2022 ikizler burcu anneleri

Sen artık bebeğini iki saate bir emziriyor musun ? yoksa ben saldım artık 3 saat olunca kendi uyanıyor sarılık zamanlari geçince uyanmaya basladi ve kilo alımı da iyi uyuyan çocuğu da ay saat doldu diyip uyandırmıyorum ben artık ne kadar doğru bilmiyorum da 4 saat olmadı bile hiç kendi uyanıyor zaten acıkınca

Bende aynı şekilde kendi uykumu geçtim yavrum ıkınırken uyandırıyor kendisini Bizim kontrolümüz bayramdan sonra beni de haberdar eder misin canım bakalım ne diyecek doktor
Bir de az önce şöyle bir şeye denk geldim canım, siz atak haftasındasınız buna göre. Son 3 gündür daha kötü dedin ya, haftaya azalacak mı sıkıntılar bakalım
33 günlüğüz 5 haftalık mı oluyoruz o zaman hesabını tam yapamadım aslında bende düşündüm bunu hatta harika haftalar kitabında okudum da ama şu an 5. Haftada mıyız onu bilemedim

ben hep sağım yapıyorum extra iş yükü oluyo ama standarda bağladım

benim de artık daha iyi uyuyor yeni yeni oturttu düzenini
günde 700 cc ye kadar da içiyo o yüzden içim de rahat oluyor doyduğuna emin oluyorum

böylece ben de uyuyup uykumu alabiliyorum

Bende sağımı bıraktım artık ya yapsam mı emin de olamıyorum çocuk emio fazla fazla urettirsem bu sefer o kadar sütü buzlukta napcam bilemedim isllah pişman olmam

Bunu deneyeceğim canım, ilk kakayı öğlen yapıyor, altını açınca genelde 5-10 dk havalnması için bekliyorum ama makata dokunmA ve ayaklarını karnına çektirmeyi deneyeyim
Mutlaka bekliyorum cnm bugün benim de karşıma çıktı dediğin model.
Annemle baktığımız için ayakta mutlaka çorap var kuşak da yapıyor ama ben çıkarıyorum, çok sıcak burası kızık olcak çocuk şapır şapır terliyor
Ooo hayırlı olsun canımm Biz de eylülde düşünüyoruz. Sizin klasik dikişli mi nasıl sünnetiniz? Tecrübelerini bizimle de paylaş i, bixi neler bekliyor bilelim
Yani 1 hafta 7 günden, 28. Gün sonrası 5. Hafta oluyorsunuz diye hesapladım. Tabiki haber veririm canım

Evet canım şimdi baktım da atak haftasındaymışız ayy tek bu kadar olsun hemen gelsin geçsin böyle böyle büyüyecekler inşallah. Bende bu çocuk huy değiştirdi diyordum ama daha önümüzdeki hafta falan diye düşünüyordum meğerse bu haftaymış. Bir de biraz erken doğduğu için geç gireriz demiştim ama sanırım öyle olmuyormuş

Biz de dün yaptırdık ama dünden beri çok ağlıyor uyumuyor acısı var belli yüzünden sadece calpol verdiler çok ağlarsa verirsiniz diye. Siz nr yapıyorsunuz bir şey kullanıyor musunuz?

Ya bende denedim bunu bir iki kere beni kız kafasını kaldırmaya çalışıyor rahatsız oluyor yüzünü gömüyor yatağa yan durmuyor kafası gazını çıkarırken bile bı huzursuz yan yatiriyorum mecbur ama çok kusuyor günde 5/6 ağız mendili en az iki kerede üstünü degistiyorum hele altını alcinca mutlaka çıkarıyor sırt üstü yatırmaya gelmiyor

Canım, doktor yorumlarda şunu yazmış sırt üstü yatırdıgınızda kafasını sağa sola çevirebilirsiniz diye ben genelde bunu yapıyorum

Kızlar rollercoaster ve Elsa355 sünnet mi yaptırdınız... Ay ay maşallah benim oğluşlarıma...

Nasıl geçti süreç, bize biraz bilgi verir misiniz?
Bir gün önce muayene oldu oğlum üroloji doktoruna ertesi gün sünnetini yaptılar yaklaşık 20dk kaldı amrliyathanede sonrasında 2 saate yakın odada bekledik emzirdim o süreçte sıkıntı olmayınca eve geldik. Yarın sargısı çıkacak inşallah sorunsuz olur o da

Kızlar bizim bebişin göbeği düşeli 8 gün oldu fakat göbeğinin içi hala kuru değil. Sizler de durum nasıl oldu. Tamamen kuruması kaç gün sürdü.???

Canım, doktor yorumlarda şunu yazmış sırt üstü yatırdıgınızda kafasını sağa sola çevirebilirsiniz diye ben genelde bunu yapıyorum
Aynen her yatirmada kafasını değiştiriyorum sağ sol olarak yoksa kustugunu yutacak yan yaptırınca çıkardığını yakalarsam mendil koyuyorum altına görmezsem battaniyesi elbisesi batıyor sürekli uyanıkken emmek istiyor emzikte sevmiyor pek memeye yapışık yasiyoruz

Kızlar bizim bebişin göbeği düşeli 8 gün oldu fakat göbeğinin içi hala kuru değil. Sizler de durum nasıl oldu. Tamamen kuruması kaç gün sürdü.???
Banyo cokmu yaptırıyorsun ben 18 gündür iki kere normal yıkadım bı kerede vücudunu yıkadım kulaktan ikidir gecemiyoruz diye banyo yaptırmadım kuruyup düştü 9 günlükken hemen banyoda yaptırmadım düştükten sonra baya geçti kurudu içi zavallı kızım hergun silip kremliyorum şükür artık yarın banyo yaptirabilcem geçtik şükür kulaktan artık hergun banyo zamanı

Yok aslında göbeği düşene kadar banyo yaptırmadım. Düştü ertesi günü yıkadım sonrasında da 2 defa daha yıkadım. Yani hafta da iki defa. Göbeği geçtiğimiz hafta pzts düştü. Ama göbeğin içi hala kuru değil. Sizin ki nasıl oldu içi kaç gğne kurudu. Sprey vb. Birşey kullandın mı. Özel bir bakım vs yaptın mı kuzum?

Ayrıca işitme testini sorunsuz geçmenize çok sevindim. İnsn konu bebeği olunca yüreği pır pır atıyor

Ben de birkaç gün önce fark ettim göbeği kan olmuş zıbınına geçmiş korktum ama tekrarlamadı doktora yazacaktım yoksa şimdi kuru kan pıhtısı gibi göbeğinde duruyor kuru gibi ama ellemiyorum da acaba dedim her gün ya da gün aşırı yıkıyorum diye mi ama bir takip et bakalım nemli gibi mi

Yok canım hiç birşey yapmadım düşmeden önce bir kere düştükten iki gün sonra iki kere yıkadım ondan sonra hiç yikamadim ekstra şeyler yumuşatır sende sürme bı kaç gün bekle elleme baktın kurumuyor ozmn Dr gidersin göbeğe onlar bişi sürüyordu kahverengi o kurutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…