- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.961
KızlarBende bebek bezinde birçok şey kullandım goonu bende deniyeyim bakalım , en son Molfix pure and soft hoşuma gitti ama sleepy e göre sizdirabiliuor ancak hiç kızarıklık yapmadı sleepy bende popunun en içinde hafif kızarıklık yapıyordu bide bende ybb de var gündüzleri haftada birkaç gün onları da kullanıyorum
Ay çok sevindim güzel çıkmasına.. yorumlarına bakıp cesaret edememiştim. Baby turco denemesinden sonra biraz ara verip deneyeyim bendeKızlarDreamgirls goo.n gerçekten güzel bir bez. yumuşacık. Ben şimdiye kaar sadece prima p. care kullanmıştım. Goo.n ondan daha güzel diyebilirim.... Tavsiyemdir.
Kesinlikle canım, ben hamileyken sleepy almıştım 1 hafta anca kullanabildim. Doğduğundan beri goon ile devam ediyorum hiç pişik vs sızdırma olmadı mis gibi bez tam fiyat performansKızlarDreamgirls goo.n gerçekten güzel bir bez. yumuşacık. Ben şimdiye kaar sadece prima p. care kullanmıştım. Goo.n ondan daha güzel diyebilirim.... Tavsiyemdir.
Bizimkinin de eli ağzında hep salyalar aldı başını gitti :) Bunlar diş çıkma belirtisi mi :)Selamlar arkadaşlar. Dişler kaşınmaya başladı mı sizde de? Salya akıyor eli ağzında sürekli. Alttan diş etinde görünüyor beyazlık geliyor gelmekte olanHenüz patlamadı ama.
Evet ebe öyle dedi geçen hafta bize. Hatta gösterdi alt diş etinde yukarı doğru bir beyaz ufak diş gösterdi deri altında. Ama çok şeker bişeyBizimkinin de eli ağzında hep salyalar aldı başını gitti :) Bunlar diş çıkma belirtisi mi :)
Gugubi aldın mı bilmiyorum ama yazayımBen hala kundakla yatırıyorum ama son ayımız. 4. Ayda bırakmak gerekiyormuş kundağı. Owli uylu tulumlarını beğeniyorum bu ara ben de bakınıyorum
Evet ya yumruklar hep ağızda. Dişten yapıyor diyorum annem yok keşfediyor emme içgüdüsü daha erken diş için 8-9 ay diyor. Baktım göremedim de kabarıklık amaSelamlar arkadaşlar. Dişler kaşınmaya başladı mı sizde de? Salya akıyor eli ağzında sürekli. Alttan diş etinde görünüyor beyazlık geliyor gelmekte olanHenüz patlamadı ama.
Aldım kuzum ama defacto aldım 2.5 tog şimdilik sadece atletle giydiriyorum oda 24 derece iyi oluyor. Sonra pijama üstüne giydiririm daha soğuklardaGugubi aldın mı bilmiyorum ama yazayımben 0,5 tog kolsuz ve 2.7 tog olanından almıştım. Atlet+ uzun kollu pijama tulum ve 0.5 ile 22-23 derece evde bence üşüyordu yüzü hep serin oluyordu atlet + 2.7 tam oldu ne üşüyor ne terliyor.
Bizim 3. Aya girdiğimizden beri var eli sürekli ağzında sürekli üst değişiyorum her yer salyaBu salya olayı kızımda da çok olmaya başladı. Salyası boğazına kaçıyor ona çok gülüyorumtüm dişler çıkana kadar mı sürecek bu
Maşallah minik kuzuyaKızlar biz dün sünnet oldukErkek anneleri 2. Gün banyo yaptırın dedi doktor bize.. Siz nasıl yaptırdınız? Birde her alt değişimi krem sürülüp pipi ucu dışarı çıkartılacak dendi o nasıl oluyor kafamda deli sorular bana yardımcı olabilecek var mı?
Saoalsın tatlımMaşallah minik kuzuyapipi ucunun etrafını çevreleyen deri kısmını biraz geriye doğru ittireceksiniz canım. Ucu çıkacak öne doğru. Çok değil hafif.
Evet hafif geriye doğru ittireceksiniz. Çok değil maksat hava alsın çabuk iyileşsin. Yapışıklık olmasın.Saoalsın tatlımDirekt elleyebiliyoruz pipiye dimi başlangıç kısmından.. Bilemem diye korktum baya zormuş gibi geliyor bana..
Çok teşekkür ederimEvet hafif geriye doğru ittireceksiniz. Çok değil maksat hava alsın çabuk iyileşsin. Yapışıklık olmasın.
Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Maşallah minik kuzuya.Kızlar biz dün sünnet oldukErkek anneleri 2. Gün banyo yaptırın dedi doktor bize.. Siz nasıl yaptırdınız? Birde her alt değişimi krem sürülüp pipi ucu dışarı çıkartılacak dendi o nasıl oluyor kafamda deli sorular bana yardımcı olabilecek var mı?
Ben 3. Gün banyo yaptırmıştım. Zaten çiş yaptıkça ve banyo yaptıkça iyileşme artıyor. İlk 10 gün sabunsuz şampuansız yaptırdık. Sonra normal döngüye girdik.Çok teşekkür ederimbiraz önce denedik olmuştur sanırım
Ne kadar sürede iyileşti senin bebişin ki.. Banyoyu nasıl yaptırdın..