2022 ikizler burcu anneleri

Biz aşımızı dün olduk vee bugün 40 günlüğüz. Çok şükür aşı da fazla ağlamadı. Boy ve kilosu da gyet iyi.
Sizinki nasıl geçti kuzum
Bizde dün olduk aşımızı minnoşum biraz ağladı. 8 Ağustos gibi de verem aşısı olucak büyük ihtimal. Dün çok sıcaktı. 8:30 da evden çıktık. Öğlen 2 idi eve geldiğimiz. Özele gidiyoruz ama devletten hiçbir farkı ayrıcalığı yok. Küçücük bebekle insanı saatlerce gereksiz yere bekletiyorlar. Boy, kilo iyi ultrasyon normal çıktı

Ay tamamen yanlış anlamışım fıtık için bir yöntem sandım çok güldüm kendime
Önceden kolik diye bir tabir yokmuş sanırım. Anneme diyorum ilk defa duyuyorum böyle birşey diyor. Biz desiğün gibi neler neler duyacağız daha
Kolik dwmiyorlarmış da huysuz diyorlarmış. Anneannem bizimkini gördükçe kendi gençliğindeki komşularının oğlunu anlatıp duruyor ne huysuz bebek derdik hep ona, sürekli çığrınırdı diyor

Boncuk benim canım

Önceden kolik diye bir tabir yokmuş sanırım. Anneme diyorum ilk defa duyuyorum böyle birşey diyor. Biz desiğün gibi neler neler duyacağız daha
Yoktu tabi benim kızım belli bir saatte ağlardı 1 saat hiç susmaksızın nazar oldu herhalde deyip okutmuştukşimdi kolikler ataklar bazen cahil olmak daha mı iyiydi diye düşünmüyor değilim

Aynı sıkıntı bizde de var hergün duş aldırıyorum ama geçmiyor bazen çok kızarıyor benle temas edince elini yüzüne falan sürünce çoğalıyor bugün doktor isilik dedi krem verdi

Canım bu pütürlükler normal diye biliyorum. Anne sütü süren varmış geçiyormuş bir dene istersen bir de saf gül suyu önermişti doktor

Benim kızımda da aynısı oldu bi kez oldu dr sensiderm krem verdi geçti. Tekrarlıyo mu? Bi de niye oluyormuş bir şey dedi mi doktor? Bana sık banyo az kıyafet dedi
Canım atopik ciltler 2 yalına kadar devam ediyormuş cildini sürekli nemlemdirmek gerekiyor. Organik deterjan ile kıyafetleri çift durulama yapmak gerekiyor. Bu arada deniz suyuda atopik ciltlere iyi geliyormuş. Bizde babanın cildide çok hassas sanırım ailede yatkınlığın olması da etkiliyor

Yoktu tabi benim kızım belli bir saatte ağlardı 1 saat hiç susmaksızın nazar oldu herhalde deyip okutmuştukşimdi kolikler ataklar bazen cahil olmak daha mı iyiydi diye düşünmüyor değilim
Hoşgeldin baby, uzun zamandır yoktun
Ablama diyorum şimdi kolik diyorlar aralıksız ağlayan bebeklere diye biz ona edepsiz/huysuz diyoruz diyo:)
Bir tane atasözü var tam da dediğin gibi. "ıgnores ıs bless" cehalet lütufdur diye :)

Canım zaman zaman ben de yaşıyorum ancak sağınca rahatlıyorum. Sağmazsan göğüs rahatlamazsa ateş yapar demişti annem.
Eline sertlik geliyor mu? Sağarken ya da emzirirken sertlik gelen yere masaj yap bol bol su tüket.

Bnde çok yaşadım hatta bir göğüsum mastit ucundan döndü o göğüsum hala daha az süt verir önceden diğer göğüs e göre daha çok süt verirdi ama senin o seviyede değildir halsizlik ateş vs oluyor kesinlikle sagip depola ve bence sıcak değil de soğuk iyi geliyor yani sağım sonrası soğuk kompres sağım öncesi ılık damar açmak için iyi , ama sağım yaparken de sonuna kadar yapma bu sefer sanki vücut sürekli süt lazım diyip tekrar dolduruyor rahatlat bırak 10-20 CC ya da Max 3 dk gibi birde havluya birşeye elle sağım yap c şeklinde ama o c şeklini sürekli değiştir o sırada sertlik olan tıkanık damarlara yerlere bastır ki açılsın yumuşayınca hafif tıkanık serlikler gelir eline, elle sağım videoları bakabilirsin sanırım hamileliğimin başından beri 8-9 kere yasamisimdir o çok kötü olduğu zamanlarda pompa bile cekememisti de eşim bastırarak masaj yapıp açmıştı bütün damarlar tıkanmış sonra zaten hic o kadar beklemedim ama o zaman full rahatlatmak için bitirirdim memede sutu iki saate gene aynı olurdu sonra tazdik sertlik vs oluyo bebek te emmek istemiyor

Hoşbuldum canım giremiyorum fırsat bulupta fazla ev işi yemek bebek akşam nasıl oluyor anlamıyorum

Bizimde yüzümüzde çıkmıştı böyle canım doktora gittiğimizde atopik dermatit dediler mustelanın atopik serisini aldım onu kullanıyorum
Bizimkine de önce isilik simdide egzama dedi mustelayi kullan dedi nemlendir bol bol ama bizimkinin yüzü çok kurudu hematen vermişti acildeki Dr o biraz dindirdi ama bu seferde yüzü kupkuru oldu yünlü giydirmiycekmisim kıyafetlerini granül sabunla yıkayıp çift durulama yapcakmisim kalça cikikligi için gittinizmi kızlar biz dün kırkı çıktı gittik erkenmis yinede baktılar ama bir ay sonra tekrar gel dedi

Kızlar çevrenizde bebeği korona olan var mı duydunuz mu böyle bişi ne oluyo nası oluyo
Arkadaşımın oldu canım iki aylıktı hastanede kaldılar iki gün şükür iyi çıktı serum takmislardi bebeğe kendisinde pek bişi yoktu

Aynı sıkıntı bizde de var hergün duş aldırıyorum ama geçmiyor bazen çok kızarıyor benle temas edince elini yüzüne falan sürünce çoğalıyor bugün doktor isilik dedi krem verdi
Hangi kremi verdi bizimki isilik diyip bepontol bide hematen dedi sürüyorum dün gittimde egzama dedi bol bol nemlendirici sur mustelaninkini dedi bende anlamadım ama yüzü çok kaşınıyor elleri sürekli suratında çiziyor önceleri eldiven takmazdim bı cizigi yoktu suratında şimdi iki gündüz acayip cizikli bildin tırmalıyo kasimaya çalışıyor krem surdumde uysal duruyor öyle izin veriyor surmeme demekki rahatlıyor ay gecer inşallah bian önce düzgün opemedim yavrumu

Arkadaşımın oldu canım iki aylıktı hastanede kaldılar iki gün şükür iyi çıktı serum takmislardi bebeğe kendisinde pek bişi yoktu
Canım biliyo musun niçin kaldırdılar hastaneye? Bişi olur da anlamam diye çok korkuyorum. Ateşi yok ama halsiz ve öksürüyor. Karantinadayım ama yine de götürücem ama ateşi olmadan götürmem saçma olur galiba. Dr ateş önemli dedi

Kızlar kalça çıkıl muayenesi icin doktor gün falan vermedi hicbir sey de söylememişti ben ne zaman gideceğim ya ? Böyle iş mi olur
Ben dün kirkimiz çıktı baktırdım açıklık vardı bana 1 ay sonra tekrar gel dedi normalde 2 aylıkken bakiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…