2022 ikizler burcu anneleri

gözün aydın

ilk zaman öyle oluyo sonra geliyo merak etme
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

bol bol kokla minnoşunu

gözün aydın

ilk zaman öyle oluyo sonra geliyo merak etme
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

bol bol kokla minnoşunu
Emme refleksi iyi ancak hala açılmıs değil. Bazen de aglıyor kıyamıyorum içim gidiyor. Süt gelmesi icin yaptıgınız bir sey var mı? Ya da sütünüz kac günde geldi hic gelmeyecekmis gibi yumusak göğüslerim

Merak etme gelir. 3-5 gün arası kanallar tıkalıysa taş gibi olur sen ona dikkat et. Ebeler hiç uyarmamıştı beni.. sıcak su torbası 5dk tutup, masaj yap göğüslerini hep boşalt.. ilk günler bebişin midesi çok küçük zaten Rezene-kimyon çayı al mutlaka..

Gözün aydın çok şükür kavuştun bebişe sağlıcakla büyüt

3-5 gün bebis napcak peki gelene kadar

Gözün Aydın canım hoşgelmiş kuzuş

Merhaba kızlar bebeğimin yüzünde küçük küçük kabarcıklar oldu isilik de diyorlar bu aralar da arttı çok kalın da giydirmiyorum aslında sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Benimkinde de var. Havalar sıcak birde tenimize temas ediyorlar sanırım ondan dolayı.. Banyo yaptırmak iyi gelebilir belki.. Benimde çok bilgim yok canım yanlış yönlendirmekte istemem

Sumnercığım tebrik ederim, gözün aydın olsun bebiş seni çok bekletmedi aferin benim akıllı bıdığıma
Süt en geç 2 güne geliyor merak etme kuzum

Benimkinde de var. Havalar sıcak birde tenimize temas ediyorlar sanırım ondan dolayı.. Banyo yaptırmak iyi gelebilir belki.. Benimde çok bilgim yok canım yanlış yönlendirmekte istemem
Evet canım emzirirken bebişler de yanıyor sanırım, önemli bişey olmasında hemencecik geçer inşallah

Kıızlar herkesin best sorunuyla bende karsı karsıya kaldım süt sorunumuz var bizimde. Söyle ki elimle bastırıyorum ucuna kadar geliyor ancak damlayacak kadar değil. Bebisin emmesi güzel ancak mücadele vermesi gerektigi icin aglıyor. Bu yüzden süt cekemiyor bende pompa aldım ama pompa da ise yaramıyor ne yapacagım bilmiyorum. Tavsiyelerini bekliyorum

Eve geldiyseniz banyo yapmanı öneririm. Benimki de çok azdı damla şeklinde. Duşun altında göğüslerime tutttum suyu ve aşağı doğru elimle masaj yapınca gelmişti ve çoğalmıştı benim sütüm. İlk günden rezene çayı içtim.

Merhaba kızlar bebeğimin yüzünde küçük küçük kabarcıklar oldu isilik de diyorlar bu aralar da arttı çok kalın da giydirmiyorum aslında sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Benimkinde de oluyor. Bebek pamuğunu ıslatıp yüzünü boynunu siliyorum sonra kuruluyırum. Çok hassas tenleri hemen etkileniyor.

Göğüsleriniz sızlıyor mu sizin de? İçten içten böyle nasıl desem sanki damarlar sızlıyor gibi. Birden bir sızı oluyor tutuluyor gibi. Netten baktım tam boşalmadığı için oluyormuş yazıyordu sağım yaptığımda da uçları çok hassaslaşıyor bir süre emerken bebeğin çok acı hissediyorum. Ne yapmalı bilmiyorum. Bu sızı neden olur?

Bizde de olmuştu, yenidoğan sivilcesi deniyormuş. Ben hemen hemen her emzirmeden sonra kaynamış soğumuş su ile ıslattığım ağız beziyle yüzünü sildim. 3 günde tek tük kaldı.
Sıcak su torbası ya da sıcak duş başlığı ile masaj, ezme ama göğsünü canım, hafif hafif yap masajını. Youtubeda videolar var, mastit masajı diye de bakabilirsin. Malt içeceği, hurma, kuru incir, tahin, bol su

Benim de arada sızlıyor. Pompayı ben de sevemedim bir türlü. Manuel benim ve acayip yoruyor Bebek de sık ve uzun emiyor yumuşuyor da memeler aslında ama kalıyorsa üzülürüm

Oh her şeyin yolunda olması süper...
Ben de sağım yapmıyorum. Hiç yapmadım da. Zaten bebiş emcikliyor... :)
Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama sızlanma olunca netten baktığımda göğüs tam boşalmadığı için yazıyordu. İki kez sağım yaptım onları da buzluğa koydum. Sağım yapsam da arada sızlanma devam etti ama kafam karışık benim bu konuda hala

Benim de arada sızlıyor. Pompayı ben de sevemedim bir türlü. Manuel benim ve acayip yoruyor Bebek de sık ve uzun emiyor yumuşuyor da memeler aslında ama kalıyorsa üzülürüm
Aynen. Ben en son hangi göğüste bitirdiysem o göğüsle başlıyorum emzirmeye. Ebe öyle demişti. Yine de kalıyor mu acaba. Pompa çok yoruyor gerçekten.

Ay sızlıyor hem de nasıl çok tuhaf gelmişti ilk olduğunda annem süt doluyor ondan demişti bence doğru çünkü kaç defa atletim ıslandı o sızlamalardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…