2022 ikizler burcu anneleri

vitamin mi alsan acaba doktora sorsana vitamin takviyesi belki toparlar
hay Allah niye öyle oldu ki acaba
Bilemedim ki bugün daha iyiyim ama cok verimli yemek yiyemiyorum hala. Süt de yeni yeni geliyor ama sık sık emmesi lazım ilk iki gün gelmedi o yüzden mama verdim sarılık olmasın diye. Sağlığından önemli degil sonucta. Yarın kontrol var bakalım insallah degerlerimiz güzeldir.

eldiven takmıştım ben yüzünü çiziyo diye, doktor çıkart kendini keşfetsin dedi öyle olunca çıkarttım
kendini çizince de trukid sürüyorum hemen geçiyo
Trukid i çok duydum ben de bakayım ona o zaman onu elleriyle oynuyor keşfetmesi açısından iyi de o minicik tırnaklarla nasıl çizdiğine şaşırıyordum kısalttık mecbur

Canım farkinda olmasan da lohusalık etkilemiş olabilir cünkü benim eşim lohusalık depresyonuna girdi ( erkeklerde de oluyormuş ) 1 buçuk hafta bebekten çok onunla uğraştım desem yeri var midesi bağırsakları uykusu hepsi birbirine girdi birde kanda demirine baktır bence halsizlik kısmı ondan olabilir hatta tüm kan değerlerine baktır saglikocaginda bende kan vermeyi düşünüyorum yakın zmnda vitamin demir d vitamini kullanmaya devam ediyorum bu arada

Kızlar ilk doktor kontrolumuze geldik. Benim bebis de sarılık oldu galiba şimdi kan vereceğiz hic istemiyorum yatırmalarını bu sarılık yüksek cıkarsa geciyor mu süt yeni yeni geliyor mama verin dedi. Öğleden sonra tahlillere bakacak çok üzgünümm

Benimde vardı korkma canım biz 3. Günü gittik 10 buçuk çıktı erken gitmen iyi geç kalırsan iyice artınca yatış oluyor senin daha yeni ben alarm kurdum bir buçuk saati geçmedi iki saatde bir emzir dedi Dr ben okadar bile beklemedim gece gündüz emzirdim ki bide bizimki sariliktan hiç uyanmadı neler çektim uyandıracam diye şükür bı gözünde kaldı şimdilik atlattık sayılır bizimde kulakta sıkıntı var sevk verdi bu seferde benimde canımı o sıktı oda bulundumuz yerde hastanede yok ya Ankara ya Kayseriye gidecez

Kac olunca yatırıyorlar aceba

Bazı çıkardığı gazda kokuyor kakası da kokuyor ben normaldir diye düşünüyorum Gaz bizde de var. Bizler anlamasakta üşütüyoruz. Şuan ortalık sıcak ama bana kendini koru dedi ebemiz. Ama çorap vs giymek işkence gibi.. Yemeklerine kimyon kat, kimyon rezene çayı iç bana bunu önermişti. Kimyonlu yemek çok yiyemedim. Rezene kimyon çayı içiyorum ama..

Son düzenleme:
Kimyonu ekliyorum yemeklere allhtan çokta severim rezeneyi de ben sevemedim zar zor içiyorum artık gazı dedin gibi kokuyor artık kuzumun anammn diyip gülüyorum bide ses çıkarıyor büyük adamlar gibi kurban olurum çok sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor çıkınca hep berbaer çok şükür diyoruz

Canım hiç üzülme tedavisi var.. Biz 2 gün yattık. Yatış yapılırken dayanamadım ağladım yeni doğumun verdiği hafif depresyonda vardı. Fototerapi diye bir tedavi uyguluyorlar. İnsanın içi gidiyor ama onların iyiliği için.. inşallah çıkmaz hiç yaşamazsınız

Şu gaz bebeleri çok zorluyor. Bizde aynısını yaşıyoruz. Dediğin gibi kendini sıkmaktan kıpkırmızı oluyor Bitki olarak mı kullanıyorsun rezeneyi? Ben humananın rezene-kimyon çayı diye oralet tarzı çayını aldım bana tadı kötü gelmedi.

Eşim aktardan almış çay gibi demleyip suzuyorum olmadi bende seninkinden alayım

Dr 17 geçerse yatış olur dedi bizim topuk kanında çıktı geçen salı bide gidip tekrar onu verdik insallh bu sefer tekrar cagirmazlar
15 cıktı yatıs vermedi mama verin öönce emzir sonra mama ver yarın tekrar bakalım değere göre ısık veririz dedi. İns degeri duser biraz gerek kalmaz yatmaya

Kızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?

Kızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Bana da verdi emzirirken içilebilen antibiyotikler var ve bence kullanmalısın süte geçmiyor onlar tabi benim sezeryan ama

Normal doğum da olsa illaki alttan dikişin olmuştur iç mutlaka ben sezeyanim bize verdi içtik bebeğe gecse vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…