2022 ikizler burcu anneleri

Hiç bilmiyordum çok iyi oldu bu bilgi

Ay bir an önce hayırlısı ile doğumun başlar tatlım beklemekte ayrı bir stres gün yaklaştıkça
Gece cok acık kırmızı bi kan geldi saat 3den beri düzenli sancı cekiyorum simdi bel ve kasık da vurmaya basladı. Bekliyorum arada geciyor sıklasınca giderim sanırım hastaneye

Oh her şeyin yolunda olması süper...
Ben de sağım yapmıyorum. Hiç yapmadım da. Zaten bebiş emcikliyor... :)

SanatkarSeyyah 40. Haftadaki doğmuyorrrr diye haykırışlarını şimdi cok iyi anlıyorum sjsj saat 12 den sonra bugün de dogurmadık elhamdulillah diyorum sjsjjsjs
40. haftadan sonra hergün o gün bugün mü diye beklemek gerçekten stresliydi...
Bir de doktorlar, etraf bir darlıyor insanı o daha da gıcık bir durumdu. Umarım sen çok beklemezsin

E iyi siz bebislerinizle süt isini düzene sokun biz hala gelmelerini bekleyelim ayyy cok yolumuz var coook
Yok ya hala düzen sayılmaz ama birşeyler kolaylasmaya başlıyor sanırım
Hiç bilmiyordum çok iyi oldu bu bilgi
Evet birde gece sütü gündüz sütü bile farklı gündüz sütü enerji verir gece sütü uyku yapar o yüzden depolarken gene gündüz yazmak gerek

Kızlar d vitamini kullanmaya başlayan var mı bebek için?
Bana sağlık ocağı verdi ama ben nbl aldım, probiyotikli olduğu için onu kullanıyoruz
Bu arada erkek anneleri sünneti ne zaman yaptıracaksınız? Doktordan görüş alan oldu mu hiç??
Eylülde düşünüyorum canım ben, 3 aylık olacak o zaman. 40ı çıkaın diyordum ama sıcaklar geçince daha rahat olacak sanki
Kııızlar 4 cm acıklık var yatısım yapıldı dua edin erken acılsın saglıkla kavusalım insallah
Canımmm sağ salim kavuş bebeğine inşallah

Bende sağlık ocağındakini almadım. Çocuk doktorumuzdan ayrıca istedim. Ocean önerdi oda
Ben de kararsızım sünnet için daha doktorla konuşmadım ama en azından 40’ı çıksın istiyorum. Sağlık ocağındaki ebe 3 aylıkken yaptır dedi.

Kızlar selam herkesler iyidirler innşallah biberonu mümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum cünkü yeni yeni emdiği için red başlamak üzereydi kolay geliyordu cünkü
Şimdi sağ tarafı düzenli tutmaya başladı solu da tam tutamıyor emip emip ağlıyor biraz zorluyorum emmesi lazım diye bitiremiyor sinirleniyor bir de ya mochi takıyorum son sütü de alsın diye inşalah işe yarıyordur doğum kilosuna geldi çok şükür ki bir tarafı emerken yoruluyor mochi takıyorum diğer tarafa sütüm akmasın boşa diye sonra onu da içiriyorum bu şekilde iyi oldu. Minnoşkam 2 haftalık oldu tam bugun ya dünyanın en güzel şeyi en iyi arkadaşım iyi ki gelmişler varlıkları hep bizimle daim olsunlar inşallah

Kııızlar 4 cm acıklık var yatısım yapıldı dua edin erken acılsın saglıkla kavusalım insallah
Ayyyy summer nasıl oldum kendimi hatırladım da ben de 4-5.cm açıklıkla yatırılmıştım bak doğuruyorsun sonunda belki de doğurdun inşallah su gibi doğumun olur senin de duam seninle sağlıkla gelsin minnoş toparlanınca yaz mutlaka

doğduktan 24 saat sonra yapılanı duymuştum. Napıcaksın yaptıracak mısın?
20 günü dolsun en azından dedik sonra yaptıracağız sanırım gittiğimiz doktor ameliyathane müsaitse hemen yapalım dedi kısa süreli bir şok yaşadım anidenn olunca cesaret edemedik hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…