2022 ikizler burcu anneleri

Çok geçmiş olsun canım beni de bu ara rahatsız ediyor bu durum, vakalar çok arttı zaten. Bizimki kadar küçük değildi ama bildiğim biri vardı, maske takarak emzirdi bebeğini, başka odada yattı, annesi baktı hep gün içinde. Bebekte herhangi bir belirti olmadan atlatmışlardı.
Çocuk doktorun nasıl bir yönlendirme yaptı, onu dinlemen en iyisi galiba. Bir de destek olup 24 saat seninle kalıp bebeğine bakabilecek biri var mı?

Malesef bebege bakabilecek kimse yok, esimle ikimiziz, hasta olduktan 3gun sonra ogrendm bn pozitif oldugumu, o surede bebek hep dibimdeydi, yanimda yatiyo ztn, gectiyse coktan gecmistir sanirim, o yuzden cok korkuyorum,
Doktorum emzir bol bol dedi, emziriyorum ama maske takamiyorum, bir iki denedim carpinti yapti cok nefes alamayinca, bide hava sicak
Suan emzirirken kucagimdayken fln surekli kafami baska yone ceviriyorum nefesim gitmesin diye

Çok geçmiş olsun canım zor ya normalde bile emzirirken su içinde kalıyorum maske dhaada zorlar insanı inslalh bebise bulaşmadan tez zamanda atlatırsin

evet ve hıçkırığı o kadar uzun sürüyo ki besliycem besleyemiyorum

Bende 1 çay kaşığı anca veriyorum ilk zamanlar acaba bağırsakta tembelliğe neden olurmu diye korkmuştum ama doktorda verebilirsin dediğine göre sorun yok demekki

Oğlum 43 günlüktü eşim covid oldu bebeğime de geçti canım 1 gün ateşlendi tetkiklerini yaptırdık bol bol emzir dediler 3 doz aşılıydım en son Mart ayında yaptırmıştım sıkıntı yaşamadık şükür geçti gitti

Kızlar tam alıştık derken bizde yine meme reddi başladı anlamıyorum herkesin bebesi hem biberon hem emzik hem meme alırken benim bebe neden böyle değişik
En fazla 5 dk emip bırakıyor sizin bebeklerin memede kalma süresi ne kadar doymuyor diye üzülüyorum. Geçen salı gittik tartıldık bu salı tekrar götüreceğim 1 haftada ne kadar kilo alıyor görmek için

Canım doymadığından emin misin? Benim oğlum da doğduğundan beri çoğunlukla 5 dk emiyor sadece, doktora sorduğumda yeterli dedi. Kilo alımı hep normal gidiyor. Biberon isteyip ağlıyordu ilk ay, memeyi ittirip hiç istemiyordu, o zaman biberonu bıraktık doktorun önerisiyle. Memede kalma süresi hala kısa ama reddetmeyi de yaşadığım için kısa emmesiyle farklı şeyler

O kadar iyi anlıyorum ki bizim durum tamda. Eşim sağlık çalışanı gece nöbette oluyor ikisiyle de ben uğraşıyorum yüksek oranda ama sağlıklı olsunlar yeter ki yoğun bakım süreci geçirdik 2 saatlik uyku ile yaşıyorum gözüm halenüzerinde. Yattığı yerde ağlamıyor eşim alarm gibi diyor agagaga al beni diye resmen bağırıyor

Canım benim bizim durumların aynısı yazdığın herşey. Reflu yatagimiz var çünkü yan harici gece uyutamuyorum kustuğu için . Hıçkırık tutuyor kusuyor ve yine meme emiyor yine yine yine

5 dakika bile olsa emiyorsa meme reddi değildir bence
Zamanla bebekler daha kuvvetli emdikleri için çabuk boşaltıyorlarmış memeyi bizim de emme süremiz kısaldı bir de ben şunu fark ettim
Bebeğim memedeyken mesela 5 dakika sonra itiyor bırakıyor istemiyor hemen omzuma koyuylrum gazını çıkarıyorum gazı oldugu için emmek istemiyor çıkarıyorum gazı sonra tekrar meme veriyorum o şekilde alıyor bu da yeni başladı bizde çok gaz yapan şeyler de yememeye dikkat ediyorum ama anladım

Kızlar selam bir süredir takip edemedim kayınvalidem yanımdaydı 2hafta kaldı ailelerden uzakta olunca birinin yanımda olması iyi geldi sanki bir de yemek derdim olmadı o iyi oldu
Benim kanamam hala devam ediyor taze kan şeklinde şöyle ki 2haftadan sonra kanamam kesilmişti sarı akıntı gibi geliyordu ama birden 40ıma doğru adet görüyormuş gibi başladı anlamadım 15gündür de devam ediyor yaklaşık epey azaldı ama, doktora sordum adet olduğunu zannetmiyorum dedi ama muayene olmadım. Böyle durumla karşılaşan var mı adet ni görüyorum anlamadım gelecek ay anlaşılır herhalde öyle olsa da ama çok çok uzun sürdü

Benim durum aynı gece uykusuzluktan gözlerim hem kaşınıyor hem yanıyor bişi batıyor gibi bugun şükür randevu buldum gidicem kan çanağına döndü resmen allh kolaylık versin valla çok zor bı süreç atlatırız inşallah

Yarın sağlık ocağına tartılmaya götüreceğim canım 1 hafta önce 15 dk emen çocuk ne oldu da 5 dk ile yetiniyor doyuyor mu diye tereddütteyim. Önce emiyor 4-5 dk sonra huzursuzlanıp bırakıyor memeyi ağlama olmuyor genelde 5 dk sonunda ağzını sımsıkı kapatıyor. Aç diye bir iki kere mama vereyim dedim onu da 30-40 cc zor içiyor anlamadım gitti
Bende öyle yapıyorum canım gaz olduğunu düşünüp omzuma alıyorum ama memeyi tekrar verdiğimde istemiyor malesef

Git gide daha az sürede doyuyorlarmış canım sen göğüslerinin şişkinliğinide dikkate al. Bana bir arkadaşım 2. Ayın sonunda 5 dk emmeye başladı doktora görürdüm doktor normal artık o kadar sürede daha fazla çekip doyuyor dedi diye iletmişti. Çok şaşırdım duyunca..

Selam kızlar
Bayağıdır yoktum
Bebekle alışma süreci bayram memlekette kayınvalide yanında kalma derken telefonun yerini unuttum
Eşim korona oldu geçen hafta bize geçmedi çok korktum ama şuan daha iyiyiz
Sizlere bir sorum var bebeğiniz ilk ay ve ikinci ay ne kadar kilo aldı benim kız sarılıktan dolayı çok yavaş kilo almıştı bu ayda bugün tarttırıcam sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…