİyiki doğmuş sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun