- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.281
Allahım bir gaz problemimiz var yavrum perişan oldu günlerdir ıkınıyor kaka yapıyor gaz çıkarıyor ama içindeki gazlar bir türlü bitmedi çocuğumun. Beni de emmiyor sağarak veriyorum iyice fena oluyorKızlar ben kaç gündür gaz sorunuyla uğraşıyorum ne yesem gaz yapıyor kuzuma kendinden gazlı heralde bu ben hamileyken de çok gazim vardı benimresmen kucakta yatıyoruz dün yanına uzandım ten tene uyuduk ancak durup durup sıkıyor kendini yavrum uğraşıp çıkartıyorum ama geçmiyor sancısı bide artık büyük tualetini kokulu yapıyor 11 sene geçti ablalarini hatırlayamadım bizden büyük olanlar bebeğinizin kakası kokuyormu ya benmi abartiyorum
Benim sezaryendi ben de içtim canım, sorun olmaz dr verdi sonuçta. Geçmiş olsun bu arada inşallah atlatırsınız sarılığı çabucakKızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Offf bizim de öylee, senin 1 ayı geçmiş bebişin demek ki devam edebiliyor. Uyuyamıyor ıkınmaktan kızarmaktanAllahım bir gaz problemimiz var yavrum perişan oldu günlerdir ıkınıyor kaka yapıyor gaz çıkarıyor ama içindeki gazlar bir türlü bitmedi çocuğumun. Beni de emmiyor sağarak veriyorum iyice fena oluyor
Kucağıma alsam bile fayda etmiyor yok o ıkınmayı bir türlü bırakamıyor
Ben çareyi damla almakta buldum ikiniyor ama şükür çıkarınca rahatlıyor elimden geldince fazla vermemeye caliscam bağırsak tembelliği olmasın diye şimdilik böyle idare edicez yoksa gerçekten gaz ikinmalari bitmiyor kızım ikinmaktan kızarıp kararıyor resmenAllahım bir gaz problemimiz var yavrum perişan oldu günlerdir ıkınıyor kaka yapıyor gaz çıkarıyor ama içindeki gazlar bir türlü bitmedi çocuğumun. Beni de emmiyor sağarak veriyorum iyice fena oluyor
Kucağıma alsam bile fayda etmiyor yok o ıkınmayı bir türlü bırakamıyor
Yok askım kesisiz yırtıksız bir dogum oldu çok şükür. Neyse herkese verilmis iyi bariNormal doğum da olsa illaki alttan dikişin olmuştur iç mutlaka ben sezeyanim bize verdi içtik bebeğe gecse vermezdi
Ahh canım bunun böyle 3-4 ay süreceğini söylüyorlar yaşayanlar. Çocuk ıkınmaktan fıtık olacak doğru düzgün uyuyamiyor dediğin gibi bizde damla kullanıyoruz Nurse Harveys aldım Biogaia ile onu kullanıyoruz ama yok. Bu kadar değildi son 3 gündür daha da arttı resmen uyku yok gözümüzde nasıl uyuyacak da büyüyecek bu çocuk bilmiyorum doğrusuBenim sezaryendi ben de içtim canım, sorun olmaz dr verdi sonuçta. Geçmiş olsun bu arada inşallah atlatırsınız sarılığı çabucak
Offf bizim de öylee, senin 1 ayı geçmiş bebişin demek ki devam edebiliyor. Uyuyamıyor ıkınmaktan kızarmaktanher emzirme mama sonrası mutlaka gazını çıkarıyorum, rezene kimyon çayı içiyorum, masaj yapıyorum, ayaklara acı elma yağı kullanıyorum, nurse harveys kullanıyoruz ama yok. Daha napacağım bilemiyorum, özellikle geceleri max 1 saat uyuması çok yoruyor
Bende veriyorum damla ama kakasını yapsa bile maksimum 1 saat sürüyor rahatlaması sonra tekrar başlıyor. Umarım çok uzun sürmez canı yanıyor diye üzülüyorumBen çareyi damla almakta buldum ikiniyor ama şükür çıkarınca rahatlıyor elimden geldince fazla vermemeye caliscam bağırsak tembelliği olmasın diye şimdilik böyle idare edicez yoksa gerçekten gaz ikinmalari bitmiyor kızım ikinmaktan kızarıp kararıyor resmen
Çaresizce geçmesini bekleyeceğiz o zaman, inşallah fazla uzun sürmez. O haldeyken Elimden bir şey gelmemesine çok üzülüyorum. Kendi uykumu da geçtim dediğin gibi bebeğin derin uyku uyuması lazım ama hiç yok. Videolar çektim gece, cumartesi çocuk dr gideceğiz orda göstereceğim, bakalım ne diyecek.Ahh canım bunun böyle 3-4 ay süreceğini söylüyorlar yaşayanlar. Çocuk ıkınmaktan fıtık olacak doğru düzgün uyuyamiyor dediğin gibi bizde damla kullanıyoruz Nurse Harveys aldım Biogaia ile onu kullanıyoruz ama yok. Bu kadar değildi son 3 gündür daha da arttı resmen uyku yok gözümüzde nasıl uyuyacak da büyüyecek bu çocuk bilmiyorum doğrusu
Bende veriyorum damla ama kakasını yapsa bile maksimum 1 saat sürüyor rahatlaması sonra tekrar başlıyor. Umarım çok uzun sürmez canı yanıyor diye üzülüyorum
Bir de az önce şöyle bir şeye denk geldim canım, siz atak haftasındasınız buna göre. Son 3 gündür daha kötü dedin ya, haftaya azalacak mı sıkıntılar bakalımAhh canım bunun böyle 3-4 ay süreceğini söylüyorlar yaşayanlar. Çocuk ıkınmaktan fıtık olacak doğru düzgün uyuyamiyor dediğin gibi bizde damla kullanıyoruz Nurse Harveys aldım Biogaia ile onu kullanıyoruz ama yok. Bu kadar değildi son 3 gündür daha da arttı resmen uyku yok gözümüzde nasıl uyuyacak da büyüyecek bu çocuk bilmiyorum doğrusu
Bende veriyorum damla ama kakasını yapsa bile maksimum 1 saat sürüyor rahatlaması sonra tekrar başlıyor. Umarım çok uzun sürmez canı yanıyor diye üzülüyorum
pişmemiş soğan sarımsağı geçtim canım domates bile çiğ asla yemiyorum asitli diye. İnternetteki listeleri çok katı uyguluyorum, ev yoğurdu hariç süt ürünü tüketimini de bıraktım 2 gündür. Her şey zaten muhakkak oda ısısında ayakta çorap. Gel gelelim bebek ıkınıp duruyor. 2 saat olayına da uymaya çalışıyorum ama max 1 saatte acıkıp çığlık çığlığa emmek istiyor anca mama içerse durabilir 2 saat onu da sadece gece veriyprım çünkü yorgunluktan sütüm azalıyor geceleri. Daha napabilirim bilmiyorum. Aslında her beslenme sonrası pıt pıtla rahat çıkarıyor gazını ama neden bu kadar ıkınıyor anlamıyorum. Alttan da gaz çıkarabiliyor, kakasını da rahat yapıyor ama boş boş ıkınıp kızarıyor sonra da ağlıyorÇok sık emzirmek de gaz yapıyor arkadaşlar. Sindirilmiş Sindirilmemiş besin karnında karışıyormuş bu da gaz yapıyormuş. En az 2 saat aralıklı emzirmeye dikkat etmek gerekiyormuş. Ben sık sık emziriyordum bunu okuyunca saat kurdum şimdi eskisine nazaran daha iyi atlatıyor gaz sancısını ve kolay çıkarıyor. Yediklerimiz de gaz yapıyor bebekte buna da dikkat edin. Mesela pişmemiş soğan sarımsak gaz yaparmış.
Yok kuzum kullanmadım daha bebek bana çok ufak geliyor. Az ele avuca gelince anca cesaretle kullanırım sanırım ya da hiç kullanmamDreamgirls canımm merhabalar, nasılsın? Sen hbsling almıştın, ben hala alamadım da haziran indirimi devam ediyor. Kullandın mı, memnun musun? Yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim
Bunu bende düsünmüstüm cok yemek bizi bile zorluyorken bebekler icin sık emzirmek nası oluyor diye demekki dogru hissetmisimÇok sık emzirmek de gaz yapıyor arkadaşlar. Sindirilmiş Sindirilmemiş besin karnında karışıyormuş bu da gaz yapıyormuş. En az 2 saat aralıklı emzirmeye dikkat etmek gerekiyormuş. Ben sık sık emziriyordum bunu okuyunca saat kurdum şimdi eskisine nazaran daha iyi atlatıyor gaz sancısını ve kolay çıkarıyor. Yediklerimiz de gaz yapıyor bebekte buna da dikkat edin. Mesela pişmemiş soğan sarımsak gaz yaparmış.
Canım şöyle bişey denesene kaka zamanlarını az çok anliyorsundur genelde günün ilk saatleri kakası oluyor altını açınca sakin duran bı bebekse altını aç 15-20 dk bekle o arada ayaklarını karnına bastır makatina dokun ama aglamadigi sürece bekle devamı gelio birkaç posta kakanin hatta emzirirken kaka yapar bazen o zamanda yapınca bırakir memeyi memeyi ya alt acma bezine aç altını bekle uzun bir süre devamı da gelio daha da yapio kaka gaz fln sonra tekrar agliyo bitince zsyen emzirmeye öyle devamr ediorum ben artık gün icindede öyle yapıyorum kakasını anca o zaman tam yapabiliyor yoksa az yapio o da bizimaf edio tüm günpişmemiş soğan sarımsağı geçtim canım domates bile çiğ asla yemiyorum asitli diye. İnternetteki listeleri çok katı uyguluyorum, ev yoğurdu hariç süt ürünü tüketimini de bıraktım 2 gündür. Her şey zaten muhakkak oda ısısında ayakta çorap. Gel gelelim bebek ıkınıp duruyor. 2 saat olayına da uymaya çalışıyorum ama max 1 saatte acıkıp çığlık çığlığa emmek istiyor anca mama içerse durabilir 2 saat onu da sadece gece veriyprım çünkü yorgunluktan sütüm azalıyor geceleri. Daha napabilirim bilmiyorum. Aslında her beslenme sonrası pıt pıtla rahat çıkarıyor gazını ama neden bu kadar ıkınıyor anlamıyorum. Alttan da gaz çıkarabiliyor, kakasını da rahat yapıyor ama boş boş ıkınıp kızarıyor sonra da ağlıyor
Ayaklarına çorap giydiriyor musun canım. Ayaklarını ve karnını sıcak tutmak gerekiyor. Ben kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almıştım. Onu emzirme sonrası gazı çıkardıktan sonra ısıtıp koyuyorum karnına. Bazen de havluyu ütüyle ısıtıp koyuyorum. Ayaklarına çorap ve 2 patikli alt pijama üstüste giydiyorum. Bu da iyi geliyor.pişmemiş soğan sarımsağı geçtim canım domates bile çiğ asla yemiyorum asitli diye. İnternetteki listeleri çok katı uyguluyorum, ev yoğurdu hariç süt ürünü tüketimini de bıraktım 2 gündür. Her şey zaten muhakkak oda ısısında ayakta çorap. Gel gelelim bebek ıkınıp duruyor. 2 saat olayına da uymaya çalışıyorum ama max 1 saatte acıkıp çığlık çığlığa emmek istiyor anca mama içerse durabilir 2 saat onu da sadece gece veriyprım çünkü yorgunluktan sütüm azalıyor geceleri. Daha napabilirim bilmiyorum. Aslında her beslenme sonrası pıt pıtla rahat çıkarıyor gazını ama neden bu kadar ıkınıyor anlamıyorum. Alttan da gaz çıkarabiliyor, kakasını da rahat yapıyor ama boş boş ıkınıp kızarıyor sonra da ağlıyor
şu an geriden geliyorum kesin cevap vermişlerdir ama bizim de kokulu artık başlarda kakası cicibebe hini kokuyordu artık insan kakası gibi kokuyorKızlar ben kaç gündür gaz sorunuyla uğraşıyorum ne yesem gaz yapıyor kuzuma kendinden gazlı heralde bu ben hamileyken de çok gazim vardı benimresmen kucakta yatıyoruz dün yanına uzandım ten tene uyuduk ancak durup durup sıkıyor kendini yavrum uğraşıp çıkartıyorum ama geçmiyor sancısı bide artık büyük tualetini kokulu yapıyor 11 sene geçti ablalarini hatırlayamadım bizden büyük olanlar bebeğinizin kakası kokuyormu ya benmi abartiyorum
biz dün sünnetini ysptırdık, planımız ilk 10 gün içinde yaptırmaktı ama sarılık olunca önce düzene hşrsin dedik ve dün hastanede sünnetini yaptırdık, şu an iyi geçiyo yarın da kontrolü var bir kontrol edecek doktoruKızlar bebeğim 15 günlük oldu sünnet için 40ının çıkmasını beklemek mi gerekiyor biliyor musunuz birkaç kişiden bu şekilde duydum? Bir de ürolog mu yaptı sünnetinizi yoksa çocuk cerrahı mı?
ben o zaman anne sütü + mama takviyeyle atlatmıştımKızlar ilk doktor kontrolumuze geldik. Benim bebis de sarılık oldu galiba şimdi kan vereceğiz hic istemiyorum yatırmalarınıbu sarılık yüksek cıkarsa geciyor mu süt yeni yeni geliyor mama verin dedi. Öğleden sonra tahlillere bakacak çok üzgünümm
onunla o kadar rahat ediyorum ki Esra eller serbest kalıyo ya çok rahat her işimi görebiliyorum, sahile gezmeye iniyorumGugubi Bende rollercoaster da gördüm sling çok güzel kullanıyor ki benim bebeğim de asla kucaktan inmek istemiyor o yüzden wrap Sling düşündüm hatta nekonun tai sling var wrap sling gibi biraz daha basiti bayıldım ona ama fiyatlar uçuk olduğu için ona benzer bı sevi bebe bel destekli sling aldım daha gelmedi gelince öneri yaparım çünkü wrap bağlama işini yapabileceğimi emin olamadım yarın gelir güzel kullanabilirsem yazarım sana