2022 ikizler burcu anneleri

Bizden önce 40ı çıkanlardan güzel haberleri alırız inşallah bir umutla bekliyorum ben de gaz sorunu erkek bebeklerin çilesi galiba herkes öyle söylüyor

Ben yüzüne saçına kulak arkası ve geri kalan heryerine zeytinyağı sürüyorum kaç kere deri attik hala kaslari ve arası kabarik soyulacak belli

Pazartesi bizimde aşı var nerdeyse 40 günlük oldu bebişlerimiz Ayrıca kalça ultrasyonuda pazartesi olacak.. Bende birkaç zamandır emzirirken kolum ağrımaya başladı. Tabi geceleri extra ağır gibi geliyor bana
Bende yüze ne sürülüyor merak ediyorum. Vücuduna iva natural den badem özlü bebek yağı (masaj yağı) sürüyoruz.

Z
Büyüme evresine geçti sanırım
vallahi ne evresi bilmem. Bir de emzirdikten sonra memede kalmayı seviyor yerine koyup emzik veriyorum öyle bir çekiyor ki emziği sanki hiç süt vermemisim gibi. Vicdan yaptırıyor bana. Göğsümü sıkıyorum süt gayet aktif ama sürekli aranıyor anlamadım ya

Normal bence.. Benimkide bu zamanlar hep istiyordu. Ebemize sormuştum. Büyüme evresine geçmiştir. İstedikçe ver demişti. Artık minik paşa ne derse o

Kızlar bu kız yarım saat uyuyup uyanıyor hani yeni doganlar hep uyurdu yarım saat uyuyor hic uyumamıs gibi gözler fal tası normal mi garipsiyorum da
Benim bebik de öyle, 1 saat uğraşıyoruz 15 dk uyuyor çıldıreceğimmm yapmam dediğim her şeyi yapıyorum bir bir. Çarşafta sallıyoruz 3 gündür, başka türlü çığlık çığlığa 8 saat uyanık kalıyor. Bugün 40ımız çıktı, her gün daha da zor bir bebek oluyor. Umarım 3. Ayda biter şu koliklik mız mızlık mıdır her neyse. Yenidoğan dönemi çok tatlı olur diyorlar ama ben beynimden sildirmek ister hale geldim

Bizimde yüzümüzde çıkmıştı böyle canım doktora gittiğimizde atopik dermatit dediler mustelanın atopik serisini aldım onu kullanıyorum

aynen öyle
bizim minnoş da çok ağlıyo
1 haftadır uğraşıyoruz o kadar çok ağladı ki göbek fıtığı oldu kuzum altını değiştirirken farkettim
doktora götürdük 4. -5. ayda düzelir dedi
muhtemelen büyüme atağı

Geçmiş olsun kuzum Nasıl anladınız? Büyüme atağı vs daha öncesinde hiç duymamıştım. Neler neler duyacağız daha..

Yaaa rollerım sizde fıtıklandınız demek, bizim de var, kocaman şişiyor. Bize de 2 yaşına kadar geçer dedi dr. Valla ben çarşfla çok rahat ettim, o yüzden hamak aldım dün svavadan. Gelsin de iyi gelirse paylaşırım sizinle de

Geçmiş olsun kuzum Nasıl anladınız? Büyüme atağı vs daha öncesinde hiç duymamıştım. Neler neler duyacağız daha..
çok ağlıyodu onun haftasında uygulamada öyle yazıyo
doktor da keşfe başladı her şey onun için çok yeni, çok fazla uyaran var dedi
ağladığında siz sakin kalın, geçecek dedi

dün gece anneme geldik ona iyi geldi
her yeri inceliyo çılgınlar gibi
göbek fıtığını da bezini değiştirşrken farkettim göbek deliği biraz dışarı çıkmış tıpa gibi

bana boncuk önermişti aldım, ama bizimki onda da durmadı

doktor 5 ay sonra geçmiş olur dedi Gugubi belki 1 seneye de kalmaz

insan çok üzülüyo di mi

Bizimde yüzümüzde çıkmıştı böyle canım doktora gittiğimizde atopik dermatit dediler mustelanın atopik serisini aldım onu kullanıyorum
Benim kızımda da aynısı oldu bi kez oldu dr sensiderm krem verdi geçti. Tekrarlıyo mu? Bi de niye oluyormuş bir şey dedi mi doktor? Bana sık banyo az kıyafet dedi

Biz aşımızı dün olduk vee bugün 40 günlüğüz. Çok şükür aşı da fazla ağlamadı. Boy ve kilosu da gyet iyi.
Sizinki nasıl geçti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…