- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.261
vitamin mi alsan acaba doktora sorsana vitamin takviyesi belki toparlarKızlar lohusalıkta mide bulantısı yasayan var mı ya? Hic halim yok istahım kesildi ya var mı öneriniz
Bilemedim ki bugün daha iyiyim ama cok verimli yemek yiyemiyorum hala. Süt de yeni yeni geliyor ama sık sık emmesi lazım ilk iki gün gelmedi o yüzden mama verdim sarılık olmasın diye. Sağlığından önemli degil sonucta. Yarın kontrol var bakalım insallah degerlerimiz güzeldir.vitamin mi alsan acaba doktora sorsana vitamin takviyesi belki toparlar
hay Allah niye öyle oldu ki acaba
Trukid i çok duydum ben de bakayım onaeldiven takmıştım ben yüzünü çiziyo diye, doktor çıkart kendini keşfetsin dedi öyle olunca çıkarttım
kendini çizince de trukid sürüyorum hemen geçiyo
Canım farkinda olmasan da lohusalık etkilemiş olabilir cünkü benim eşim lohusalık depresyonuna girdi ( erkeklerde de oluyormuş ) 1 buçuk hafta bebekten çok onunla uğraştım desem yeri var midesi bağırsakları uykusu hepsi birbirine girdi birde kanda demirine baktır bence halsizlik kısmı ondan olabilir hatta tüm kan değerlerine baktır saglikocaginda bende kan vermeyi düşünüyorum yakın zmnda vitamin demir d vitamini kullanmaya devam ediyorum bu aradaBilemedim ki bugün daha iyiyim ama cok verimli yemek yiyemiyorum hala. Süt de yeni yeni geliyor ama sık sık emmesi lazım ilk iki gün gelmedi o yüzden mama verdim sarılık olmasın diye. Sağlığından önemli degil sonucta. Yarın kontrol var bakalım insallah degerlerimiz güzeldir.
Benimde vardı korkma canım biz 3. Günü gittik 10 buçuk çıktı erken gitmen iyi geç kalırsan iyice artınca yatış oluyor senin daha yeni ben alarm kurdum bir buçuk saati geçmedi iki saatde bir emzir dedi Dr ben okadar bile beklemedim gece gündüz emzirdim ki bide bizimki sariliktan hiç uyanmadı neler çektim uyandıracam diye şükür bı gözünde kaldı şimdilik atlattık sayılır bizimde kulakta sıkıntı var sevk verdi bu seferde benimde canımı o sıktı oda bulundumuz yerde hastanede yok ya Ankara ya Kayseriye gidecezKızlar ilk doktor kontrolumuze geldik. Benim bebis de sarılık oldu galiba şimdi kan vereceğiz hic istemiyorum yatırmalarınıbu sarılık yüksek cıkarsa geciyor mu süt yeni yeni geliyor mama verin dedi. Öğleden sonra tahlillere bakacak çok üzgünümm
Kac olunca yatırıyorlar acebaBenimde vardı korkma canım biz 3. Günü gittik 10 buçuk çıktı erken gitmen iyi geç kalırsan iyice artınca yatış oluyor senin daha yeni ben alarm kurdum bir buçuk saati geçmedi iki saatde bir emzir dedi Dr ben okadar bile beklemedim gece gündüz emzirdim ki bide bizimki sariliktan hiç uyanmadı neler çektim uyandıracam diye şükür bı gözünde kaldı şimdilik atlattık sayılır bizimde kulakta sıkıntı var sevk verdi bu seferde benimde canımı o sıktı oda bulundumuz yerde hastanede yok ya Ankara ya Kayseriye gidecez
Dr 17 geçerse yatış olur dedi bizim topuk kanında çıktı geçen salı bide gidip tekrar onu verdik insallh bu sefer tekrar cagirmazlarKac olunca yatırıyorlar aceba
Bazı çıkardığı gazda kokuyor kakası da kokuyor ben normaldir diye düşünüyorumKızlar ben kaç gündür gaz sorunuyla uğraşıyorum ne yesem gaz yapıyor kuzuma kendinden gazlı heralde bu ben hamileyken de çok gazim vardı benimresmen kucakta yatıyoruz dün yanına uzandım ten tene uyuduk ancak durup durup sıkıyor kendini yavrum uğraşıp çıkartıyorum ama geçmiyor sancısı bide artık büyük tualetini kokulu yapıyor 11 sene geçti ablalarini hatırlayamadım bizden büyük olanlar bebeğinizin kakası kokuyormu ya benmi abartiyorum
Kimyonu ekliyorum yemeklere allhtan çokta severim rezeneyi de ben sevemedim zar zor içiyorum artık gazı dedin gibi kokuyor artık kuzumun anammn diyip gülüyorum bide ses çıkarıyor büyük adamlar gibi kurban olurum çok sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor çıkınca hep berbaer çok şükür diyoruzBazı çıkardığı gazda kokuyor kakası da kokuyor ben normaldir diye düşünüyorumBizler anlamasakta üşütüyoruz. Şuan ortalık sıcak ama bana kendini koru dedi ebemiz. Ama çorap vs giymek işkence gibi.. Yemeklerine kimyon kat, kimyon rezene çayı iç bana bunu önermişti. Kimyonlu yemek çok yiyemedim. Rezene kimyon çayı içiyorum ama..
Canım hiç üzülme tedavisi var.. Biz 2 gün yattık. Yatış yapılırken dayanamadım ağladım yeni doğumun verdiği hafif depresyonda vardı. Fototerapi diye bir tedavi uyguluyorlar. İnsanın içi gidiyor ama onların iyiliği için.. inşallah çıkmaz hiç yaşamazsınızKızlar ilk doktor kontrolumuze geldik. Benim bebis de sarılık oldu galiba şimdi kan vereceğiz hic istemiyorum yatırmalarınıbu sarılık yüksek cıkarsa geciyor mu süt yeni yeni geliyor mama verin dedi. Öğleden sonra tahlillere bakacak çok üzgünümm
Şu gaz bebeleri çok zorluyor. Bizde aynısını yaşıyoruz. Dediğin gibi kendini sıkmaktan kıpkırmızı oluyorKimyonu ekliyorum yemeklere allhtan çokta severim rezeneyi de ben sevemedim zar zor içiyorum artık gazı dedin gibi kokuyor artık kuzumun anammn diyip gülüyorum bide ses çıkarıyor büyük adamlar gibi kurban olurum çok sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor çıkınca hep berbaer çok şükür diyoruz
Eşim aktardan almış çay gibi demleyip suzuyorum olmadi bende seninkinden alayımŞu gaz bebeleri çok zorluyor. Bizde aynısını yaşıyoruz. Dediğin gibi kendini sıkmaktan kıpkırmızı oluyorBitki olarak mı kullanıyorsun rezeneyi? Ben humananın rezene-kimyon çayı diye oralet tarzı çayını aldım bana tadı kötü gelmedi.
15 cıktı yatıs vermedi mama verin öönce emzir sonra mama ver yarın tekrar bakalım değere göre ısık veririz dedi. İns degeri duser biraz gerek kalmaz yatmayaDr 17 geçerse yatış olur dedi bizim topuk kanında çıktı geçen salı bide gidip tekrar onu verdik insallh bu sefer tekrar cagirmazlar
Korkma canım bol bol emzir geçer Allah'ın izniyle15 cıktı yatıs vermedi mama verin öönce emzir sonra mama ver yarın tekrar bakalım değere göre ısık veririz dedi. İns degeri duser biraz gerek kalmaz yatmaya
O yüzden sordum bitki daha keskindir. Sen olmadı dediğimi al daha ferah içimi çok keskin değil tadı..Eşim aktardan almış çay gibi demleyip suzuyorum olmadi bende seninkinden alayım
Aynen keskin içine bal damlat demiş adam ben ne katarsam katayim olmadıO yüzden sordum bitki daha keskindir. Sen olmadı dediğimi al daha ferah içimi çok keskin değil tadı..
Bana da verdi emzirirken içilebilen antibiyotikler var ve bence kullanmalısın süte geçmiyor onlar tabi benim sezeryan amaKızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Normal doğum da olsa illaki alttan dikişin olmuştur iç mutlaka ben sezeyanim bize verdi içtik bebeğe gecse vermezdiKızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?