2022 ikizler burcu anneleri

40'a 2 kala bazı şeyler değişecek mi göreceğiz bakalım 😊 Gazını çıkardığım halde hala karnından pat pat ses geliyor. Çok sık banyo yaptıramıyırum annemlere geldim yayla evindeyiz serin buralar. Yüzündeki pütürcükler azaldı ama tam geçmedi geçen haftaya kadar pürüzsüzdü birden oldu sıcağa geldik sonra yaylaya çıktık. İnşallah geçer
Bizden önce 40ı çıkanlardan güzel haberleri alırız inşallah 😂bir umutla bekliyorum ben de 😍 gaz sorunu erkek bebeklerin çilesi galiba herkes öyle söylüyor 😔

Merhaba Kızlar,
Günler o kadar hızlı geçiyor ki buraya gelip yazmak aklıma ancak geldi :)
Yazışmaları okudum, kolik annelerine Allah kolaylık versin. Minnoşlar biraz sizi yoracak ama geçecek canım anneler.
Biz de oğluşla 35 günlük olduk... Pzt günü aşı için ocağa gideceğiz. Umarım çok canı yanmaz :KK43: Bakalım kaç kilo almış. Ağırlaştığını hissediyor insan tabi o kadar kolda tutunca :)

Kızlar birşey soracağım. Bebişin alnı çok kurudu, sizler bebişin yüzüne bir nemlendirici sürüyormusunuz?
Ben yüzüne saçına kulak arkası ve geri kalan heryerine zeytinyağı sürüyorum kaç kere deri attik hala kaslari ve arası kabarik soyulacak belli 🙄

Merhaba Kızlar,
Günler o kadar hızlı geçiyor ki buraya gelip yazmak aklıma ancak geldi :)
Yazışmaları okudum, kolik annelerine Allah kolaylık versin. Minnoşlar biraz sizi yoracak ama geçecek canım anneler.
Biz de oğluşla 35 günlük olduk... Pzt günü aşı için ocağa gideceğiz. Umarım çok canı yanmaz :KK43: Bakalım kaç kilo almış. Ağırlaştığını hissediyor insan tabi o kadar kolda tutunca :)

Kızlar birşey soracağım. Bebişin alnı çok kurudu, sizler bebişin yüzüne bir nemlendirici sürüyormusunuz?
Pazartesi bizimde aşı var 😊 nerdeyse 40 günlük oldu bebişlerimiz 😍 Ayrıca kalça ultrasyonuda pazartesi olacak.. Bende birkaç zamandır emzirirken kolum ağrımaya başladı. Tabi geceleri extra ağır gibi geliyor bana 🙈
Bende yüze ne sürülüyor merak ediyorum. Vücuduna iva natural den badem özlü bebek yağı (masaj yağı) sürüyoruz.

Z
Büyüme evresine geçti sanırım 😀
vallahi ne evresi bilmem. Bir de emzirdikten sonra memede kalmayı seviyor yerine koyup emzik veriyorum öyle bir çekiyor ki emziği sanki hiç süt vermemisim gibi. Vicdan yaptırıyor bana. Göğsümü sıkıyorum süt gayet aktif ama sürekli aranıyor anlamadım ya

Z

vallahi ne evresi bilmem. Bir de emzirdikten sonra memede kalmayı seviyor yerine koyup emzik veriyorum öyle bir çekiyor ki emziği sanki hiç süt vermemisim gibi. Vicdan yaptırıyor bana. Göğsümü sıkıyorum süt gayet aktif ama sürekli aranıyor anlamadım ya
Normal bence.. Benimkide bu zamanlar hep istiyordu. Ebemize sormuştum. Büyüme evresine geçmiştir. İstedikçe ver demişti. Artık minik paşa ne derse o 😀

Kızlar bu kız yarım saat uyuyup uyanıyor hani yeni doganlar hep uyurdu😁 yarım saat uyuyor hic uyumamıs gibi gözler fal tası normal mi garipsiyorum da😂
Benim bebik de öyle, 1 saat uğraşıyoruz 15 dk uyuyor çıldıreceğimmm😅 yapmam dediğim her şeyi yapıyorum bir bir. Çarşafta sallıyoruz 3 gündür, başka türlü çığlık çığlığa 8 saat uyanık kalıyor. Bugün 40ımız çıktı, her gün daha da zor bir bebek oluyor. Umarım 3. Ayda biter şu koliklik mız mızlık mıdır her neyse. Yenidoğan dönemi çok tatlı olur diyorlar ama ben beynimden sildirmek ister hale geldim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kızlar benim bebişin yüzünde bunlar çıktı bana göre isilik ama alerjimi diyede korkuyorum diğer kizlarimda yoktu randevuyu haftaya persembeye anca buldum 😔 pazartesi aşımız var ben yinede size sorayım dedim ilk başlarda çok giydirdik kaynanam soğuk diye diye kat kat sardi bunlar çıkınca bıraktım hepsini şimdi kısa kollu giydirip ince penye battaniye atıyorum sarmiyorum hergun duş aldiriyirum sivilceler her geçen gün yenisi çıkıyor eskisi kayboluyor vücudunda yok şükür hergun kontrol ediyorum sebebi ne bileniniz varmı
Bizimde yüzümüzde çıkmıştı böyle canım doktora gittiğimizde atopik dermatit dediler mustelanın atopik serisini aldım onu kullanıyorum

Benim bebik de öyle, 1 saat uğraşıyoruz 15 dk uyuyor çıldıreceğimmm😅 yapmam dediğim her şeyi yapıyorum bir bir. Çarşafta sallıyoruz 3 gündür, başka türlü çığlık çığlığa 8 saat uyanık kalıyor. Bugün 40ımız çıktı, her gün daha da zor bir bebek oluyor. Umarım 3. Ayda biter şu koliklik mız mızlık mıdır her neyse. Yenidoğan dönemi çok tatlı olur diyorlar ama ben beynimden sildirmek ister hale geldim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
aynen öyle
bizim minnoş da çok ağlıyo
1 haftadır uğraşıyoruz o kadar çok ağladı ki göbek fıtığı oldu kuzum🥺 altını değiştirirken farkettim
doktora götürdük 4. -5. ayda düzelir dedi
muhtemelen büyüme atağı

aynen öyle
1 haftadır uğraşıyoruz o kadar çok ağladı ki göbek fıtığı oldu kuzum🥺 altını değiştirirken farkettim
muhtemelen büyüme atağı
Geçmiş olsun kuzum 😕 Nasıl anladınız? Büyüme atağı vs daha öncesinde hiç duymamıştım. Neler neler duyacağız daha..

aynen öyle
muhtemelen büyüme atağı
Yaaa rollerım sizde fıtıklandınız demek, bizim de var, kocaman şişiyor. Bize de 2 yaşına kadar geçer dedi dr. Valla ben çarşfla çok rahat ettim, o yüzden hamak aldım dün svavadan. Gelsin de iyi gelirse paylaşırım sizinle de🥰

Geçmiş olsun kuzum 😕 Nasıl anladınız? Büyüme atağı vs daha öncesinde hiç duymamıştım. Neler neler duyacağız daha..
çok ağlıyodu onun haftasında uygulamada öyle yazıyo
doktor da keşfe başladı her şey onun için çok yeni, çok fazla uyaran var dedi
ağladığında siz sakin kalın, geçecek dedi🙏

dün gece anneme geldik ona iyi geldi 🙏🙏
her yeri inceliyo çılgınlar gibi
göbek fıtığını da bezini değiştirşrken farkettim göbek deliği biraz dışarı çıkmış tıpa gibi

Yaaa rollerım sizde fıtıklandınız demek, bizim de var, kocaman şişiyor. Bize de 2 yaşına kadar geçer dedi dr. Valla ben çarşfla çok rahat ettim, o yüzden hamak aldım dün svavadan. Gelsin de iyi gelirse paylaşırım sizinle de🥰
bana boncuk önermişti 🙏 aldım, ama bizimki onda da durmadı

doktor 5 ay sonra geçmiş olur dedi Gugubi Gugubi belki 1 seneye de kalmaz

insan çok üzülüyo di mi🥺

Bizimde yüzümüzde çıkmıştı böyle canım doktora gittiğimizde atopik dermatit dediler mustelanın atopik serisini aldım onu kullanıyorum
Benim kızımda da aynısı oldu bi kez oldu dr sensiderm krem verdi geçti. Tekrarlıyo mu? Bi de niye oluyormuş bir şey dedi mi doktor? Bana sık banyo az kıyafet dedi

Pazartesi bizimde aşı var 😊 nerdeyse 40 günlük oldu bebişlerimiz 😍 Ayrıca kalça ultrasyonuda pazartesi olacak.. Bende birkaç zamandır emzirirken kolum ağrımaya başladı. Tabi geceleri extra ağır gibi geliyor bana 🙈
Bende yüze ne sürülüyor merak ediyorum. Vücuduna iva natural den badem özlü bebek yağı (masaj yağı) sürüyoruz.
Biz aşımızı dün olduk vee bugün 40 günlüğüz. Çok şükür aşı da fazla ağlamadı. Boy ve kilosu da gyet iyi.
Sizinki nasıl geçti kuzum❤️

X