- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.661
Aynı biz işte canım aynı.. citcitli 20 önlük aldım en son ebebrkten arkası muşamba olandan aldım 6li o daha iyi geldi üstü ıslanmıyor en azından. Emiyor kusuyor tekrar emiyor kusuyor makine durmuyor evde valla herr gün çalıştır boşalt ... ağız mendili nafile bizim gibilere canım yaa.. ben h&m almıştım arkadaşım da dolap uygulamasında h&m ihraç fazlası var oradan al dedi baktım çok çok uygun oradan aldım tavsiye ederim aynı H&M ürünü. Istersen link veririm hayat kurtarıyor. Sende süt anne çayı takviye ile arttırmaya çalışıyor musun süt. Bana doktorum geçen hafta muayene etti Imom Latte verdi. Doğusun da anneçayını içiyorum tavsiye ederim herkeseEmme ve kusma durumu bizdede var ya günde kaç kez üst degistirim yapışık yasiyoruz emiyor kusuyor umuyuyor düzgün hep aglayip susmayinca yine meme istiyor yine kusuyor yarım saatte bir emziriyom çok yoruldum valla çıtçıtlı onluklerden sipariş ettim gelince biraz rahatlarim ağız mendiliyle olacak gibi değil
Kuzum benim nasıl zor onada kıyamam yavruummmAspiratör 2 gün etki etti malesef. Tüm elektronikleri denedik ama yok. Arabada sakinleşirdi şimdi arabaya binince de çok bağırıyoryüz üstü yatırınca extra bağırıyor. Benimki baya kronik ya artık işitme kaybı yaşıyorum galiba, tüm gün ağlıyor ama ben eskisi gibi panik değilim, duymuyor gibiyim bazen hatta tek kalemiz çarşaf bizim ama böyle silkelercesine sallayınca susuyor
Ah o kizlaaarr... Allah nazarlardan saklasin emzir yatır altını al yatır ... bir kez yaşamadım bunda aynı herşeyi yaşıyorum 2 saatlik uyku ile hayatım . Nasıl zayifladin diyorlar ki 3 günde 1kg lik nutella kavanozu yiyorum aktif olarakİnşallah bı yerde gördüm bu halleri iyi diyorlar ele ayağa kalktığı zaman bu günleri ararmisiz hele 2 yaş sendromu varmışzamane bebeleri benim iki kızda yoktu anam bu çok fena herşeyi bunda tecrübe ediyorum.
Ay sorma uykuya da dalamıyor, uyuyor diye koyuyorum 10 dk sonra gözler bi acık sanki az önce uyuyan o değildiKuzum benim bebe 5-6 günlükten beri böyle. Sırf uyanık olsa hiç sorun değil de sürekli ıh ıh ıh ıh mızlıyor, ayakta gezdirip hoplatmayınca da kıyametler kopuyor
Eneee valla mı çok erken olmuşKuzum benim bebe 5-6 günlükten beri böyle. Sırf uyanık olsa hiç sorun değil de sürekli ıh ıh ıh ıh mızlıyor, ayakta gezdirip hoplatmayınca da kıyametler kopuyor
D vitamini sabah 10 gibi aktif oluyormuş ebemiz öyle dedi bana.. Ocean güzel bir d vitamini zeytinyağı var içinde bizde onu kullanıyoruzKuzum benim nasıl zor onada kıyamam yavruummmbizde de ben sağır takılıyorum babamız Arele kızıyor ahahaha karnın tok altın temiz ayıp diye böyle gucenerek susup dudak bükerek bakıyo resmen babasına beni fark edince perde perde yükseliyor bağırması babası ile ise susuyor şimdiden adam seçiyor kuzular☄ baya zor bebisko desene. Benim ki bellisaati var. Ve en önemli kesif D vitamini .. saat kaçta ve ne kullanıyorsun. Ben ocean öncesine kadar wellcare kullandim Allahım yıkıyordu ortalığı. Ocean ile bitti çığırtmalar. Doktoru da onayladı kolikli analar d vitamini erkek bebeklerde huzursuzluk yapıyor günün erken saatlerinde verin dedi aklımızda bulunsun
yanaktan şlaps diye öpmeyen de ne bileyimSelam kızlar nasılsınız görüşmeyelibiz yoğun bakım sonrası evde yaşama alışma ablalı hayata alışma derken her gün birbirinin aynısı şeklinde geçiyor. Arelikom iyi maşallah ama gazlı ve belli saatlerde ağlama krizleri olan bir bebe. Ee tabi abla terörü de var tam uyuyor çocuk yanaktan koccaman bir makas yada şlaappss koccaman öpücük ses vs de vs... uyuyaninca da dalamıyor bana sarıyor emmeye fazla geliyor kusuyor bitmeyen çamaşırlar şeklinde kayboldum sizler nasılsınız bebiskolar nasıllar sıcaklarla aranız nasıl
benim de şöyleydi; bi gün depend takacak kadar bi gün günlük ped takacak kadarKızlar daha kırkımız çıkmadı ama benim kanama dogumdan üc gün sonra tamamen kesilmisti. Sonrasındw kahverengi leke ya da damla seklinde geliyordu. İki gündür taze kan geliyor regl gibi. Ama az tabi günlük ped kullanıyorum aceba normal mi yoksa lohusalıkta taze olunca bi garipsedim. Agrım sızım yok bu arada ?
biz de 3 kişi anca yetiyoruz annem, kardeşim, benOff evet kiminin çok uzun sürüyormuş bu aksi huysuz halleri. İnşallah bizimki 3 4 ayda bitenlerden olur. Akrabalarım bile illallah dedi, herkes nasıl bebek bu diyor, ilk zamanlar herkes gelip görmek istiyordu, bir gelen bir daha gelmiyor artık. evde yalnızım çoğunlukla, annemi çağırıyorum arada. Bir sürü bebek büyütmesine rağmen o bile çok zorlanıyor. Anlatılmaz yaşanır dediklerinden.
yaa bu sinir olayı ne gerçekten sürekli de kaşları çatık bizimkinin bugün sahile indik yüzü güldü şaşırdıkAhahah ayneeen o eller hiç açılmıyor zatenHatta kolunu bir kilitliyor üstünü bile değiştiremiyorum sinirinin geçip açmasını bekliyorum. Sürekli gergin, kırmızı renk ve ıkınıyor gibi beni de yumrukluyor bir de sen tecrübeliyken zorlanıyorsun, ben bir de tecrübesizim ilk, halimi sen düşün valla bir daha çocuğa falan tövbe ettim ben
aynısı yaaKuzum benim bebe 5-6 günlükten beri böyle. Sırf uyanık olsa hiç sorun değil de sürekli ıh ıh ıh ıh mızlıyor, ayakta gezdirip hoplatmayınca da kıyametler kopuyor
ayy rahatlamasına çok sevindimEvet canım peki zeytin yağını ne kadar veriyosun ? Ben bugün birde kimyon çayı demledim kendime anne sütündeki gazı alıyormuş hatta oğlumada 2-3 çay kaşığı içirdim sanki o da rahatlattı biraz. Bende bundan sonra akşam yatırmadan önce zaytin yağı vereceğim
aaa öyle mi güzel bilgiKuzum benim nasıl zor onada kıyamam yavruummmbizde de ben sağır takılıyorum babamız Arele kızıyor ahahaha karnın tok altın temiz ayıp diye böyle gucenerek susup dudak bükerek bakıyo resmen babasına beni fark edince perde perde yükseliyor bağırması babası ile ise susuyor şimdiden adam seçiyor kuzular☄ baya zor bebisko desene. Benim ki bellisaati var. Ve en önemli kesif D vitamini .. saat kaçta ve ne kullanıyorsun. Ben ocean öncesine kadar wellcare kullandim Allahım yıkıyordu ortalığı. Ocean ile bitti çığırtmalar. Doktoru da onayladı kolikli analar d vitamini erkek bebeklerde huzursuzluk yapıyor günün erken saatlerinde verin dedi aklımızda bulunsun
aaa öyle mi güzel bilgi
erken saatlerde vereyim
Ahahshd aynen benim eşim de bilerek yapıyor yaa deyip duruyor. Her şeyi tam ama Yazık kuzum kimbilir ruhu nasıl sıkılıyor da kendilerini o kadar sıkıp bağırıyorlar. D vitamini olarak nbl kullanıyorum probiyotikli olduğu için, hep sabah veriyorum ama sanki içgüdüsel oldu sen yazınca fark ettim elim vermeye pek gitmiyor gün aşırı veriyor gibi bile oluyorum bazen. Ben de ocean deneyeyim teşekkürlerKuzum benim nasıl zor onada kıyamam yavruummmbizde de ben sağır takılıyorum babamız Arele kızıyor ahahaha karnın tok altın temiz ayıp diye böyle gucenerek susup dudak bükerek bakıyo resmen babasına beni fark edince perde perde yükseliyor bağırması babası ile ise susuyor şimdiden adam seçiyor kuzular☄ baya zor bebisko desene. Benim ki bellisaati var. Ve en önemli kesif D vitamini .. saat kaçta ve ne kullanıyorsun. Ben ocean öncesine kadar wellcare kullandim Allahım yıkıyordu ortalığı. Ocean ile bitti çığırtmalar. Doktoru da onayladı kolikli analar d vitamini erkek bebeklerde huzursuzluk yapıyor günün erken saatlerinde verin dedi aklımızda bulunsun
Ahshshdhdh aynen yaa bi rahat ol, sal kendini diyprum ben de. Yandan yandan saniyelik gülüp hemen ciddi surata geri dönüyoryaa bu sinir olayı ne gerçekten sürekli de kaşları çatık bizimkinin bugün sahile indik yüzü güldü şaşırdık
diyorum ki hamileliğim de agresif, stresli geçmedi bu çocuk nasıl böyle oldu
sinirli aile babaları gibi, kardeşim diyo ki "tam gülecek sanki bizi şımartmamak için gülmüyo"
Ben diyetteydim anam herşeyde gözüm kaldi biside diyemedimki düzgün ama uykusuzluk süresi banada hiç normal gelmiyor 7/8 saat uyumuyor bu utanmasa sabahtan akşama bizle beraber yatağa girip çıkacakOf aynısı gerçekten. 50 günlük bebek 6 7 saat hiç uyumadığı oluyor, uyusa da 15 20 dk sürekli kıpır kıpırnasıl bebek bunlar ya ne yedik içtik de böyle oldular
A çok iyi olur valla sevinirim midesi dolu ama huysuzluktan hep emmek istiyor fazlayi çıkarıyor kollarda dolanıyor sabit yerindede durmuyor raflu yatağı almamıştım iyikide almamisim sırtı yatak görmüyor oyuzdende kusuyor bide sizinkide hickiriyirmu bizimki nerdeyse günde 4/5 kere hıçkırık tutuyor emdigini çıkarıyor hickirigi hiç durmuyor dursun diye mecbur yine emziriyorum bir kısır döngü içerisindeyimAynı biz işte canım aynı.. citcitli 20 önlük aldım en son ebebrkten arkası muşamba olandan aldım 6li o daha iyi geldi üstü ıslanmıyor en azından. Emiyor kusuyor tekrar emiyor kusuyor makine durmuyor evde valla herr gün çalıştır boşalt ... ağız mendili nafile bizim gibilere canım yaa.. ben h&m almıştım arkadaşım da dolap uygulamasında h&m ihraç fazlası var oradan al dedi baktım çok çok uygun oradan aldım tavsiye ederim aynı H&M ürünü. Istersen link veririm hayat kurtarıyor. Sende süt anne çayı takviye ile arttırmaya çalışıyor musun süt. Bana doktorum geçen hafta muayene etti Imom Latte verdi. Doğusun da anneçayını içiyorum tavsiye ederim herkese
Bende hamile kalmadan ki kiloma döndüm bu saatten sonra zayıflama evresine geçerim gibi sürekli yemek saatlerinde uyanık sırasıyla kucakta geziyor ilk yemeğini bitiren alıyor kucağa nasıl yediğimi bilmiyorum hızlı hızlı resmen diziliyor boğazıma anakucaginda resmen oda oda gezdiriyoruz durmuyor hiç millet bebeleri içinde durur etrafa bakar bize sebeklik yapiyoz aynı gözü kapalı bağırıyor beni kucağa alın diyeAh o kizlaaarr... Allah nazarlardan saklasin emzir yatır altını al yatır ... bir kez yaşamadım bunda aynı herşeyi yaşıyorum 2 saatlik uyku ile hayatım . Nasıl zayifladin diyorlar ki 3 günde 1kg lik nutella kavanozu yiyorum aktif olarak
Ben hiç olmadım bile canım hastanede iki depend taktım oda yatak kirlenmesin diye taktirdilar boş yere rahatsız oldum attım ped taktim. Eve geldim 1 hafta ped taktim oda yarım yamalak gelmiyordu bile sonra günlük pede döndüm 2/3 hafta lekeler geldi şimdi hiç yok ben normalde adetliyken bile doğum yaptimdn fazla oluyordum çift ped takardim ama üç çocuğumdada hiç dogumdanda sonra hiç olmam 6 ay sonra başlarım adete bklm bu nekadar surecekKızlar daha kırkımız çıkmadı ama benim kanama dogumdan üc gün sonra tamamen kesilmisti. Sonrasındw kahverengi leke ya da damla seklinde geliyordu. İki gündür taze kan geliyor regl gibi. Ama az tabi günlük ped kullanıyorum aceba normal mi yoksa lohusalıkta taze olunca bi garipsedim. Agrım sızım yok bu arada ?