2022 ikizler burcu anneleri

Aynı biz işte canım aynı.. citcitli 20 önlük aldım en son ebebrkten arkası muşamba olandan aldım 6li o daha iyi geldi üstü ıslanmıyor en azından. Emiyor kusuyor tekrar emiyor kusuyor makine durmuyor evde valla herr gün çalıştır boşalt ... ağız mendili nafile bizim gibilere canım yaa.. ben h&m almıştım arkadaşım da dolap uygulamasında h&m ihraç fazlası var oradan al dedi baktım çok çok uygun oradan aldım tavsiye ederim aynı H&M ürünü. Istersen link veririm hayat kurtarıyor. Sende süt anne çayı takviye ile arttırmaya çalışıyor musun süt. Bana doktorum geçen hafta muayene etti Imom Latte verdi. Doğusun da anneçayını içiyorum tavsiye ederim herkese

Kuzum benim nasıl zor onada kıyamam yavruummmbizde de ben sağır takılıyorum babamız Arele kızıyor ahahaha karnın tok altın temiz ayıp diye böyle gucenerek susup dudak bükerek bakıyo resmen babasına beni fark edince perde perde yükseliyor bağırması babası ile ise susuyor şimdiden adam seçiyor kuzular☄ baya zor bebisko desene. Benim ki bellisaati var. Ve en önemli kesif D vitamini .. saat kaçta ve ne kullanıyorsun. Ben ocean öncesine kadar wellcare kullandim Allahım yıkıyordu ortalığı. Ocean ile bitti çığırtmalar. Doktoru da onayladı kolikli analar d vitamini erkek bebeklerde huzursuzluk yapıyor günün erken saatlerinde verin dedi aklımızda bulunsun

Ah o kizlaaarr... Allah nazarlardan saklasin emzir yatır altını al yatır ... bir kez yaşamadım bunda aynı herşeyi yaşıyorum 2 saatlik uyku ile hayatım . Nasıl zayifladin diyorlar ki 3 günde 1kg lik nutella kavanozu yiyorum aktif olarak

Kuzum benim bebe 5-6 günlükten beri böyle. Sırf uyanık olsa hiç sorun değil de sürekli ıh ıh ıh ıh mızlıyor, ayakta gezdirip hoplatmayınca da kıyametler kopuyor
Ay sorma uykuya da dalamıyor, uyuyor diye koyuyorum 10 dk sonra gözler bi acık sanki az önce uyuyan o değildi nasıl olacak bunlar nasıl 1 aylık bebek ya

Kuzum benim bebe 5-6 günlükten beri böyle. Sırf uyanık olsa hiç sorun değil de sürekli ıh ıh ıh ıh mızlıyor, ayakta gezdirip hoplatmayınca da kıyametler kopuyor
Eneee valla mı çok erken olmuş Benim bebede illa gezdirilcek mızırdanıyor. Birde uyurken sürekli ses çıkarıyor söylenir gibi

D vitamini sabah 10 gibi aktif oluyormuş ebemiz öyle dedi bana.. Ocean güzel bir d vitamini zeytinyağı var içinde bizde onu kullanıyoruz

yanaktan şlaps diye öpmeyen de ne bileyim
yerim onları

gaz galiba pek çoğumuzu esir almış durumda
ya bit kadar bebelerde ne gazı yaa

benim de şöyleydi; bi gün depend takacak kadar bi gün günlük ped takacak kadar bu döngüde tamamlamıştım şimdi komple kesildi

biz de 3 kişi anca yetiyoruz annem, kardeşim, ben

hatta bazen 3 kişi olmamıza rağmen gün sonunda pertim çıkmış oluyo

yaa bu sinir olayı ne gerçekten sürekli de kaşları çatık bizimkinin bugün sahile indik yüzü güldü şaşırdık

diyorum ki hamileliğim de agresif, stresli geçmedi bu çocuk nasıl böyle oldu

sinirli aile babaları gibi, kardeşim diyo ki "tam gülecek sanki bizi şımartmamak için gülmüyo"

ayy rahatlamasına çok sevindim
ben günde 1 çay kaşığı veriyordum, doktor 3-4 kaşığa kadar çıkabilirsin dedi ben de şimdi güne bölüyorum sabah öğle akşam gibi
direkt verince sevmiyo sağdığım sütle ya da mama veriyosam onun içine atıp veriyorum

aaa öyle mi güzel bilgi
erken saatlerde vereyim

Ahahshd aynen benim eşim de bilerek yapıyor yaa deyip duruyor. Her şeyi tam ama Yazık kuzum kimbilir ruhu nasıl sıkılıyor da kendilerini o kadar sıkıp bağırıyorlar. D vitamini olarak nbl kullanıyorum probiyotikli olduğu için, hep sabah veriyorum ama sanki içgüdüsel oldu sen yazınca fark ettim elim vermeye pek gitmiyor gün aşırı veriyor gibi bile oluyorum bazen. Ben de ocean deneyeyim teşekkürler
Ahshshdhdh aynen yaa bi rahat ol, sal kendini diyprum ben de. Yandan yandan saniyelik gülüp hemen ciddi surata geri dönüyor benim hamileliğim de çok rahat geçti, normalde de sakin biriyimdir. Her gören ne yaşadın hamileyken diyor da o şehir efsanesi bence. Bazen de diyorum en azından annem yanımda ve baş ediyoruz bir şekilde, Allah çocuğuna yalnız bakmak zorunda olanlara kolik vermesin inşallah

Of aynısı gerçekten. 50 günlük bebek 6 7 saat hiç uyumadığı oluyor, uyusa da 15 20 dk sürekli kıpır kıpır nasıl bebek bunlar ya ne yedik içtik de böyle oldular
Ben diyetteydim anam herşeyde gözüm kaldi biside diyemedimki düzgün ama uykusuzluk süresi banada hiç normal gelmiyor 7/8 saat uyumuyor bu utanmasa sabahtan akşama bizle beraber yatağa girip çıkacak

A çok iyi olur valla sevinirim midesi dolu ama huysuzluktan hep emmek istiyor fazlayi çıkarıyor kollarda dolanıyor sabit yerindede durmuyor raflu yatağı almamıştım iyikide almamisim sırtı yatak görmüyor oyuzdende kusuyor bide sizinkide hickiriyirmu bizimki nerdeyse günde 4/5 kere hıçkırık tutuyor emdigini çıkarıyor hickirigi hiç durmuyor dursun diye mecbur yine emziriyorum bir kısır döngü içerisindeyim

Bende hamile kalmadan ki kiloma döndüm bu saatten sonra zayıflama evresine geçerim gibi sürekli yemek saatlerinde uyanık sırasıyla kucakta geziyor ilk yemeğini bitiren alıyor kucağa nasıl yediğimi bilmiyorum hızlı hızlı resmen diziliyor boğazıma anakucaginda resmen oda oda gezdiriyoruz durmuyor hiç millet bebeleri içinde durur etrafa bakar bize sebeklik yapiyoz aynı gözü kapalı bağırıyor beni kucağa alın diye

Ben hiç olmadım bile canım hastanede iki depend taktım oda yatak kirlenmesin diye taktirdilar boş yere rahatsız oldum attım ped taktim. Eve geldim 1 hafta ped taktim oda yarım yamalak gelmiyordu bile sonra günlük pede döndüm 2/3 hafta lekeler geldi şimdi hiç yok ben normalde adetliyken bile doğum yaptimdn fazla oluyordum çift ped takardim ama üç çocuğumdada hiç dogumdanda sonra hiç olmam 6 ay sonra başlarım adete bklm bu nekadar surecek

Selamlar, aranizda bebegi 40inin icindeyken covid olan var mi ? Ya da duydugunuz herhangi biri var mi?
Daha bebegin 40inda covid oldugunu ogrendim, bebegime de gecmismidir acaba, yenidoganlarda nasi bi etki yapiyo cok endiseliyim bilgisi olan varsa biseyler yazablrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…