Bnde çok yaşadım hatta bir göğüsum mastit ucundan döndü o göğüsum hala daha az süt verir önceden diğer göğüs e göre daha çok süt verirdi ama senin o seviyede değildir halsizlik ateş vs oluyor
kesinlikle sagip depola ve bence sıcak değil de soğuk iyi geliyor yani sağım sonrası soğuk kompres sağım öncesi ılık damar açmak için iyi , ama sağım yaparken de sonuna kadar yapma bu sefer sanki vücut sürekli süt lazım diyip tekrar dolduruyor rahatlat bırak 10-20 CC ya da Max 3 dk gibi birde havluya birşeye elle sağım yap c şeklinde ama o c şeklini sürekli değiştir o sırada sertlik olan tıkanık damarlara yerlere bastır ki açılsın yumuşayınca hafif tıkanık serlikler gelir eline, elle sağım videoları bakabilirsin sanırım hamileliğimin başından beri 8-9 kere yasamisimdir o çok kötü olduğu zamanlarda pompa bile cekememisti de eşim bastırarak masaj yapıp açmıştı bütün damarlar tıkanmış sonra zaten hic o kadar beklemedim ama o zaman full rahatlatmak için bitirirdim memede sutu iki saate gene aynı olurdu sonra tazdik sertlik vs oluyo bebek te emmek istemiyor