- 5 Mart 2021
- 5.796
- 8.681
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.581
Saçmalık gerçekten.. Buralar çok sıcak pazartesi birde extra sıcak vardı. Haftalar öncesinden doktor randevusunu en erken saate aldım ki sıcağa kalmayalım. 09:15 gibi muayene bitti. Kalça ultrasyonu istedi. 11:10 a randevu verdiler. Neyse hadi bekledik onu bir tur emzirdim bebeği. Hastanede içimde bekleyemiyorsun çok kalabalık maske takan sayısı az.. Mecbur dışarda bekledik.. Çektirdikten sonrada sonucu göstermek için gereksiz yere 1 saat bekletti doktor. Özel hastane birde.. Sağlık ocağı ara tatile girdi. Birde aşı için orda bekledik. Tam sıcakları yedik. Kimse seni beni 40 günlük bebeği düşünmüyor..Bende 40. Günü gittim çektik ama erken yinede bir ay sonra tekrar gel dedi manyak Dr akşama kadar ultaron Dr siradi bekledik madem erken niye çektiriyon perişan olduk haatane köşelerinde bide bir ay sonra tekrar o ceremeyi cekecez
Ben hiç duymadım kuşum, bebeklerde olmuyor diyorlardı....Kızlar çevrenizde bebeği korona olan var mı duydunuz mu böyle bişi ne oluyo nası oluyo
Bize de bişey söylemediler.. Ne zaman bakılıyor kızlar, bir de hangi birim bakıyor. Çocuk cerrahisimi?Kızlar kalça çıkıl muayenesi icin doktor gün falan vermedi hicbir sey de söylememişti ben ne zaman gideceğim ya ? Böyle iş mi olur
Çocuk doktoruna gittik biz oradan o yönlendirdi ultrasonaBize de bişey söylemediler.. Ne zaman bakılıyor kızlar, bir de hangi birim bakıyor. Çocuk cerrahisimi?
mastit başlangıcı sanırım buGünaydın kızlar dün sol gögsümde şişlik oldu yanıyor ve acıyor. Dün sıcak uygulama yaptım, duşa girdim, masaj yaptım pompa ile biraz sağdım üstüne emzirdim ama halen daha geçmedi. Aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
ben yaptırmadımKızlar bebişlerinize 40 mevlüdü okuttunuz mu? Sorma sebebim hediyelik neler yaptırdınız?
Aynı valla eltim sakinmis vermemiş bunlar herşeyi benimkide yaşamaya çalışırlar bende günah torunlaridir sevsinler dedim afedersiniz bokunu çıkardılar uyku düzeni bizimde yok kucağında uyuyor dedim kokunuza alıştı çocuk beşik istemiyor kucakta uyuyup uyaniyor bana diyor sen yatağında yatiriyon ondan dedim siz böyle uyutuyorsunuz mecbur yanıma aliyom beşikte durmuyor diye yani yine ben suçluyum korkuyorum çocuk beni değil onu annesi bilecek elektrik ana kucağı var bı koydurmadi alışsın ne gerek varmış kaldır ortadan diyor dedim öyle diye diye kız alismadi dursun ortada gidip gelip koycam kucaktan iyidir eşimede dedim biraz böyle yaparsa vermem bidaha haberleri olsun kırmak istemiyorum bazen çok zorluyorlar beni otoriterlimi kuramadım çocuğumda onlara göre yaşıyoruz resmenAsıl şimdi daha çok yeni gerçekten bunu yapmak zorundasın benim kayinvaldem de öyle bir şey denemeye kalktı yani kalablik bir aile ve ben gündüzleri sadece emzirebiliyordum çocuk elden ele deli gibi ağlıyor ne uyku saati belli ne düzeni var aman sakiniyo demesinler diye ses çıkarmıyordum sonra dedim anne içgüdüsu bu sevgi bile olsa birşeyle ters sonuçta çocuk ağlıyor annem nerde diye düşünüyor belki ben onu alamıyorum nasıl bir hayal kırıklığı olur cocukta bazen alttan bazen direk söyledim aldim bebeği kırılan kırılsın 60 yaşıma gelince benim bebegiminin bebekligi geçince bı önemi olmicak sonuçta kim nnssil şimdi ben istersem veriyorum sadce 5-10 dk seviyorlar alıyorum sadece ben uyutuyorum sadece ben banyo yaptiriyorum sadece ben alt değiştirme ve giydirme yapıyorum ihtiyacım olursa ekstra sadece yardım istiyorum o kadar
Ben okutmadim kaynana evindeyim depresyondayim bide onun sülalesini besleyemem yemegiydi tatlisiydi gittiklerinde bide ev temizliği kendi evimde olsam belki yapardım ama burda yook ordu gibilerKızlar bebişlerinize 40 mevlüdü okuttunuz mu? Sorma sebebim hediyelik neler yaptırdınız?
Aynı ben 8.50 aldım randevuyu içeri 9 buçukta girdik ultrason 1 buçukta verdi biz 2 buçukta anca girdik bide Dr göstermek için tekrar sıra aldık bekledik eve geldimde 4 olmuştuSaçmalık gerçekten.. Buralar çok sıcak pazartesi birde extra sıcak vardı. Haftalar öncesinden doktor randevusunu en erken saate aldım ki sıcağa kalmayalım. 09:15 gibi muayene bitti. Kalça ultrasyonu istedi. 11:10 a randevu verdiler. Neyse hadi bekledik onu bir tur emzirdim bebeği. Hastanede içimde bekleyemiyorsun çok kalabalık maske takan sayısı az.. Mecbur dışarda bekledik.. Çektirdikten sonrada sonucu göstermek için gereksiz yere 1 saat bekletti doktor. Özel hastane birde.. Sağlık ocağı ara tatile girdi. Birde aşı için orda bekledik. Tam sıcakları yedik. Kimse seni beni 40 günlük bebeği düşünmüyor..
Nasıl yaa Konya’da değil miydiniz kayınvalidenle falan…ben karıştırdım mı acabaKeske görev olsa 4 sene çeker giderdik eşimin ailesi burda ve artık işi bırakıp buraya yerleselim diyor
Benimki nerdeyse 10 gündür böyle valla artık kafayı yemek üzereyim kucakta dolanıyor az uyuyp uyanıyor daha çare bulamadım benKızlar oğlum yaklaşık 1 haftadır oğlum uykuya dalmakta zorlanıyor gece 1 2 saat ancak uyuyor sonra sürekli dalıp dalıp uyanıyor gün boyu uyanık diyebilirim. Uyuyamadığı için de huzursuz ağlama halinde sürekli. Böyle olduğunda ne yapıyorsunuz uykuya dalması için n ne yapabilirm çaresiz kaldım
Yok canım ben konyadayim kaynanam burda oturmuyor başka şehirde eşim Suriye'de ben ord burda Sürünüyorum evim konyadaydi tayinciyiz diye topladım riskli hamilelik gecirdim annemlerin orda kalınca evi toplayalım dedik depoya kaldırdım doğuma denk geliyor diye ama görev yeri yine Suriye cikinca bizimki artık dellendi işi birakacam diyor 5 yıldır ayriydik zaten şimdi kaynanamlarin orda ev alalım artık burda kalalım diyor bakalm bende istemiyorum işi birakmasinida kriz var bıraksa bu saatten sonra ne iş yapacak çoluk çocuk pişman olursun diyirum geri dönüşüde yok stresliyim herşey ustuste geldiNasıl yaa Konya’da değil miydiniz kayınvalidenle falan…ben karıştırdım mı acaba
Ne yapacağız bu şekilde bilmiyorum valla. Atak vs zamanları mı diyeceğim ama onları da hiç takip etmiyorum benBenimki nerdeyse 10 gündür böyle valla artık kafayı yemek üzereyim kucakta dolanıyor az uyuyp uyanıyor daha çare bulamadım ben
Ama o dediğin gibi annesi onu bilcek olmuyor merak etme bebisin seni biliyor ve kim ne yaparsa yapsın seninle aranıza kimse giremiyor hem sende de meme var sende memede uyutmaya alıştır zaten sürekli emiyorlar yatak odasında emzirip her biri geldiğinde memede uyuyor uyandırma dersinAynı valla eltim sakinmis vermemiş bunlar herşeyi benimkide yaşamaya çalışırlar bende günah torunlaridir sevsinler dedim afedersiniz bokunu çıkardılar uyku düzeni bizimde yok kucağında uyuyor dedim kokunuza alıştı çocuk beşik istemiyor kucakta uyuyup uyaniyor bana diyor sen yatağında yatiriyon ondan dedim siz böyle uyutuyorsunuz mecbur yanıma aliyom beşikte durmuyor diye yani yine ben suçluyum korkuyorum çocuk beni değil onu annesi bilecek elektrik ana kucağı var bı koydurmadi alışsın ne gerek varmış kaldır ortadan diyor dedim öyle diye diye kız alismadi dursun ortada gidip gelip koycam kucaktan iyidir eşimede dedim biraz böyle yaparsa vermem bidaha haberleri olsun kırmak istemiyorum bazen çok zorluyorlar beni otoriterlimi kuramadım çocuğumda onlara göre yaşıyoruz resmen
Bende bilmem onları bizimki kaynana sayesinde oldu kucakta uyuyup uyandirdilar çocuk düzen tutmadı emzirip koyuyordum yerine sevecez diye bırakmadılar kucaklarından şimdide inmek istemiyo artık kucakta beğeniyor gezmek istiyorNe yapacağız bu şekilde bilmiyorum valla. Atak vs zamanları mı diyeceğim ama onları da hiç takip etmiyorum ben
Ailesi evlendimden beri bırak diyordu gel buraya diye ben istemedim iş yok adam başka şehirlerde çalışmış hep evlenince mi akıllarına gelmiş özlemek niyetleri beraber yaşamakAma o dediğin gibi annesi onu bilcek olmuyor merak etme bebisin seni biliyor ve kim ne yaparsa yapsın seninle aranıza kimse giremiyor hem sende de meme var sende memede uyutmaya alıştır zaten sürekli emiyorlar yatak odasında emzirip her biri geldiğinde memede uyuyor uyandırma dersinaslında eşin işini bırakıp temelli dönmek istiyor ise zaten 0 dan baslicak neden başka şehri dusunmuyor ki
Sadece bende mi var bu durum acaba diyordumKızlar oğlum yaklaşık 1 haftadır oğlum uykuya dalmakta zorlanıyor gece 1 2 saat ancak uyuyor sonra sürekli dalıp dalıp uyanıyor gün boyu uyanık diyebilirim. Uyuyamadığı için de huzursuz ağlama halinde sürekli. Böyle olduğunda ne yapıyorsunuz uykuya dalması için n ne yapabilirm çaresiz kaldım
Süpürge sesi bende iki kere işe yaradı sonra alıştımi ne şimdi onuda istemiyor aynı şekil benimde kolum tutmuyor bide omzumda yırtık vardı iyice arttı agrisiSadece bende mi var bu durum acaba diyordumbenim oğlum da 1 haftadır bu şekilde.
Gün içinde 10dk ancak uyuyor geceleri de saat başı uyanık. Elektrikli ana kucağında uyurdu şimdi onu da kabul etmiyor sürekli kucağımızda kollarım tutmuyor artık. Atak dönemi olabilir yazıyor nette ama bilemiyorum. Bebek uyutucu diye bi App var ordan sesler açıyorum süpürge sesi, pış pış falan onunla dalıyor bazen başka bi yol bulamadım.