2022 ikizler burcu anneleri

Bizim 39günlükken yapıldı kalça çıkıklığı ultrasonu. 1 ayı dolduktan sonra yapılıyor dedi doktor bize

Bizim 39günlükken yapıldı kalça çıkıklığı ultrasonu. 1 ayı dolduktan sonra yapılıyor dedi doktor bize
Allah Allah neye göre böyle diyorlar herbiri ayrı bişi valla artık ben bekliycem zaten düzgün Dr yok Konya'ya gittimde orda baktirirm düzgünce ne burda sabah 8 de çıktık evden 4 ye geldim her yerim tutuldu hastane köşelerinde rabbim düşürmesin ama sıra beklemek çok zor giren çıkmıyor bir Dr herkese yetişmeye çalışıyor koca hastane Dr yok olanda zamanında gelmiyor bir bucukta ultrason randevumuz vardı biz içeri 2 buçukta girdik artık millet isyan cikaracakti kapıda sürekli anosn veriliyor maske takın sosyal mesafeyi koruyun diye ama sıra aldı başını gitti sıcak biyandan öldük valla özel de yok burda aman canım konyam valla ben nasıl dayanacam burda bilmem bide evi buraya taşıyalım diyor bizimki Allah'ım bian önce Suriye'den donsunlerde bende evime gideyim

Amin canım benim inşallah inşallah eşin döner sen de rahat edersin biraz bekler öyle yaptırırsın sen de sıkıntı çıkmaz zaten umarım. Hastaneler öyle ya malesef maske takan kişi bulmak imkansıza yakın artık. Bu arada günlerimiz de aynıymış

Korkma canım bebeklere bişi olmaz Allah'ın izniyle onun ateşi vardı ondan götürmüşler sen için rahat etmiyorsa bı ara ebeyi yada aile hekiminizi sor gerek görürse götür aklında kalmasın çok geçmiş olsun ortalık kırılıyor bu illetten tekrar geri başladı kurtulamadik

Amin. Canım isnallh valla hergun dua ediyorum çok zor kuzuşum hep kucakta dolanıyor babaannesi sahip çıktı vermiyor bana sıkılınca yorulunca getiriyor dhaa ben onun kadar kucağıma almadım en ufak şeyde hemen kucağa alıyor ağlıyor diye halbuki kız mizildaniyor sadece birak bı dursun yok banyosuna karışır kıyafetine karışır uyumasına karışır izne gelince diyecem eşime böyle olmaz uyumaya odaya girerim huysuzlanir ağlamaya başlar bakiyom hemen gelir alır kucağına susturmaya çalışır alır götürür mal gibi kalırım öyle bide işine gelmeyince duymazdan gelir söylerim takılırım peşine hiç duymaz alır gelirim kızımı yine aynı geçende bal sürdü kızın ağzına deli oldum susmuyor diye annesiyim ver bana ben sustururm valla bıktım lohusaligimdan bişi anlamadım

Bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar ya çok can sıkıcı çocuğunu en iyi sen bilirsin bu kadar müdahale etmese keşke kayınvaliden. Lohusalık bir taraftan kayınvalide bir taraftan desene

Canım Konya’m diye ağlıyorum ben de sürekli neresi orası? Aklımda bi yer geçiyo ama

Aman dikkat edin valla her yer kaynıyor herkes hasta. Doktor ateş takibi yap dedi ben de öyle yapıyorum şimdilik

Canım Konya’m diye ağlıyorum ben de sürekli neresi orası? Aklımda bi yer geçiyo ama
Sendemi konyalisin ben yozgat'tayim şuan doğumu iyiki Konya'da yapmışım 10 günlükken çıktım geldim buryaa bildin kasaba bide bizimki burdan ev alalım diyor kulak testinden gecemedik Kayseri Ankara'ya sevk ediyordu bu yüzü içinde Dr yoktu bayramda Çorum'a gidelim dediler bende eşime dedim en ufak şeyde böyle şehir şehir gezecekmiyiz daha bebeğimiz bir aylıktı bir ömür yaşanmaz burda valla ben napacam

41. Gün çekildi. Erken vs denmedi. Hatta doktor bakalım dedi.

Evet canım ceviz gibi sertlik oluşmuştu o gögsümü daha çok emzirdim sağdım geçti şükür ama çok zormuş ya inşallah olmaz bidaha öyle

Benim ilk kez başıma geldi ama çok acıdı canım ya emzirirken bile içinde cam kırıkları var gibiydi şükür şimdi hafifledi duşta masaj yaptım sık sık emzirip sağdım o kitle gitti şükür İnşallah seninde tekrarlamaz canım

Canım bizimkide öyleydi yanakları kupkuru pul pul olmuştu ben mustelanın atopik nemlendiricisini kullanıyorum. Günde 3-4 kere yüzünü pamukla silip nemlendirici sürüyorum hatta bazen uyurken bile kaşınıyor o zamanda kaşındığını gördükçe sürüyorum. Bu arada bizde bebeği tuzlarlar daha önce duydunmu bilmiyorum ama tuzlandıktan sonra kuruluğu ve egzaması çok hafifledi kalmadı gibi. Deniz suyununda atopik ciltlerde yani egzamada baya etkili olduğu söyleniyor canım aklında bulunsun.

Bizimde kalça ult. Baktı ama tekrar çağırması hafta 30 unda gitmiştim
Canım yasadiklarin zor ama bence artık tepki göstermenin zamanı gelmemiş mi sonuçta o çocuğun annesi sensin ve onun sesi olmak zorundasın onu korumak zorundasın herkes kendi çocuğuna baksın lütfen şimdi demezsen birşey ileride çok daha kötüsü olur bırak aranız bozulsun evladından kıymetli mi verme kimseye istemediğin surece bebeğini kimse sana sormadan ne yikayabilir ne ağzına birsue sürebilir ne besleyebilir ne de sevebilir nasil seni kimse gelip şap şap opemiyorsa çocukta bir insan ona da yapamazlar şimdiden koy sınırını

Orda mı yaşamak zorundasınız Yozgat’ta kaç sene oluyor görev? Üfff küçük yerde yaşamak aşırı zor survivor şartları oluyo. Allah kurtarsın ne diyim(((

Orda mı yaşamak zorundasınız Yozgat’ta kaç sene oluyor görev? Üfff küçük yerde yaşamak aşırı zor survivor şartları oluyo. Allah kurtarsın ne diyim(((
Keske görev olsa 4 sene çeker giderdik eşimin ailesi burda ve artık işi bırakıp buraya yerleselim diyor

Bu saatten sonra tavrımı koysam fayda edermiki ama deneyeceğim artık olmuyor gerçekten böyle ne yapacağımı şaşırdım

41. Gün çekildi. Erken vs denmedi. Hatta doktor bakalım dedi.
Bende 40. Günü gittim çektik ama erken yinede bir ay sonra tekrar gel dedi manyak Dr akşama kadar ultaron Dr siradi bekledik madem erken niye çektiriyon perişan olduk haatane köşelerinde bide bir ay sonra tekrar o ceremeyi cekecez

Bu saatten sonra tavrımı koysam fayda edermiki ama deneyeceğim artık olmuyor gerçekten böyle ne yapacağımı şaşırdım
Asıl şimdi daha çok yeni gerçekten bunu yapmak zorundasın benim kayinvaldem de öyle bir şey denemeye kalktı yani kalablik bir aile ve ben gündüzleri sadece emzirebiliyordum çocuk elden ele deli gibi ağlıyor ne uyku saati belli ne düzeni var aman sakiniyo demesinler diye ses çıkarmıyordum sonra dedim anne içgüdüsu bu sevgi bile olsa birşeyle ters sonuçta çocuk ağlıyor annem nerde diye düşünüyor belki ben onu alamıyorum nasıl bir hayal kırıklığı olur cocukta bazen alttan bazen direk söyledim aldim bebeği kırılan kırılsın 60 yaşıma gelince benim bebegiminin bebekligi geçince bı önemi olmicak sonuçta kim nnssil şimdi ben istersem veriyorum sadce 5-10 dk seviyorlar alıyorum sadece ben uyutuyorum sadece ben banyo yaptiriyorum sadece ben alt değiştirme ve giydirme yapıyorum ihtiyacım olursa ekstra sadece yardım istiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…