- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.241
Ucuna kadar geliyorsa bile bebek emsin emdikçe tükürüğüyle uyarıyor süt artmasını sağlıyor. Zaten genelde ilk günler böyle oluyor 3.günden sonra gelir çoğunlukla. Sıcak duş çok iyi geliyor. Akım başlangıçta çok az olduğu için bebek hırslanıyorKıızlar herkesin best sorunuyla bende karsı karsıya kaldım süt sorunumuz var bizimde. Söyle ki elimle bastırıyorum ucuna kadar geliyor ancak damlayacak kadar değil. Bebisin emmesi güzel ancak mücadele vermesi gerektigi icin aglıyor. Bu yüzden süt cekemiyor bende pompa aldım ama pompa da ise yaramıyor ne yapacagım bilmiyorum. Tavsiyelerini bekliyorum
Yapabildiğin kadar yap işe yaramıyor diye düşünme. Bana da süt gelmeden neden pompa kullandın demişlerdi çok hassaslaştı çünkü yara oldu ama çok inat ettim o süt gelecek diye 2. Gün duşa girip çok ağladım halbuki çok normal gelmemesi bebeğim aç gbi hissediyordum zaten ilk günler süt gelene kadar bile bünyesi onu karşılayabiliyor sonra duştan çıktım aldım elektrikli pompayı biraz sonra damla damla belirlemeye başladı.
Moralini yüksek tut al bebeğini kucağına öp kokla konuş gül
Vakit buldukça bolca uyu bu çok etkili
Doktorum bestlak damla önerdi onu aldım
Gıda olarak da kayısı kompostosu yaptık biz gün kurusundan çok iyi geldi minnoşkam kayısı kokuyordu bir süre
Dut kurusu aldım çok önermişlerdi arttırıyormuş
Bir de pekmez yiyip üstüne bol su içtim
İnşallah çabucak gelir