-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.621
Ay evet iste bzm de boyle suanPersembeden beri sürüyorum ama ben öncesinde bir hafta sadece hametan kullandım o baya söndürdü yüzünü ilk baş çok kızardı sanki daha çok oldu korktum sonrasında baktım yavaştan kurumaya başladılar benimkinin yüzü boyledi ilk başta
Canım kakayi 5-6 günde bir yapması da normal benimki 3-4 günde bir yapıyor ama kabız değil o yüzden sorun yok asıl kabız mi kabız değilse makatinda yara varmı çatlak vs onları kontrol et çünkü bağırsakları gelişmediği için ilk zamanlar direk diskilar ama simdi az kaka sadcee anne sütü alan bebeklerde normal birde bana doktorum probiyotik SYMBIOSYS verdi onu kullanıyorum son olarak başka hiçbir sağlık sorunu yoksa tuvalet iletişimini deneyebilirsin kaka da , mesela memede benimki kaka yapıyor yapmadan önce anlaşılıyor ikindi zamanı yapar genelde çok emince memeye kafa atar falan o zaman ben bezi çıkarıyorum ayaklarını karnına çekiyorum kova ya da lavaboya bir poşet koyup deneyebirsin orda bı 3-5 dk bekleyince yapiyo son birde kasımda iplikler beyaz beyaz kuş yemi gibi ise onlar protein fazlası mis iyi birşey olmazsa mukuslu falan olursa sorun diye biliyorumMerhaba kızlar biz normalde günde 4-5 kere kakakımızı yapıyorduk ama son 1 haftadır 2-3 kere yapıyor ve yaparken çok zorlanıyor öncesinde ağlayıp çığlık atıp kendini sıkarken kıpkırmızı oluyor. Karnına masaj yapıyorum ayaklarını bisiklet hareketi yapıyorum ama çok bi faydası olmuyor ne yapacapımı şaşırdım. Sizde de bu durumu yaşayan varmı neler yapıyorsunuz? Bide arkadaşım maflor marka probiyetik önerdi arabızda kullanan varmı ?
Acildeki Dr isilik dedi hafta içi gittim Dr egzama yün yasak bizde ben yelek giydirmistim battaniyeye sarmayalim diye ondandır diye düşünüyorum pamuklu kıyafetler giydir hiç birşey yünlü olmiycak granül sabunla yıkayıp çift durulama yapcakmisim yumuşatıcı yasakAy evet iste bzm de boyle suan
Eki Görüntüle 3102193 Eki Görüntüle 3102194
Kabarikliklar gectikce de kabuk gibi oluyo kuruyo, impetex kullaniyorum bnde 2 gundur
Ne teshis koydular tam olarak egzama mi ozel bi adi var mi
Seyrek yapması normal canım benim kızım 2-3 günde bir yapıyor ilk bir ay günde o kadar yapardı. Dr normal dedi 48 saat yapmadıysa ve çok zorlanıp ıkınıyorsa gliserin fitil verebilirmişix dörde bölüp. Ben bir kez verdim fitil başka vermedim bekliyorum yapmasını artıkMerhaba kızlar biz normalde günde 4-5 kere kakakımızı yapıyorduk ama son 1 haftadır 2-3 kere yapıyor ve yaparken çok zorlanıyor öncesinde ağlayıp çığlık atıp kendini sıkarken kıpkırmızı oluyor. Karnına masaj yapıyorum ayaklarını bisiklet hareketi yapıyorum ama çok bi faydası olmuyor ne yapacapımı şaşırdım. Sizde de bu durumu yaşayan varmı neler yapıyorsunuz? Bide arkadaşım maflor marka probiyetik önerdi arabızda kullanan varmı ?
SelamAy evet iste bzm de boyle suan
Eki Görüntüle 3102193 Eki Görüntüle 3102194
Kabarikliklar gectikce de kabuk gibi oluyo kuruyo, impetex kullaniyorum bnde 2 gundur
Ne teshis koydular tam olarak egzama mi ozel bi adi var mi
Ay okurken terlerim yaz günü ne yünüAcildeki Dr isilik dedi hafta içi gittim Dr egzama yün yasak bizde ben yelek giydirmistim battaniyeye sarmayalim diye ondandır diye düşünüyorum pamuklu kıyafetler giydir hiç birşey yünlü olmiycak granül sabunla yıkayıp çift durulama yapcakmisim yumuşatıcı yasak
Deme kiz öyle kaynanamiz üşüyor bizi ateş basıyor ona göre bebekte usurmus diye diye sonuç ortadaAy okurken terlerim yaz günü ne yünü
Ay en güzeli bende hergun yıkıyorum gerçi ona bile soğuk üşütür derSelamBenim kızımın yüzü de şöyle oldu dr egzama dedi bepanten sensoderm verdi. Ama krem semptomu bastırır tedavi etmez asıl sorunu bulmak lazım az kıyafet sık banyo demişti Zıbını aradan çıkardım tek kat gece tulum gündüz kısa kol giydiriyorum hiç olmuyo çok şükür diyim
Sorma bacım ah neler yaşadı kızım hala zor tutarım yoksa yine saracak bisilereAy okurken terlerim yaz günü ne yünü
Ayaklarını bisiklet hareketini yaptırırken bile canını acıtırım diye korkuyorumCanım kakayi 5-6 günde bir yapması da normal benimki 3-4 günde bir yapıyor ama kabız değil o yüzden sorun yok asıl kabız mi kabız değilse makatinda yara varmı çatlak vs onları kontrol et çünkü bağırsakları gelişmediği için ilk zamanlar direk diskilar ama simdi az kaka sadcee anne sütü alan bebeklerde normal birde bana doktorum probiyotik SYMBIOSYS verdi onu kullanıyorum son olarak başka hiçbir sağlık sorunu yoksa tuvalet iletişimini deneyebilirsin kaka da , mesela memede benimki kaka yapıyor yapmadan önce anlaşılıyor ikindi zamanı yapar genelde çok emince memeye kafa atar falan o zaman ben bezi çıkarıyorum ayaklarını karnına çekiyorum kova ya da lavaboya bir poşet koyup deneyebirsin orda bı 3-5 dk bekleyince yapiyo son birde kasımda iplikler beyaz beyaz kuş yemi gibi ise onlar protein fazlası mis iyi birşey olmazsa mukuslu falan olursa sorun diye biliyorum
Bizimki günde 4-5 defa yapıyordu ama şiödi 2-3 anca yapıyor. Gaz çıkarmak için bile ıkınıyor baya yüzden napsam bilemedim. Ama dün zeytinyağı içirdim 2-3 damla kadar onunda çok faydası oldu. Bugün daha rahattıSeyrek yapması normal canım benim kızım 2-3 günde bir yapıyor ilk bir ay günde o kadar yapardı. Dr normal dedi 48 saat yapmadıysa ve çok zorlanıp ıkınıyorsa gliserin fitil verebilirmişix dörde bölüp. Ben bir kez verdim fitil başka vermedim bekliyorum yapmasını artık
Kanlı mukuslu ya da yeşil mukuslu ise alerji durumunu gösteriyor genelde inek süt ürünü vs. ya da enfeksiyon sadce mukuslu bende bilmiyorumAyaklarını bisiklet hareketini yaptırırken bile canını acıtırım diye korkuyorumO yüzden tuvaleteğitimi zor benim için bezinde beyaz kuş yemi gibi şeylerde oluyor ama bazen mukuslu da geliyor. Mukuslu olunca ne gibi bi sıkı tı oluyor ki ?
Selamlar tatlım.. Bizimde 6 gündür kakamız yapılmadı. 7-10 güne kadar normal diyor internette ama tabi neden yapmadı diye düşünmeden edemiyorum. Sancısı var ama gazdan mı kakadan mı bilemedim.Selamlar herkes iyidir inşallah. Oğlum geçen haftadan beri çok huzursuz 2 gündür de yüksek derecede ağlıyor. Göğsümde dururdu artık onda da durmuyor. Çarşafa koyup sallıyoruz sonra pusete alıyoruz. Bugün biraz yürüyüşe çıktık ona da iyi gelir diye düşündük ama arabasında durmadı kucağımızda da durmadı. Bu nedir arkadaşlar çarpılmış gibiyim öyle yüksek ve çok ağlıyor ki. Bu saatten sonra kolik olamaz değil mi bu durum?
Biogaia ve metsil kullanıyorum. Yarın da doktora götüreceğiz acaba bir rahatsızlığı var da o yüzden mi ağlıyor diye. Çok üzülüyorum
Merhaba. Ben bugün bu şikayetle oğlumu götürdüm. Sorunuzu görünce yanıtlamak istedim. Yedirdigimiz lifli gıdalardan olabiliyormuş korkmaya gerek yokmuş elma, muz, armut gibiBirde kakada ipliksi uzun şeyler oluyor sizde de oluyormu bunlar nedir ?
Canım selam götürdün mü ne dedi doktor? Valla ağladıklarında ben çaresiz kalıyorum tok gazı yok niye ağlıyor bir yeri mi ağrıyor mahvoluyor insan bi konuşmayı öğrenselerdi yaaSelamlar herkes iyidir inşallah. Oğlum geçen haftadan beri çok huzursuz 2 gündür de yüksek derecede ağlıyor. Göğsümde dururdu artık onda da durmuyor. Çarşafa koyup sallıyoruz sonra pusete alıyoruz. Bugün biraz yürüyüşe çıktık ona da iyi gelir diye düşündük ama arabasında durmadı kucağımızda da durmadı. Bu nedir arkadaşlar çarpılmış gibiyim öyle yüksek ve çok ağlıyor ki. Bu saatten sonra kolik olamaz değil mi bu durum?
Biogaia ve metsil kullanıyorum. Yarın da doktora götüreceğiz acaba bir rahatsızlığı var da o yüzden mi ağlıyor diye. Çok üzülüyorum
Ama bşz daha 2 aylığız sadece anne sütü içiyor benim yediğim şeylerden kaynaklanıyor olabilirmi acabaMerhaba. Ben bugün bu şikayetle oğlumu götürdüm. Sorunuzu görünce yanıtlamak istedim. Yedirdigimiz lifli gıdalardan olabiliyormuş korkmaya gerek yokmuş elma, muz, armut gibi
yapabildin mi tuvalet iletişimi, nasıl gitti rahat uygulayabildin miBenim bebeğim günde iki kere derin uyuyor ama ben tuvalet iletişimi uyguluyorum sadece kaka da ama onun ise yaradığını düşünüyorum çünkü gazı vs uyandirmiuor birde diyelim meme de kucakta uyudu dalana kadar yer değişikliği yok yani başkasının kucağına bile vermem evirip çevirince hemen gözleri açıyor tatlı tatlı bakıyor kanmiyorum gene piş piş yapıp devam eninde sonunda derin uyuyor ortalama 1 saat bekliyorum belki ya da uyuyunca eşim varsa o yatar evde zatenonun kucağına koala gibi bırakıyorum kucakta olunca kız da uyanmiyo iyice dalmış oluyor ordan da pusete pusette kipirdanirsa hemen sallıyorum devam ediyor ortalama 2-3 saat gündüz böyle gece de bizim yatakya aynı ama hiç gazını çıkarmıyorum emince ben bayadir gaz cikarmiyoeum hatta eşim aklına geldikçe yapıyor gündüz yüz üstü egzersiz yapıyorum 5-dk falan orda zaten itelerken kendini çıkıyor gazı gece de bizim yatakta öyle