- 5 Mart 2021
- 5.784
- 8.669
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #8.041
Cuma ya da haftaya olucak.. evet 3 tane KKK, su çiçeği ve KPA nın 3. Dozu (hatırlatma diyorlar sanırım). Ne zamana çağırdı ebe?1 yaş aşısı oldunuz mu? 3 taneymiş ebe dedi.
İyi ki doğmuş boncukHepsi muzur bu bebelerinbizde iyiyiz çok şükür 2 gün 37,5 larda ateşimiz vardı diş galiba salya da baya fazla idi. Sonra sıcaktan isilik oldu bende iyiyim yorgunluk dışında cuma 1 yaş kontrolüne gidicez bakalım
1 yaş aşısı oldunuz mu? 3 taneymiş ebe dedi.
Pazartesi gideceğim ben de.Cuma ya da haftaya olucak.. evet 3 tane KKK, su çiçeği ve KPA nın 3. Dozu (hatırlatma diyorlar sanırım). Ne zamana çağırdı ebe?
Huzursuzluk oldu mu peki?Oldu benimkiler 3 tane
Çok az oldu, en belirgin huzursuzlukları menenjit aşılarında olmuştu şimdiye kadar. Direkt calpol veriyorum ben aşı olduklarında , o nedenle çok huzursuz olmuyorlarPazartesi gideceğim ben de.
Huzursuzluk oldu mu peki?
Teşekkür ederiz teyzesi iyi ki hepimizin bebecikleri doğmuş ahhhh onlarsız nasıl yaşamışız bu kadar zamanİyi ki doğmuş boncukSağlıklı nice güzel yılları olsun sizinle inşallah
Bu dişler tamamlanana kadar bize rahat yok anlaşılanbizimkilerde de bir biri bir diğeri çıkarıyor, kısır döngüye girdik
Biz olduk bugünPazartesi gideceğim ben de.
Huzursuzluk oldu mu peki?
Saoalsın tatlımİyi ki doğmuşlar gerçekten
6.hastalıkta ateşten sonra döküntü oluyordu sanırım, çok geçmiş olsun kuzucuğuma
Evet günümüz hastalık çağı birde o bitti derken öteki devam ediyor. Allahım çaresiz dert vermesinHasta ola ola büyüyecekler, yeter ki böyle sıradan hastalıkları olsun
Nice nice mutlu yıllara canım iyiki varlarSelamlar iyi ki doğmuş minik kuzuBenim oğluşumunda bugün doğumgünü iyiki doğmuşş
Selam canım evet biz bu ptesi olduk. 1 kol 2 bacak şeklinde. Gecesi hafif huzursuz geçti ateş yaptı su çiçeği falanda var yapar demisti ebe. Hem aşı hem 1 yaş kontrolü olduk. Emine hanıma gidiyorum ben yoğun bakım süreci itibariyle hep o takip etti zaten sık kontrole gidiyoruz b12 yüzünden. Her hafta iğne ayda 1 kontrol. Bu kez son olması gerektigi gibi yükselmedi diyor ileri tetkik olabiliriz akdeniz ateşi olasılığı var kan demir çokça düşük b12 ile.☹1 yaş aşısı oldunuz mu? 3 taneymiş ebe dedi.
Yaaa maalesef günümüzde bakıcı fiyatları resmen uçmuş çalışan anneler için çok sıkıntılı bir durum. Dediğin gibi uyumlu bakıcı bulmakta zor. Ben evi ayda 1 temizletmeye birisini arıyorum o bile bulunmuyor. Bakıcı tutsam sadece sigorta için çalışıyor gibi olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Nice nice mutlu yıllara canım iyiki varlarşansa bakayım bi dedim çocuklardan firsat olmuyor ki.. Ben işten ayrıldım iki çocuk olunca hem bakıcı hem kızımın etüt masrafları aldığım para değmiyor üste çocuklardan ayrı kalmak cabasi... muhasebeciyim 21 yıllık oglus 3 yaşına gelsin krese verip bi is bulurum. Bide ne yalan söyleyeyim kızım 6 bakıcı da dikiş tuttu ve çok yıprandım tekrar etmek istemedim. Sizde neler oluyor nasıl gidiyor süreçler
Valla en son ben yazmışım bir yıl onceSelammm buralarda kimse kalmamış sanırım
Evet yaaaa nerde acep bu kızlarValla en son ben yazmışım bir yıl once
Ben burdayımmmEvet yaaaa nerde acep bu kızlar2. Bebekte geliyor sende ay oda haziran bebesi dimi