2022 ikizler burcu anneleri

Oo kocaman olmuş bu sağım emme reddi vs büyüdükçe damak güçlendikçe düzene giriyormuş o yüzden bnre büyümesini bekliyorum
Kızlar bebişlerin burnunu temizliyor musunuz? Temizliyorsanız nasıl anlıyorsunuz ve neyle temizliyorsunuz?
Benim daha öyle bir sorun olmadı ama ben serum fizyolojik aldım onla temizlerim duştan sonra burnunu da sikiyorum azcik varsa çıksın diye birde ablamdan biliyorum buruna bişey sokmayın diyorlar ama burnun ucunda bı katı küçük sümük varsa tel tokanin arka tarafı çok dikkatli alınca çok işe yarıyor

Kızlar bebişlerin burnunu temizliyor musunuz? Temizliyorsanız nasıl anlıyorsunuz ve neyle temizliyorsunuz?
Evet ben 3 kere temizledim, sümük çıktı zaten tıslıyordu. tek kullanımlık serum fizyolojik aldım, yan yatırıp üstteki deliğe sıkıyorum, sonra kaldırıyorum akıyor. Zaten videoları var youtubeda. Gifrer serum bendeki
yok ama ben vitamin takviyeleri istiycem çünkğ saçlarım çok kötü oldu
Öyle oluyormuş canım saçlar, herkes aynısını diyor. Ben bir haftadır imom latte kullanıyorum

mochi çok iyi topluyor

iyi geldi mi peki
doğumdan hemen sonra ilk kalsiyumdan darbeyi yedim zaten diş etlerim şişti
şimdi de saçlar hem dökülüyo hem de şekle girmiyo

iyi geldi mi peki
doğumdan hemen sonra ilk kalsiyumdan darbeyi yedim zaten diş etlerim şişti
şimdi de saçlar hem dökülüyo hem de şekle girmiyo
Kullanmaya başladığımdan beri tırnaklarım cildim çok daha iyi. Enerji olarak da iyi hissediyorım, yanında bir de keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum. Kalsiyum tabletini de doğum öncesi vermişti de, kalan 2 kutu var aklıma geldikçe haftada 2 3 içiyorum. Sömürülüyoruz

Ben lansinoh çiftli elektronik kullanıyorum. Şuan memnunum. Extra hastane trile diye basit bir pompa düzeneği aldırdı. Arada onla masaj yaparak çekiyorum. Ama benden tavsiye sağım yapmadan önce sıcak su torbası ile 5dk bekletip. Elinle masaj yaptıktan sonra sağım yap

Sıcak uygulama ve masaj yapıyorum süt geliyor ama bileğim kopuyor manuel pompa ile, bilek ağrısından bırakıyorum 10 dkda Elektronik almam gerekiyor. İkinci el buldum aslında ama hijyenik olmaz sanki

ben lansinohtan çok memnunum
sadece içinde beyaz bi valfi var o zaman geçtikçe eskiyor, onun da yedeği çıkıyor içinden, ben yine de internetten valf alıp extra yedekledim

benim lansinoh göğüs pompam tekli ve elektrikli olandan

mochi de; bi tarafı sağarken öbür tarafa mochi takıyorum tshirte sızanları toplamış oluyorum

Sıcak uygulama ve masaj yapıyorum süt geliyor ama bileğim kopuyor manuel pompa ile, bilek ağrısından bırakıyorum 10 dkda Elektronik almam gerekiyor. İkinci el buldum aslında ama hijyenik olmaz sanki
Bence direkt sıfır al canım. Ya da motor kısmını 2. El alıp parçaları ayrı ayrı alabilirsin.. Tabi motor kısmı ne kadar iyi olur onuda bilemezsin. Ben içime sinmediği için direkt sıfır almıştım ebebekten..

Kızzlar hepinize merhaba anca dönebildim kusura bakmayın. Bebis dün aksam 8de dünyaya geldi normal dogumla ikimizde iyiyiz tarifsiz bir duyguymus gerceken. Emme refleksimiz kuvvetli ancak tam olarak süt kanalları açılmıs değil bol bol emziriyorum ve pompa ile sagıcam acılması icin. Durum böyle hepinize dualarınız icin tesekkür eder doguracaklara kolaylıklar diliyorum

Gözün aydıııın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah sıcak duşa girmek bol su ve uyku çok iyi oluyor süt için ilk gün gelmeyebilir hiç moralini bozma emdikçe açılacak

Gözün aydınnn sağlıkla büyüt inşallah Emdikçe gelir canım artık en güzel aktivitemiz bol bol emzirmek zaten

Gözünaydın canımm çok şükür kavuştunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…