2022 ikizler burcu anneleri

ah minnoşum foto çekilirken de gülmüş maşallah ona

bizde oldu hatta bi keresinde lavman yaptırdık uff benim için çok zor bi gündü
şimdi biraz zorlanmaya başladığında 1 kaşık zeytinyağı veriyorum tek başına sevmiyo sütüne biberona koyuyorum
zwytinyağı ile hallediyorum dün mesela yine çok ıkındı çok ağladı, göbek fıtığı daha çok çıktı
geceden zeytinyağı verdim bir kaç kere şimdi rahat rahat yapıyo

o zeytinyağından sonra masaj hareketleri bacakları yukarı çekmenin de çok faydası oluyor

ben de epeydir yazamıyorum böyle sorunlarla uğraştığım için aynıydı biliyo musun o kadar çaresiz kalıyodum ki artık yıprandım
galiba bunlar atak haftalarına denk geliyor kuzum, susmadığı sebepsiz ağladığı her an doktora yazdık, ikna olmadık apar topar doktoruna gittik. yok, normal diyor, ikna olmadım youtuneu'dan atak haftaları videoları izledik
bir süre sanırım böyle şimdi geceleri en azından 3-4 saat uykuları görmeye başladık biraz daha iyi gibi ama yarının ne olacağı belli olmaz

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli biz yoğun bakım sonrası evde yaşama alışma ablalı hayata alışma derken her gün birbirinin aynısı şeklinde geçiyor. Arelikom iyi maşallah ama gazlı ve belli saatlerde ağlama krizleri olan bir bebe. Ee tabi abla terörü de var tam uyuyor çocuk yanaktan koccaman bir makas yada şlaappss koccaman öpücük ses vs de vs... uyuyaninca da dalamıyor bana sarıyor emmeye fazla geliyor kusuyor bitmeyen çamaşırlar şeklinde kayboldum sizler nasılsınız bebiskolar nasıllar sıcaklarla aranız nasıl

Kızlar daha kırkımız çıkmadı ama benim kanama dogumdan üc gün sonra tamamen kesilmisti. Sonrasındw kahverengi leke ya da damla seklinde geliyordu. İki gündür taze kan geliyor regl gibi. Ama az tabi günlük ped kullanıyorum aceba normal mi yoksa lohusalıkta taze olunca bi garipsedim. Agrım sızım yok bu arada ?

Eğer bir hafta içerisinde geçerse sıçrama yaşıyorsunuzdur canım, devam ederse merhaba kolik. Anlattıkların o kadar tanıdık ki, doğdu 10. Gün başladı bizim. Ne kucakta duruyor ne arabada, sürekli kendini yay gibi geri geri atıyor. Off o kolik krizi saatlerinde ömrümden ömür gidiyor. Genel olarak da 24 saat mız mız ve ağlak. Ne gece uykusu var ne huzur. Sadece çarşafla salladığımızda duruyor ama sürekli sallanmak istiyor hamakla biraz rahatladık. Gittin mi doktora, ne dedi? Eğer her gün belli saatlerde değilse krizi Gaz sancısı da olabilir sizin
Yaa gerçekten büyük çaresizlik o minik öyle kıpkırmızı olup titreyerek ağlarken birşey yapamamak kolik olduğuna ikna sürecinde ben de çok yıprandım, en son doktor artık bana da sadece sabır sadece sabır dedi yolladı inşallah bir an önce düzelirler
Canımm merhabalar, hepimiz öyleyiz galiba bebek bakımı ve ev işleri arasında kaybolmuş hissediyorum kendimi. Sende bir de ablası var ekstra iş gücü ah şu gaz problemi, bitmeyen emme isteği sonrası reflü aynı saatlerde kriz demişsin siz de kolik yaşıyorsunuz o zaman. Sıcaklar da extra zorluyor, ben klima açıyorum yoksa çok daha huysuz oluyor. Güç bizimle olsun

Evet canım aynen kolik.. arada rahatladigim yapmadıysan aspiratör en üst seviyede... anakucağına yatırıp açıyorum oh misss.. ve yüz üstü çok güzel uyuyor. Çarşaf falandeğil ama memede uyuyor kucakta uyuyor

Emme ve kusma durumu bizdede var ya günde kaç kez üst degistirim yapışık yasiyoruz emiyor kusuyor umuyuyor düzgün hep aglayip susmayinca yine meme istiyor yine kusuyor yarım saatte bir emziriyom çok yoruldum valla çıtçıtlı onluklerden sipariş ettim gelince biraz rahatlarim ağız mendiliyle olacak gibi değil

Aspiratör 2 gün etki etti malesef. Tüm elektronikleri denedik ama yok. Arabada sakinleşirdi şimdi arabaya binince de çok bağırıyor yüz üstü yatırınca extra bağırıyor. Benimki baya kronik ya artık işitme kaybı yaşıyorum galiba, tüm gün ağlıyor ama ben eskisi gibi panik değilim, duymuyor gibiyim bazen hatta tek kalemiz çarşaf bizim ama böyle silkelercesine sallayınca susuyor

Bizim de kolik krizi saatlerimiz aynen anlattığın gibi geçiyor, emme ağlama kusma döngüsü çok sık kısa kısa emdiği için kusuyor işte, hep ön süt alıyormuş. Önlük takmayı denedim ben ama elleri yumruk yapıp sürekli yüzüne sürttüğü için önlükle kendini boğuyordu, tehlikeli diye kullanamadım. İşimiz gerçekten çok zor, bir an önce normal bebek huyuna dönerler inşallah

İnşallah bı yerde gördüm bu halleri iyi diyorlar ele ayağa kalktığı zaman bu günleri ararmisiz hele 2 yaş sendromu varmış zamane bebeleri benim iki kızda yoktu anam bu çok fena herşeyi bunda tecrübe ediyorum.

Sinirlerini sevsinler benimde küçükken yüzünü cizmedi hiç eldiven takmadım büyüdü şimdi gözünü oymaya çalısiyor penceliyor resmen tırnaklarını da kestirmiyor yumruklarını bir sıkıyor açamıyorum

Off evet kiminin çok uzun sürüyormuş bu aksi huysuz halleri. İnşallah bizimki 3 4 ayda bitenlerden olur. Akrabalarım bile illallah dedi, herkes nasıl bebek bu diyor, ilk zamanlar herkes gelip görmek istiyordu, bir gelen bir daha gelmiyor artık. evde yalnızım çoğunlukla, annemi çağırıyorum arada. Bir sürü bebek büyütmesine rağmen o bile çok zorlanıyor. Anlatılmaz yaşanır dediklerinden.

Ahahah ayneeen o eller hiç açılmıyor zatenHatta kolunu bir kilitliyor üstünü bile değiştiremiyorum sinirinin geçip açmasını bekliyorum. Sürekli gergin, kırmızı renk ve ıkınıyor gibi beni de yumrukluyor bir de sen tecrübeliyken zorlanıyorsun, ben bir de tecrübesizim ilk, halimi sen düşün valla bir daha çocuğa falan tövbe ettim ben

Yok kız geçer alalhin izniyle az büyüsün ikinciyi istersin. Bizimkide hastanede doğduğunda beyaz tenliydi şimdi esmer hep sınırlı bı kırmızı sıkıyor kendini kararıyor eller bembeyaz ama yüzü koyu esmere döndü egzamada
bırakmadı bı yakamizi günde bir kere uyuyuruz gündüz sonra akşam 10 kadar uyku yok meme üstünde 10/20 dk uyumayla gözleri açılıyor fal taşı gibi daha bir aylıktı gündüz toplam 3/4 saat uykuyla geceye kadar duruyordu artık ben bayılacak gibi oluyorum onda tık yok

Of aynısı gerçekten. 50 günlük bebek 6 7 saat hiç uyumadığı oluyor, uyusa da 15 20 dk sürekli kıpır kıpır nasıl bebek bunlar ya ne yedik içtik de böyle oldular

Evet canım peki zeytin yağını ne kadar veriyosun ? Ben bugün birde kimyon çayı demledim kendime anne sütündeki gazı alıyormuş hatta oğlumada 2-3 çay kaşığı içirdim sanki o da rahatlattı biraz. Bende bundan sonra akşam yatırmadan önce zaytin yağı vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…