Eğer bir hafta içerisinde geçerse sıçrama yaşıyorsunuzdur canım, devam ederse merhaba kolik. Anlattıkların o kadar tanıdık ki, doğdu 10. Gün başladı bizim. Ne kucakta duruyor ne arabada, sürekli kendini yay gibi geri geri atıyor. Off o kolik krizi saatlerinde ömrümden ömür gidiyor. Genel olarak da 24 saat mız mız ve ağlak. Ne gece uykusu var ne huzur. Sadece çarşafla salladığımızda duruyor ama sürekli sallanmak istiyor
hamakla biraz rahatladık. Gittin mi doktora, ne dedi? Eğer her gün belli saatlerde değilse krizi Gaz sancısı da olabilir sizin
Yaa gerçekten büyük çaresizlik o minik öyle kıpkırmızı olup titreyerek ağlarken birşey yapamamak
kolik olduğuna ikna sürecinde ben de çok yıprandım, en son doktor artık bana da sadece sabır sadece sabır dedi yolladı
inşallah bir an önce düzelirler
Canımm merhabalar, hepimiz öyleyiz galiba bebek bakımı ve ev işleri arasında kaybolmuş hissediyorum kendimi. Sende bir de ablası var ekstra iş gücü
ah şu gaz problemi, bitmeyen emme isteği sonrası reflü
aynı saatlerde kriz demişsin siz de kolik yaşıyorsunuz o zaman. Sıcaklar da extra zorluyor, ben klima açıyorum yoksa çok daha huysuz oluyor. Güç bizimle olsun